Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylka wrote:Dziewczyny! Postanowiłam! Lecę do PL do mojej ginekolożki na przegląd! Jakoś dziwnie niespokojna jestem, muszę to wyjaśnić... Bilety już zarezerwowane...
Przecież byłaś zadowolona z tamtejszej opieki?
Warto się narażać lotem?tysiaa93 lubi tę wiadomość
ek + 09.05.2014 (9tc)
-
Justaw wrote:A ja jestem dziś wsciekła,bo musialam odwołać poniedzialkową wizytę i dopiero w piątek pójdę(((((( Az się poryczalam... cholerne hormony heh.
Nie smuć się. Okruszek na pewno ma się dobrze. Te kilka dni,to i tak nie dużo. Uszy do góryNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
tysiaa93 wrote:Ja od małego przebywam z kotami, jadłam niemyte owoce, potrafiłam zjeść surowe mięso a się niestety nie zarazilam Teraz oczywiście uważam
No ja mam tak samo Teraz po prostu jestem bardziej czujna i będę robić badanie częściejNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
szara myszka wrote:Skierka - nie mam niestety sposobu na metaliczny posmak ;( Jest to wredne uczucie, ale dziś mi już na szczęście przeszlo, mam nadzieje ze nie wroci
Ale Ci dobrze! U mnie dziś to już jakaś przesadaNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Ja nigdy nie jadłam niemytych owoców i warzyw. Ale jakieś tydzień przed tym jak dowiedziałam o ciąży mąż dal mi truskawke prosto z krzaczka i kawałek zjadłam a u teściowej na działce czasami chodzą koty
-
Dziewczyny, myślałam, że dostane zawału jak spojrzałam na wyniki.. W poniedziałek o 8. Miałam pierwszą betę i wyszła 128.3. Dziś patrzę na wyniki i pierwsze co rzuciło. Mi się w oczy to 76,8... I myślę sobie, że koniec... A tu spojrzałam na progesteron (sprawdzam normy dla lutealnej fazy tak?)... Beta powtórzona wczoraj o 12 wskazuje 370,6, czyli w zasadzie 200% wzrostu... Nie wiem czy to nie za duzo?
-
Cześc dziewczynki, wybaczcie że mnie tyle czasu nie było ale niestety przebywałam w szpitalu s powodu niepowsciagliwychwych wymiotów ciężarnych. No mówie wam jakas masakra, ale nasz czscescie jestem juz w domku i czuję się rewelacyjnie. Pozdrawiam wszystkie mamusie:)
tysiaa93, Monkey, zosiaaa lubią tę wiadomość