Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie wróciłam z pracy i udało mi się Was nadrobić
Gratuluję wizyt...
Sylka, fakt, w No troche drogie to USG ale mimo wszystko ja bym nie ryzykowała... Miałam zamówione bilety do Pl już miesiąc temu ale niestety mi przepadną... 2 000 nok w plecy... 2x USG to już 1200...
Ale szczerze mówiąc w tym momencie wolę zapłacić ogromną sumę tutaj niż się narażać...
Ale oczywiście każdy decyduje za siebie...
Może różnica jest taka że ja niejedną ciążę straciłam czego nikomu nie życzęJeśli lekarz pozwolił to szczerze mówiąc zazdroszczę bo mi położna kategorycznie zabroniła...
A ja dziś zjadłam w pracy lasagne a teraz idę zrobić jakis obiad w domu
Też mam chęć na MacaAlbo na pizzę
Wiem! fasolka szparagowa z masełkiem!
Strasznie mi się żreć chce... sorry za dosłowność ale słowo "jeść" nie oddaje tego co się dzieje
Objawów ZERO... piersi przestały boleć, mdłości nie ma... jedynie to ten apetyt i zmienność nastroju...tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość
-
Iriss wrote:natasha witaj
Dobrze, że już się czujesz lepiej
Wiecie co dziś kupiłam też? Małe korniszonki z chili, mam nadzieję że mnie nie rozerwie w wc po takim menu, ale coś mi w końcu posmakowało hehe
Monkey lubi tę wiadomość
-
Iriss wrote:Natasha, a przekazali Ci jakiś patent na wymioty, ewentualne mdłości? Podpytuję, bo ja już prawie 2 tydzień się męczę
co prawda nie wymiotuję cały czas, ale to uczucie nużenia jest masakryczne.
Monkey lubi tę wiadomość
-
Monkey wrote:Skierka na metaliczny posmak dobre są owoce cytrusowe i produkty marynowane w occie
Dziękuję kochana! Mam ogórki marynowane i pomarańczeJak tylko wrócę do domu zrobię test
Monkey lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
Skierka wrote:Monkey i magnez mam ten sam co Iriss
Natasha oby nigdy więcej wymiotów! Super, że czujesz się już dobrzeMonkey, Skierka lubią tę wiadomość