Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
tysiaa93 wrote:Mogłybyśmy być już wszystkie jakoś w połowie ciąży
Wtedy będziemy się martwić o ruchy dziecka, dopadnie nas zgaga okrutna i będziemy przeżywać długości kości po usg połówkowym Hahaha...zawsze coś się znajdzie,żeby nie mieć w ciąży spokojuMonkey, tysiaa93, Pianistka lubią tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
kkkaaarrr wrote:No dobrze, to teraz moja kolej, zbieram się powoli na wizytę. Trzymajcie kciuki proszę!
Trzymam! Czekamy na wieści
A co do bólów brzucha to mnie też tak jak na okres kilka razy dziennie pobolewa, tym bardziej jak pochodzę trochę, czasem też zakłuje, ale tak epizodycznie. Ją wierzę, że to nic złego, bo żadnych innych złych objawów nie mam no i beta ładnie przyrasta. -
U mnie wczoraj to taki dziwny tępy ból był. Dość mocny i przeszywający. Nie ciągnący i kłujący. Wystraszyłam się nie na żarty. Ale w sumie to było po tym, jak nadźwigałam się synka, bo chory biedny i tak go nosiłam....wiem,że nie powinnamNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Skierka wrote:U mnie wczoraj to taki dziwny tępy ból był. Dość mocny i przeszywający. Nie ciągnący i kłujący. Wystraszyłam się nie na żarty. Ale w sumie to było po tym, jak nadźwigałam się synka, bo chory biedny i tak go nosiłam....wiem,że nie powinnam
Dziewczyny, które macie doświadczenia z poprzednich ciąż... jakie kosmetyki polecacie? kremy/balsamy/olejki...
Jestem zielona w tym temacie... Co sądzicie o Elancyl? A może bio oil? Mi pomógł na cerę ale jest tłusty... -
Ja czekam na info od kolezanki która nue dawno urodziła i używała fajnego kremu z apteki i nie ma ani jednego rozstępu. Ale używała dwa razy dziennie. Ja juz normalny narazie balsam używam tez dwa razy dziennie na brzuszek,piersi, pupę i nóżki.. W sumie całe ciało hihihihihihihihi jak będę znała nazwę dam wam znać
-
Dziewczyny życze Wam dobrych 11 dni! Już pewnie jutro nie będę miała czasu zaglądnąc a dziś pakowanie
Trzymam kciuki za wszystkie Wasze bety i wizyty, a Wy trzymajcie zebym za 11 dni napisala ze wrocilam, lot był ok i ze obylo się bez zadnych plamień i szukania szpitali w grecji!
Do "napisania"tysiaa93, Skierka, zosiaaa, Max, tulipanna lubią tę wiadomość
-
MiSia :) wrote:Dziewczyny a na rowerze mogę jeździć czy nie zabardzo ? Bo kurcze juz sama sama nie wiem.
Powiadają,że niby można, jeśli się taką formę aktywności uprawiało do czasu ciąży. Ja jednak bym się bała. Jak na prawdę Cię korci, to pogadaj z lekarzem. On zna Twoją sytuację najlepiejNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualnyJa używam narazie BabyDream olejek i mleczko dla kobiet w ciąży później po 4 miesiacu kupie Pharmaceris M
Właśnie zjadłam pół kilo szparagów. Mniaaaaam
Szara Myszko wypoczywaj!
Pianistko - ja mam bardzo silne bóle np. w nocy i też muszę iść się wypróżnić wtedy poboli jeszcze trochę i przestaje. Czasem na ten ból łykam nospe tak mi zalecił lekarz. Tylko że mnie boli podbrzusze i kręgosłup -
Agnesia wrote:Pianistko - ja mam bardzo silne bóle np. w nocy i też muszę iść się wypróżnić wtedy poboli jeszcze trochę i przestaje. Czasem na ten ból łykam nospe tak mi zalecił lekarz. Tylko że mnie boli podbrzusze i kręgosłup
dokładnie! Tak jakbym miała nerki wydalić i podbrzusze ciśnie... Ale po wizycie w wc przechodzi teraz mnie nie boli wcale
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:dokładnie! Tak jakbym miała nerki wydalić i podbrzusze ciśnie... Ale po wizycie w wc przechodzi teraz mnie nie boli wcale