Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aaaaa, to już dziś, tak strasznie nie mogę się doczekać wizyty. Zacznę chyba minutki odliczać, a to jeszcze blisko 12h
Trochę się boję, że coś będzie nie tak, ale mój M zabronił mi tak myśleć, więc grzecznie się go słucham. Z objawów, to dziś objaw w postaci wrażliwych piersi jakby ustąpił (choć nadal są jak balony), mam nadzieję, że to nic niepokojącego. -
nick nieaktualny
-
kkkaaarrr wrote:Aaaaa, to już dziś, tak strasznie nie mogę się doczekać wizyty. Zacznę chyba minutki odliczać, a to jeszcze blisko 12h
Trochę się boję, że coś będzie nie tak, ale mój M zabronił mi tak myśleć, więc grzecznie się go słucham. Z objawów, to dziś objaw w postaci wrażliwych piersi jakby ustąpił (choć nadal są jak balony), mam nadzieję, że to nic niepokojącego.kkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś oraz za każde wyniki badańMam nadzieję, że będzie to kolejny dzień dobrych wieści
Pytanko mam. Też macie taki paskudny metaliczny posmak w ustach?Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
natalica06 wrote:mi objawy też ustąpiły, piersi duże, ale już ich nie czuję, brzuch też nie boli, a wczoraj się okazało, że wszystko ok. Nie stresuj się
Potwierdzam, ja również jestem z tych bezobjawowychi jest ok, a też na początku się zamartwiałam
Tak jest lepiej heh czasem nawet zapomnę, że jestem w ciąży przez co nie myślę tyle o tym wszystkim i się nie stresuje
Nie stresować się przede wszystkim
i będzie dobrze
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]
-
Skierka wrote:
Pytanko mam. Też macie taki paskudny metaliczny posmak w ustach?
Nie wiem, czy to metaliczny posmak, ale nie czuje dobrze smaków i czuję jakbym miała "kapcia w buzi" heh więc może to, to samo
Skierka lubi tę wiadomość
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]
-
Skierka wrote:Dzień dobry dziewczyny
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dziś oraz za każde wyniki badańMam nadzieję, że będzie to kolejny dzień dobrych wieści
Ja nie, ale czytałam, że faktycznie się taki często zdarza...
Ja dziś na śniadanko jajecznicę zjadłam, bo za mną chodziła od jakiegoś czasu... a teraz mnie mdliSkierka lubi tę wiadomość
-
Max wrote:
Ja dziś na śniadanko jajecznicę zjadłam, bo za mną chodziła od jakiegoś czasu... a teraz mnie mdli
Ooo też mogłam sobie zrobić... cóż poszłam na łatwiznę i zjadłam płatki, muszą wystarczyć
___Bartuś___ 4050g /57cm
* 08.02.16r. godz. 15.05
[/url]
-
Dzień dobry Dziewczyny!
Ja też nie mam żadnych objawów ciąży. Jeden dzień miałam kiepski i męczyły mnie mdłości i ból głowy, ale przeszło! Teraz nic mi nie dolega, ale już nic nie mówię, bo wykrakam... Nie wyobrażam sobie ciężkiego początku ciąży przy moim 9-miesięcznym, pełnym energii synku! -
Jej, to powiem Wam, że u mnie ten posmak jest okropny! Miałam go kiedyś już w ciąży, ale nie aż tak silny
Ciekawa jestem skąd to się bierze w ciąży?
Hej Monkey? Jak samopoczucie? "_Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Hej
Ja dziś mam wolne, więc nadaję jeszcze z łóżka
Trzeba się zebrać i zacząć sprzątać.
Zazdroszczę tym, co nie mają objawów... U mnie i pierwsza ciąża i ta z objawami, na szczęście poprzednio po pierwszym trymestrze wszystko przeszło, teraz też na to liczę
Monkey leż dużo i odpoczywajmusi być dobrze tym razem!
-
Skierka wrote:Dzień dobry dziewczyny
Ja nie mam, choć smaki mi się zmieniły. Nawet na moim suwaczku pisze o smaku w ustach, więc wszystko w normie
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!Skierka lubi tę wiadomość
-
zosiaaa wrote:Ja nie mam, choć smaki mi się zmieniły. Nawet na moim suwaczku pisze o smaku w ustach, więc wszystko w normie
Tak, tylko to jest takie okropneCo bym nie zjadła i nie wypiła, to normalnie wiadro gwoździ w ustach
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,