Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy ostatnio sami robiliśmy pierożki chińskie ale z prawdziwym chińskim sosem. Mniaaam. A makaron mi się w ustach rozplywal
Dziewczyny obliczylam sobie z racji mojego cyklu 33dniowego i owulacji w 20dniu że dziś mam 5t1d jak pójdę w 6t2d do lekarza to będzie już serduszko? tak bardzo bym chciała je już zobaczyć -
nick nieaktualnykkkaaarrr wrote:Jestem najszczesliwsza na świecie pecherzyk 18mm, zarodek 3mm i najpiekniejsze bijace serduszko ))) ustalilismy, ze ciaza jest 5+5 jak na suwaczku, ale date porodu wpisal mi pan doktor na 16.02, mial chyba inny algorytm niz suwaczki.
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
Doti87 wrote:Szara myszka baw się dobrze Ejj przez was dostałam ochotę na zupkę chińska.. I już poszłam do kuchni robić, a tu mi mąż ostatnia zwedził i zjadł... Wrrr no co za lobuz jeden ehh
Moja ciąża nr1. Kończę pracę o 22. Po 23 jestem w domu. Od 16 godziny nie myślę o niczym innym, jak słoiku śledzi w occie, który mam w domu...Wchodzę w nocy do kuchni z wywieszonym językiem, otwieram lodówkę..............nieeeeeee maaaaaaaaaaaaaa! Mąż zeżarł Dramat! Do końca życia będę mu wypominaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 22:25
Doti87 lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
tomania2806 wrote:Witajcie jaki ja.miałam dziś zły dzień. Cały czas o coś płakałam a to że naczynia nie umyte a to miałam wolne, albo ze nie było już czereśni w sklepie no masakra biedny mój mąż. Do tego miałam koszmar śniło mi się ze poszłam nie do swojego gin a ten mi mówi ze nic nie ma ze juz zaczynam plamić. Ja się tak strasznie boję się poniedziałku.
Też miałam taki paskudny sen Mam nadzieję,że to jednak dobry znakNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
kkkaaarrr wrote:Jestem najszczesliwsza na świecie pecherzyk 18mm, zarodek 3mm i najpiekniejsze bijace serduszko ))) ustalilismy, ze ciaza jest 5+5 jak na suwaczku, ale date porodu wpisal mi pan doktor na 16.02, mial chyba inny algorytm niz suwaczki.
Cudownie! Cieszę się razem z Tobą i gratuluję ogromniekkkaaarrr lubi tę wiadomość
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
MiSia :) wrote:Dziewczyny a na rowerze mogę jeździć czy nie zabardzo ? Bo kurcze juz sama sama nie wiem.
Ja ostatnio usłyszałam, że podobno w ciąży się nie powinno... ale nie mam pojęcia dlaczego. Wiem, że moja mama jeździła do 9 miesiąca...MiSia :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkkaaarrr GRATULACJE!!!
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!!!
A ja dostałam jakiejś biegunki dość ciemnego koloru wodnista... na szczęście tylko raz byłam na tronie porządnie a za drugim tylko troszkę poleciało... Napiłam się coli, zjadłam banana i póki co spokój tylko czasem coś zabulka... Mąż mówi, że to pewnie po łososiu bo jego też ostatnio przegoniło, a mi co prawda z 20 minut po skończeniu łososia zaczęło bulgać w brzuchu i do wieczora miałam gazy, no a potem zasiadłam na tronie... sama nie wiem, ale oczywiście jak zwykle już się martwię...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 23:27
-
kkkaaarrr - super, gratuluję
Doti87 - ja co chwilę jak czuję, że mi coś wycieknie to lecę do toalety... Chyba się nie przyzwyczaję do tego...
Agnesia - ja też planuję iść w 6 tygodniu i 1 czy 2 dniu, ale słyszałam, że to akurat jeszcze różnie bywa z serduszkiem. Chociaż chciałabym bardzo zobaczyć... Ale to dopiero za 2 tygodnie
-
nick nieaktualnytysiaa93 wrote:Roxa ja na samym początku też miałam takie akcje a z maluchem wszystko w porządku jak nam coś szkodzi to organizm to wydala od razu
-
roxa wrote::-* nawet nie wiesz jak mnie uspokoiłaś Tak długo się staraliśmy, że teraz każdy sygnał mnie martwi... chyba oszaleję do wtorkowej wizyty...
Dobranoc -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ja jak zwykle ostatnio pobudka w okolicy 4-5. Aż sobie dziś lekką kawę z mlekiem zrobiłam, straszna mnie ochota naszła.
Mnie na razie metaliczny posmak omija, oby jak najdłużej
Idę dziś do ginekologa, mam nadzieję, że mnie przyjmie. Nastawiłam się już na długie czekanie, bo chcę się dostać bez zapisu. Przyznam szczerze, że mimo to, że z reguły myślę pozytywnie, to jednak mam lekkiego stresa, czy aby na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymajcie kciuki
Pewnie się będę odzywać jeszcze w między czasie i tak większość piszę z komórki
Trzymam kciuki za wszystko dzisiejsze wizyty, wyniki, objawy (jeśli ktoś ich pragnie - tak Monkey, pomyślałam o Tobie ) i brak objawów (jeśli takie jest życzenie którejś z Was).
Miłego dnia! -
Witam się i jak
Nie wiem normalnie poranki są dla mnie najgorsze.. czuje się tak jakbym wczoraj dobrze zaimprezowala i tak mam codziennie! W ogóle jestem jakaś otempiala.. Dzisiaj mnie dopadly mdłości , myślałam że zwariuje.
Kurcze ja sobie czasami jeżdżę na rowerze.. przed ciążą codziennie jeździłam tak do pracy postaram się lepiej to ograniczyć , albo całkowicie wyeliminować.
Kkkaaarrr gratuluję!!!
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty:-*kkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
Agnesia wrote:My ostatnio sami robiliśmy pierożki chińskie ale z prawdziwym chińskim sosem. Mniaaam. A makaron mi się w ustach rozplywal
Dziewczyny obliczylam sobie z racji mojego cyklu 33dniowego i owulacji w 20dniu że dziś mam 5t1d jak pójdę w 6t2d do lekarza to będzie już serduszko? tak bardzo bym chciała je już zobaczyć
Ja się za bardzo nie nastawiam na moje usg ale chciałam pójść przed wyjazdem bo potem będę miała możliwość od 7.07 iść do gina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 07:03