Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
pozdrowienia z gór
ja mojemu od wczoraj daję marchewkę po 5 łyżeczek i odziwo pochłoną wszystko
włosy też podcięłam bo mi szarpał bardzo
mam nosidełko ergobaby i bardzo polecam zwłaszcza że kupiłam na allegro nowe, oryginalne za 150zł, a koszyuje chyba z 350zł w zwykłym sklepie. na aukcji nie ma podanego producenta ale przyszło oryginalne - sprawdzałam i byłam w szoku bo myślałam że kupuje no name, więc pewno sprzedawca coś z cłem kombinuje itp, ale polecam mój mały je uwielbia mam to szare w gwiazdki.
http://allegro.pl/ergonomiczne-wielofunkcyjne-nosidelko-dla-dziecka-i6418285657.html
zosia mój w spacerówce pomimo przypięcia pasami też stara się przekręcać na brzuch, a że przez pasy nie może to jest rykLexi150, tysiaa93 lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Zosia śliczne z Was dziewczyny! I też zazdroszczę włosów!
Ja wczoraj dałam Młodemu zielony groszek i dostał wysypkiZa kilka dni zamierzam pierwszy raz jakieś mięsko podać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2016, 07:42
d84, Mila920, Zosia_wop, Biedroneczka29, dana222 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ja juz wiele razy myslalam zeby ściąć te włosy w cholerę, tez mi bardzo wypadają teraz i są dosłownie wszędzie, w dodatku umycie ich i wysuszenie to tez zajmuje co mnie irytuje bardzo teraz, no ale z drugiej strony bardzo je lubię, choc wyglądają coraz gorzej
chyba musze dojrzeć do tego zeby je skrócić, bagabaga żadna z nas u fryzjera nue była
a małej rosną włosy na irokeza
D wlasnie tego sie obawiam tez w spacerówce, ze bedzie chciała sie przekręcać i bedzie nerw -
A mi zrobiły sie dość spore zakola, ale od jakiegoś czasu zaczęłam stosować Seboradin lotion przeciw wypadaniu wlosow i mam wrażenie ze zaczęły mi włoski odrastać, nawet mama zauważyła ze mi sie w tych zakolach zagęściło.
Ostatnio spotkałam koleżankę ktora ma 3msc dziecko i tak sobie pomyslałam ze ka nie pamietam jak to było jak Michał był taki mały, a przeciez nie minęło jeszcze tak duzo czasu. Mam wrażenie ze urodził sie tak wielki i tak rozwinięty
-
To ostatnia noc Ptysia w naszym łożku, trzeba łóżeczko przywieźć, kręci sie, spi na brzuchu, to na plecach znow i sie obkręcanie po całym, a miejsca mało i juz mąż o 1 poszedł na drugie łóżko to teraz od 4 nie spi, łazi i mowi mamammama
i ani myśli o spaniu
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Vayn spotkanie bardzo chętnie ale mam do ciebie te 15 km, a nie jestem zmotoryzowana. Więc najlepiej by było w jakiś weekend
Zosia cudownie wyglądacie
D Gabrysia ma tak samo, też się w spacerówce próbuje przekręcac ale ma za mało miejsce i wnerw
O widzę, że przegapiłam foto Igusia
A co do włosów to też mam długie ale w domu noszę związane bo przecież dla dziecka są bardzo interesujące. Nawet jak mam w kucyku to próbuje wyciągać kosmyki zza uszuMignęła mi też w necie reklama specyfiku Vitapil Mama. Podobno można brać przy karmieniu piersią, może by podziałało na wypadające włosy bo lecą mi strasznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2016, 08:58
-
Ja sobie właśnie, po zobaczeniu włosów Zosi, zaparzyłam kozieradke. Wyczytałam, że super działa na porost i wzmocnienie włosów. A i podobno mają się też mniej przetłuszczać. Ot, cudowny specyfik
zamierzam wcierać. Powiem później czy jest efekt jeśli kogoś zainteresuje. No i myślę, że dla mamuś karmiących piersią jest bezpieczna... Choć nie czytałam czy hamuje laktację, no ale wycierasz w skórę głowy a nie pijesz....
-
Tysia no az serce rośnie mimo ze to nieświadome i niewyraźne jeszcze mama
Bagabaga nie przyszło by mi nawet do głowy zeby z takim maluchem do fryzjera isc, ona z reszta włosów ma tyle co nicja czasem jak mi sie przypomni używam wcierki z jantara