Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kri wrote:Ja robiłam jakiś miesiąc skalpel chodakowskiej, coś tam widać efekty, ale wolałabym więcej na brzuchu
teraz mam lenia
ale ja po sn jestem.
A tak wogle to polecam ćwiczenia aerobowe rano, przed śniadaniemnp. Orbitrek jak masz możliwość.
A u nas zaczęło się to co pisałyście - jak spanie było od 21 do 5 rano tak teraz jest dodatkowa pobudka koło 2 i wogle w nocy wierci się i stęka przez sen. Juz tak zostanie czy powróci mój śpioch?Kri lubi tę wiadomość
-
Aż mi głupio tyle czasu się nie odzywalam ale nawet nie miałam kiedy, podczytywalam was czasemmoja Zuzia waży już 9.5 kg i ma 80 cm rośnie mi kobietka
smacznie wcina marchewkę i kleik ryżowy ale nic nie zastąpi mleka
powoli widać dole jedynki :p to tak w dużym skrócie , pozdrawiamy wszystkie mamy i dzieciaczki
:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 11:13
Bruśka, vayn, dana222, Lexi150, Tusiaa, Zosia_wop, Kri, Mila920, d84, L, Moniaa lubią tę wiadomość
-
tulipanna wrote:Ja mam czarno-biale. Sa zwierzatka,samochod,wozek,smoczek,butelka,owoce. Sa super. Wieszam czasem na macie
-
Bylam z Jagoda na masazu,bo ma te lekka asymetrie. Czy Wasi lekarze zwracaja na to uwage? Moja od razu wychwycila,ale wiem ze nie wszyscy sie przykladaja. A wierzcie mi-tego jak jest lekkie to nie widac jak sie czlowiek nie zna. Jagoda ma wysunieta lopatke. No i ten masaz boli..wcale to nie jest przyjemne, a po zasnela tak ze az w szoku jestem.Jakby jej ulzylo
-
tulipanna wrote:Bylam z Jagoda na masazu,bo ma te lekka asymetrie. Czy Wasi lekarze zwracaja na to uwage? Moja od razu wychwycila,ale wiem ze nie wszyscy sie przykladaja. A wierzcie mi-tego jak jest lekkie to nie widac jak sie czlowiek nie zna. Jagoda ma wysunieta lopatke. No i ten masaz boli..wcale to nie jest przyjemne, a po zasnela tak ze az w szoku jestem.Jakby jej ulzylo
-
nick nieaktualnyMila ja zawsze na spacerze mijam mamusie z wózkami ćwiczące w parku
Moja koleżanka bardzo sobie chwali taką formę ćwiczeń(jest 3 mce po cc). Fajna opcja, mama zadowolona dziecko też. Może u Ciebie w mieście też coś będzie takiego.
Niecierpliwa wow! No faktycznie kawałek kobietki
Ja dzisiaj zakupiłam młodej kaszkę, ciekawe czy zasmakuje. Mam taką z mm, jak ona nie zje to ja z chęcią dojem
Odebrałam wyniki morfologii - wszystko ok. Hematokryt o 1% poniżej normy, ale to jest ok bo ma b. dużo czerwonych krwinek i jak to lekarka ujęła bardzo małych które domagają się czegoś innego niż cyc. -
Niecierpliwa masz co nosić, moj bedzie miał powyżej 7kg a kręgosłup juz wysiada, taka pokrzywiona chodzę, jakbym miała garba.
Moje dziecko ma kolejny skok rozwojowy. Potrafi sam sciągnąć spodnie. Był z dziadkiem na spacerze, chciał mu poprawić kocyk a wnuczek bez spodni leżałWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 12:06
-
nick nieaktualny
-
Ehh u nas też coś na rzeczy. Młody w dzień jęczy i jęczy. Najchętniej to tylko by chciał żeby go nosić albo podrzucać do góry. Leżenie ble. A ja tego mojego klocka to ponoszę 3 minuty i ręce mi wysiadają. Już pewnie 8 kg przekroczył. Jutro mamy szczepienie to zobaczymy. Do tego gryzie wszystko jak szalony a zębów dalej nie widać.
A do tego coś mi się z biodrem stało. Jak źle się ułożę czy stanę to ból nieziemski. Jakby mi coś na nerw uciskało.
My już mamy za sobą marcheweczkę, ziemniaka, kalarepkę, jabłuszko i banana. Dziś dostał jarzynową z bobovity ze słoiczka ale strasznie gęsta i nawet po dodaniu odrobiny wody mu nie smakowało. Jutro będzie dynia z jabłuszkiem.
A Wasze Maluchy potrafią już się przewracać z brzucha na plecy? Igor jakoś tego nie łapie -
vayn wrote:Tuli nie
Kaszkę z mm kupiłam bo swojego tyle nie odciągnę, a na wodzie jakoś tak mi to nie pasuje.
. Blanka od zeszłego tygodnia jakoś tak dużo śpi ze powoli zaczyna mi się nudzić. Chodzi spać na noc o 17 a w dzień śpi 3-4 godziny. Ja od zeszłego tygodnia daje zupkę z kurczakiem
-
nick nieaktualny
-
vayn wrote:Natali chodziło mi o to, że można kupić kaszki bezmleczne
do nich nie odciągnę tyle. Dlatego kupiłam taką już z mm
wiem ze zrobisz jak uważasz ale ta kaszka jest z mlekiem z 2 a jak Pola ma problemy z kupa to radzę Ci dawać jej ta kaszkę dość rzadką nie taka jak w przepisie, bo ja zapcha. Tez taka na początku miałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 12:42
vayn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja chyba zrobie mannę na wodzie, albo najpierw zaczne od bezglutenowej jeszcze nie wiem w sumie, na mm jesli dziecko nie piło wczesniej to mogą byc przeboje brzuszkowe mysle
Oczywiście zakupy w smyk kończą sie tym ze połowa zamówionych rzeczy nie ma w magazynie to po &€@" to wisi na stronie, oni to powinni sie pytac czy chce sie ta paczkę dalej czy nie, a nie tak naciągać klienta -
Lexi Kuba już dawno zaczał sie przekrecac na plecy ale robił to raz na miesiac
teraz jak zajarzył jak sie przekreca na brzuch to i na plecy tez znowu zaczał
My mamy za sobą, marchew, ziemniaka, dynie, zupke jarzynowa, śliwkę, banana, jabłko, i wszystko wpiernicza aż mu sie uszy trzesą. Dynia z ziemniakiem taka ochydna a jemu tak smakowałaDzisiaj zaczynamy podawac kaszke do mleka
jedna miarka juz poszła i czekam na reakcje.
dzisiejszej nocy kuba strasznie zle spał . obudził sie po niecałych 2 godz od jedzenia i płakał. dałam wody , wziełam do łózka i zasnał na szczescie. pospał dodatkowo 2 godz i sie na jedzenie obudził. od 5 do 7 nie spał i krzyczałKubuś
-
vayn wrote:Na start kupiłam taką zbożową. Za jakiś czas już będę jej robić takie jak sobie - jaglana, kuskus i inne z owocami.
Zobaczymy jak to będzie. Ogólnie to miałam plan co dawać, jak, kiedy, a teraz jak mam rozszerzać to pustka w głowieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2016, 12:59
-
Wlasbnie byłam w Tesco po sa 3bobovita w cenie 2 ...tylko marchewka została i owoce no ale kurczaki były z promo bo ja na diecie
no i ide tymi alejkami młoda zaczęła piszczeć i dwie baby skomentowały ze masakra i sie oburzyły dobrze ze sie nie postały z tego