Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie wróciłam z pracy i udało mi się Was nadrobić

Gratuluję wizyt...
Sylka, fakt, w No troche drogie to USG ale mimo wszystko ja bym nie ryzykowała... Miałam zamówione bilety do Pl już miesiąc temu ale niestety mi przepadną... 2 000 nok w plecy... 2x USG to już 1200...
Ale szczerze mówiąc w tym momencie wolę zapłacić ogromną sumę tutaj niż się narażać...
Ale oczywiście każdy decyduje za siebie...
Może różnica jest taka że ja niejedną ciążę straciłam czego nikomu nie życzę
Jeśli lekarz pozwolił to szczerze mówiąc zazdroszczę bo mi położna kategorycznie zabroniła...
A ja dziś zjadłam w pracy lasagne a teraz idę zrobić jakis obiad w domu
Też mam chęć na Maca
Albo na pizzę
Wiem! fasolka szparagowa z masełkiem!
Strasznie mi się żreć chce... sorry za dosłowność ale słowo "jeść" nie oddaje tego co się dzieje
Objawów ZERO... piersi przestały boleć, mdłości nie ma... jedynie to ten apetyt i zmienność nastroju...
tysiaa93, Monkey lubią tę wiadomość
-
No dziękuję już jest dobrze, myślałam że zdechne...Iriss wrote:natasha witaj
Dobrze, że już się czujesz lepiej 
Wiecie co dziś kupiłam też? Małe korniszonki z chili
, mam nadzieję że mnie nie rozerwie w wc po takim menu, ale coś mi w końcu posmakowało hehe 
Monkey lubi tę wiadomość
-
Wiem rozumiem Cie doskonale. Patentu mi nie podali bo w szpitalu ciągle wymiotowałam tam mi podawali tylko kroplówki żeby uzupełniac to co wyżygałam i wypłukałam. Ale sama juz po takim czasie wyczaiłam że rano od razu jak sie obudzę idę zrobić sobie kubek gorącej wody z plasterkami imbiru i plasterkami cytryny i naprawde mi pomagało a było ciężko naprawdę. Coca Cola zimna tez mi pomagała i jeszcze takie cudo które polecił mi lekarz ... nazywa się to Transway - plaster Akupresurowy. Spróbuj coś może Ci coś pomożeIriss wrote:Natasha, a przekazali Ci jakiś patent na wymioty, ewentualne mdłości? Podpytuję, bo ja już prawie 2 tydzień się męczę
co prawda nie wymiotuję cały czas, ale to uczucie nużenia jest masakryczne.
Monkey lubi tę wiadomość
-
Monkey wrote:Skierka na metaliczny posmak dobre są owoce cytrusowe i produkty marynowane w occie

Dziękuję kochana! Mam ogórki marynowane i pomarańcze
Jak tylko wrócę do domu zrobię test
Monkey lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]

-
No tez tak mówie nigdy więcej bo oszlec można:0 Mam nadzieję że to był ostatni raz:) he he heSkierka wrote:Monkey i magnez mam ten sam co Iriss

Natasha oby nigdy więcej wymiotów! Super, że czujesz się już dobrze
Monkey, Skierka lubią tę wiadomość