Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym rozpieszczaniem/rozpuszczaniem bo od rozpieszczania do rozpuszczania bliska droga, to i u mnie może być ciężko. Nie raz słyszę, że jak mała podrośnie, to będzie jadła to, to, i tamto, najczęściej mowa o słodyczach. Trzeba będzie dobrze kontrolować sytuację
Na marcówkach jedna dziewczyna jest w kolejnej ciąży. Ciekawe, która u nas będzie pierwszaByle nie ja
-
Dużo zdrówka dla Jagody. Oby jak najszybciej znaleźli przyczynę i szybko do domku.
Moja teściowa widziała malego w maju ostatnio na chrzcinach, przesadzila troche wtedy i Luby się na nią obraził. No ale powoli zaczynają rozmawiac, ale szczerze to jakos specjalnie jej malego nie brakuje.. Moi rodzice biorą malego na spacer czasem i ogólnie często ich odwiedzamy. U mnie jak maly zaczyna płakać to każdy mi go szybko oddaje, bo tylko ja potrafię go uspokoic, poza tym zamienia się wtedy w terroryste i zwyczajnie się go boją hehe
-
Tuli dużo zdrówka dla małej oby badania wyszły dobrze :-*
Brusia dobrze że juz maly wrócił do siebie nie ma to jak w domu. Teraz odpoczniecie od szpitala
Ada dzisiaj kończy pól roczkutysiaa93, Lexi150, Mila920, vayn, Kri, Zosia_wop, d84 lubią tę wiadomość
-
Kri wrote:Brusia teraz wypoczywajcie! Dużo zdrowia!
A na nas obraziła się teściowa bo jej powiedziałam, że odwiedziny o 17 to za późno ( mają zwyczaj siedzieć conajmniej 2 h). To po co się pyta czy może przyjechać?a tak wogle bardzo często nie pyta tylko staje w progu ( dosłownie, bo ma klucz). No to ponarzekałam.
My dziś 5 ta rocznica ślubu, jedziemy gdzieś na wyprawę. Oczywiście z Niuśkiem
Kri wszystkiego najlepszego -
nick nieaktualnySto latek dla Adusi
Masakra, u Was 6mcy u nas we wtorek 7!:o jeszcze trochę i do pracy
Moja teściowa ma masakrycznie za uszami aż mi się komentować nie chciało... ogólnie cały czas coś, ostatnio ją nawet miałam pochwalić to zepsuła wszystko na sam koniec. Już ją małż uświadomił, że ostatni raz z nami samochodem jechałaL lubi tę wiadomość
-
Tysia - Ja mogę polecić szyte na miarę nosidła Pathi, które rosną razem z dzieckiem. Nie czekasz długo, a masz spersonalizowane nosidło za o wiele niższą cenę (zależy jaką wersje sobie wybierzesz).
http://www.pathi.pl/pl/tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
U nas badania nie tak super.. Jagoda ma podwyzszone transaminazy watrobowe i czynniki krzepniecia:/ plus to ciemiaczko.. Maja zrobic jej isg przezciemiaczkowe i usg brzuszka.. Ale po tym weekendzie..jest marudna,ma podkrazone oczka,poplakuje. Na szczescie juz nie wymiotuje
-
Tysia ja mam zaffiro eco design i jest takie sobie. Jest z grubej warstwy materialu, niby plus dla mniejszego dzieciaczka bo trzyma dobrze i sztywno, ale na gorace dni, nawet szybka wycieczka do sklepu to mokry dzidzius.
Znajoma ma tula, poleca na maksa ze warto, nie widzialam na zywo, ale wydaje mi sie ze jest bardziej przepuszczajacy powietrze.
Do zaffiro tez dosc ciezko wklada sie malucha.
Po tym jak kupilam doszlam do wniosku ze chyba chusty sa najlepsze, ale dla wiekszego juz musi chyba byc nosidlo...
A tak was podczytuje, bo watek styczniowek umarl a wy jestescie najblizejtysiaa93 lubi tę wiadomość