X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • niezapominajka_86 Przyjaciółka

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem zła! 23 mam wizytę u gina, a Mąż mi właśnie oświadczył, że na miesiąc musi wyjechać-z pracy go delegują. Ja do gnia mam jakieś 50 km, prawa jazdy brak, miałam nadzieję że pojedziemy razem... Ahh, siedzę i ryczę :(

oar8skjolhdcmtjr.png

Wszystko ma swój czas. A na dobre rzeczy warto poczekać.
  • PeggyOlsen Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powracam, przeżyłam 4 dni na Mazurach z codziennymi imprezami do 2 w nocy :) Teraz marzę o spokoju i powrocie do normalnego życia.

Skierka, masz męża obcokrajowca? Ciekawe imiona dajecie dzieciom.

Chyba nawet nie będę próbowała was nadrobić, więc jeśli stało się coś bardzo ciekawego to proszę o streszczenie :D
    W piątek mam pierwsze USG, brrr...

niezapominajka, może idź bliżej na to jedno USG?

dd33bf3125525685d704e02b1b3d1bc6.png

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie dziewczyny, cieszę się że wszystko wygląda dobrze ;)
    Staram się ze spokojem podejść do tego lotu i wyjazdu i oby mi to nastawienie zostało ;)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka_86 wrote:
    Ale jestem zła! 23 mam wizytę u gina, a Mąż mi właśnie oświadczył, że na miesiąc musi wyjechać-z pracy go delegują. Ja do gnia mam jakieś 50 km, prawa jazdy brak, miałam nadzieję że pojedziemy razem... Ahh, siedzę i ryczę :(
    Też nie mam prawa jazdy i sobie radzę ;) w poniedziałek jadę na drugi koniec Norwegii sama, pociągiem z 3 przesiadkami...
    A mężowie niestety mają to do siebie że nie ma ich w najważniejszych momentach ;)

PeggyOlsen :) Tysia dzisiaj zobaczyła serduszko maleństwa, Monkey też była na USG i wszystko jest z jej dzidzią dobrze :) a plamiła biedna rano ale na szczęście wszystko ok. Oprócz tego hormony nam buzują bo małe awanturki się robiły :D No i dużo dziewczyn było na badaniach, póki co u wszystkich jest dobrze :) :)

tysiaa93 lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PeggyOlsen pewnie, że poszłabym gdzieś tutaj. Z tym że to pierwsza wizyta, na którą tak długo czekałam, a ponad to "nasi miejscowi" lekarze mają bardzo kiepską opinię... Dlatego postanowiłam pójść prywatnie, do zarekomendowanego doktora... Ale jestem zła, smutna i poryczana... Normalnie czuję się rozchwiana emocjonalnie... ;(

oar8skjolhdcmtjr.png

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka, gdyby tylko w Polsce transport "publiczny" jako tako prosperował... Sama wiesz jak to wygląda. Zaraz mi przejdzie, ale chwilę muszę sobie pobuczeć ;) Jestem beksa jakich mało...

oar8skjolhdcmtjr.png

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka_86 wrote:
    Pianistka, gdyby tylko w Polsce transport "publiczny" jako tako prosperował... Sama wiesz jak to wygląda. Zaraz mi przejdzie, ale chwilę muszę sobie pobuczeć ;) Jestem beksa jakich mało...
    Ale i tak musisz coś wymyślić :) także koniec smutków :) to nie koniec świata :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka, jak tak podróżujesz po tej Norwegii to zapraszam do mnie na herbatkę i ogórki małosolne :D

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, że wymyślę :) Już wymyśliłam ;) Dobra, masz rację Pianistka. Koniec użalania się. Lecę się wykąpać i spać, a jutro... WOLNEEE ;)

Trzymajcie się moje drogie Panie :) I odpoczywajcie :)

Monkey, cieszę się, że u Ciebie, u Was wszystko w porządku :) I trzymam kciuki za uśmiech i brak zmartwień do samego 9-go miesiąca :)

P.S.
    Ale fajnie, że nas tutaj tak przybywa :)

oar8skjolhdcmtjr.png

• MiSia :) Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roxa witaj i gratuluję z całego serducha!! :-) Rosnijcie zdrowo :-)

hchygov3n960krj6.png
    f2wl2n0adjltluvt.png
    Mikołaj <3
    Przyszedł na świat 16.02.2016r. o godzinie 18:35 przez cc.
    3580 g , 56 cm :-)
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka wrote:
    Pianistka, jak tak podróżujesz po tej Norwegii to zapraszam do mnie na herbatkę i ogórki małosolne :D
    Byłam w Voss w maju :) W poniedziałek jadę do Sandefjordu :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • PeggyOlsen Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka, dziękuję za streszczenie :D Cieszę się, że u "naszych" wszystko dobrze :)

dd33bf3125525685d704e02b1b3d1bc6.png

• Sylka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to w zupełnie inna stronę... No cóż, może następnym razem ;)

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylka, a Ty kiedy do Stavanger wpadasz? :D

byliście na preikestolen?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 20:39

Sylka lubi tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ale goraco bylo w pewnym momencie na naszym forum.... ja dwa dni mialam mega stresujace w pracy.... az w pewnym momencie myslalam ze sie poplacze.... zadzwonilam do mojego M. Zeby mnie troche podniusl na duchu.... nic jutro kolejny dzien.... mam nadzieje ze lepszy..... ostatnio to mam jakiegos pecha... rozbilam samochod a dwa dni pozniej mialam byc we weroclawiu (ode mnie to jakies 500 km). Udalo sie zalatwic zastepczy i dotarlam szczesliwie na miejsce. W tym tygodniu padl mi laptop i niem mam na czym pracowac...a moi pracownicy ... szkoda gadac.... oby skonczylo sie na naganach....

I jak tu nie stresowac sie w pracy...

Na poprawe humoru zrobilam sobie dzis makaron z pomidorami, mocarella i bazylia.... ale sie objadlam...

I smiem twierdzic.... ciezarowka najedzona... to szczesliwa ciezarowka ;)

Pozdrawiam

Doti87 lubi tę wiadomość

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i bardzo dobrze ze sobie podjadlas,, smacznego:-)
    Ja przed chwila tez zjadłam sobie śledzia w sosie pomidorowym na słono... Ojoj tak mi się chciało slonego czegoś hihihihi

Gezanew i właśnie dlatego ja jeszcze przyszły tydzień i biorę 2 tygodnie urlopu wypoczynkowego i potem na L4 przechodzę żeby się nie denerwować praca i ludźmi. Dla mnie.bobo teraz jest najważniejsze :-)

gezanew lubi tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez sie zastanawiam czy nie przyspieszyc sobie urlopu... zaplanowanym mam na druga polowe lipca.

Ale najpierw 23.06 ide do gin... zobsczymy czy wszystko bedzie ok.

• Justaw Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzis postanowilam jesc mało, znaczy sie opychac się tak jak ostatnio, zeby sprawdzic czy nadal będę miała tak koszmarne wzdęcia ;) Na razie jakby lepiej, ale tfu tfu, nie zapeszam :D

atdcuay3ldmph2xy.png
    l22n6iyevmb0dg7d.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wstyd się przyznać, ale nie! No ale czego oczekiwać skoro na Trolltundze, która jest blisko nas też nie byliśmy..
    My mieszkamy w Norwegii dopiero 2 lata, zaczęłam pracować, zaszłam w ciążę i urodziłam syna, więc nie miałam zbytnio okazji pozwiedzać.. Mam nadzieję, że uda się nadrobić zaległości...

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 17 czerwca 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my na trolltunga też jeszcze nie byliśmy choć nie raz byliśmy w okolicy... Ale to dość wymagająca wycieczka i cały rok jest śnieg... trzeba wziąć specjalne ubrania, buty trekkingowe... a jak bylismy w Bergen to nieprzygotowani... :)
    Ale na preikestolen średnio 3 razy w roku wchodzimy :d
    No i w lipcu chcieliśmy na Kjerag ponownie ale chyba ja nie będę ryzykowała... to ciężka wspinaczka.. nie dość że potwornie męcząca to niebezpieczna...

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ