Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Eh Tuli, oby nic złego jednak nie wyszło. Jakaś epidemia z tymi szpitalami
Edii dzięki za opinię, już sama nie wiem, będę musiała się z tym przespaćSkoro wątek styczniówek umarł, to zapraszamy do lutówek, im nas więcej tym lepiej
I gratuluję kolejnego maluszka
Ediii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie wpadłam napisać, że posegregowałam fotki małego i chcę wywołać. Masakra, bo uświadomiłam sobie, że nie wiem, kiedy on tak urósł
a do tego ma milion zdjęć i ciężko wybrać pojedyncze, jak na wszystkich bosko wygląda xD teraz to w ogóle zrobił się niemal zawodowym modelem i pozuje - teraz hitem jest jego ulubiona mina, gdy mówi "uuuuu"
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Zagladam do was
Niestety w 20tc od was odeszlam.
Wczoraj dowiedziałam sie ze jestem w ciąży: )
Pozdrawiam: )Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2016, 20:53
Kri, Lexi150, Bruśka, Mila920, tysiaa93, vayn, Biedroneczka29, Ediii, L, Zosia_wop, d84, Tusiaa, marissith lubią tę wiadomość
-
Jagodko zdrowiej szybciutko :*
L sto lat dla Adusi :*
Witam nowe avatarki.
Pati super wiadomość.
Ja na razie zrobiłam postęp i zakupiłam zewnętrzny twardy dysk, żeby tam zdjęcia powrzucac bo z kompami to różnie bywa.pati87, L lubią tę wiadomość
-
Vayn jakieś na pewno muszę kupić bo inaczej mi te biedne ręce odpadną
Pati gratulacje, tym razem wszystko będzie dobrze aż do samego końca, niech te ciążowe tygodnie będą dla ciebie jak najbardziej spokojne!
Gorgeous ja mam foldery posegregowane miesiącami i w kazdym takim folderze jest ze 200 zdjęćSzaleństwo
Lexi muszę wziąć z ciebie przykład z tym dyskiemTym bardziej, że mój komputer lata świetności ma już dawno za sobą
pati87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tulipanku dobrze obstawiałas ,ze to banan,ale mimo wszystko bacznie obserwuje kupki
Kri obserwuje kupki namiętnie,teraz prze tydzien nie dam banana pozniej dam i zobacze czy znowu beda nitki.
Pati cudownie gratuluje !rosnijcie zdrowo
Sofijka strasznie lubi gruszkę
Tysia a my mamy Zyrafke Sophie i jelonka
http://static.pokazywarka.pl/i/6828152/440612/image.jpg
pati87, L, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
My wróciliśmy z wesela dopiero, myśleliśmy ze młoda bedzie sie co chwile budzić, a tu taki zonk ze cała nic przespała, a ja myslalam rano ze mi cycki eksplodują
juz w gondoli koniec przekręca mi sie na brzuch, pełza, staje na nogach i rękach i nie bedzie wyjścia bedzie trzeba wymienić na spacerówkę, tylko w niej na płasko to juz w ogole nic nie zobaczy wiec nie wiem jak to bedzie
miałam nadzieje ze pojeździmy az usiądzie sama i wtedy zmienimy wózek
Pati gratulacje, czekamy na brzuszkowa informacjeEdi jak wątek umarł to wpadaj do nas, no i gratuluje drugiej ciazy
L sto lat dla małej
Brusia dobrze, ze juz w domciu jesteście!pati87, L lubią tę wiadomość