Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Karola:) wrote:byłam dzisiaj na wizycie - ciaża potwierdzona, wg usg jakis 5 tc - mialam owulke w 28 dniu cyklu, pęcherzyk ma 15 mm...kolejna wizyta za m-c...eh...powoli sie oswajam, ze bedzie druga dzidzia
Karola:) lubi tę wiadomość
-
Roxa gratulacje,witaj:-D
Tysiu strasznie się ciesze ze u Was wszystko w jak najlepszym porządku
Skierka jaki cudne zdjęcie,choć nie ukrywam ze juz zdążyłam się przyzwyczaić do truskawy
tysiaa93, Skierka lubią tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
e-ness wrote:Roxa gratulacje,witaj:-D
Tysiu strasznie się ciesze ze u Was wszystko w jak najlepszym porządku
Skierka jaki cudne zdjęcie,choć nie ukrywam ze juz zdążyłam się przyzwyczaić do truskawy
Hehehe....ja w sumie też, ale tak mnie naszłoNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Dzień dobry wszystkim
Ehhh rozpisałam się z komórki, prawie już skończyłam i niechcący wciągnęłam anuluj No nic, podejście nr dwa w takim razie
Znów dziś spać od 4 nie mogę i tak przewracam się z boku na bok Przynajmniej będę mogła w dzień odespać, bo do końca tygodnia L4. Jakaś infekcja gardła się przyczepiła do mnie .
Choć w sumie to trochę cieszę się z tego L4, bo dzięki temu jutro podejedę do ginekolog, która tylko rano przyjmuje w przychodni do której chodze. Jest duża szansa, że jutro zobaczę naszego bombelka i dowiem się czegoś więcej o ciąży. Nie mogę się doczekać, choć mam lekkiego stesa czy wszystko okaże się dobrze. Trzymajcie proszę kciuki
Powodzenia dla wszystkich które dziś mają wizyty
Miłego dnia Dziewczyny!renieczka, kkkaaarrr, szara myszka lubią tę wiadomość
-
Ja trzymam mocno kciuki za wizytę.
Również proszę o kciuki, bo dzisiaj postaram się odebrać betę i progesteron. Mam nadzieję, ze ładnie wzrosło. Zrobiłam sobie dziś z ciekawości ostatni test jaki miałam, żeby sprawdzić czy kreseczka sciemniala, bo ostatnio była jeszcze bardzo słaba i ledwo widoczna, ale dzisiaj juz zest krecha prawie na równi z kontrolną.
Jeszcze dzisiaj i jutro do pracy i urloprenieczka, kkkaaarrr lubią tę wiadomość
-
Max trzymam kciuki za wyniki
Ja się zastanawiam czy robić dziś (17 dpo) trzeci raz betę i zweryfikować przyrost, czy odpuścić i poczekać do jutrzejszego spotkania z ginekologiem...
Jak narazie leżę pod kocem i nigdzie mi się ruszać nie chceWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 07:27
-
w sumie sama nie wiem czy bym na Twoim miejscu nie zrobiła jak uważasz a który U Ciebie tydzien? Bo w sumie jak wczesny jak u mnie np to lekarz pewnie i tak za wiele nie zobaczy, wiec wtedy możesz mieć betę dla swojej informacji...
-
kochane wszystkim gratuluję, które były oglądać swoje maleństwa, trzymam kciuki za te co dopiero idą, nie jestem w stanie przeczytać tych wszystkich postów, bo jest zbyt dużo. Byłam wczoraj na USG i nasze szczęście ma 4,5 mm póki co wszystko ok
Sylka, zosiaaa, MiSia :) lubią tę wiadomość