Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny. Ha powoli szykuje się do pracy ale tak mnie mdli dzisiaj ze szok... Dziadostwo jedne...
A też mam codziennie pobudki o 4.30.. Fakt ze dam rade zasnąć znowu ale jak to wkurza wrrr... Dobrze że dzisiaj piątuniuNio i wieczorem man lekarza.. A jutro jedziemy rodzicom przekazywać dobre wiadomości -
Hej
Monkey super słodziak na suwaczku bardzo lubię ten Twój suwaczek
Max węgiel jest najbezpieczniejszy na biegunki, jeśli miałabyś coś brać to właśnie to choć i tak jestem zdania, że najlepiej zawsze skonsultować się z lekarzem ja brałam węgiel w pierwszej ciąży
Zaraz do pracy, dziś tylko do 15 miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypati87 wrote:ja też miałam 20 dc owulacje. Idę do giną 27 dpo czyli 25.06 a ty który dpo jesteś? Czytałam gdzieś w necie ze serce dziecka zaczyna bić zazwyczaj 21-23 dpo a kilka dni później jest to widoczne na usg. Dlatego tez czytałam ze jeśli chce się zobaczyć serce dziecka powinno się iść od 25 dpo ale dużo też zależy od jakości sprzętu kiedy zobaczymy serce
Ja się za bardzo nie nastawiam na moje usg ale chciałam pójść przed wyjazdem bo potem będę miała możliwość od 7.07 iść do gina -
nick nieaktualny
-
A mnie dzisiaj znowu obudził ból brzucha... Ale nie skurcze tylko takie jeżdżenie/ kłucie/ uciskanie i piorun wie co jeszcze... Grunt że spałam przy tatuowaniu więc rzadko się zdarza by mnie ból obudził a jednak... Już 2 razy w toalecie i póki co lepiej..
Może macica się rozciąga? Próbuję sobie wmawiać że to nic groźnego oby do poniedziałku, oby serce nadal biło... -
nick nieaktualnyPianistka wrote:Jak to mówię... mężczyźni nie chorują... oni za każdym razem walczą o życie
Dziś upiekę ciasto drożdżowe z truskawkami jako niespodzianka dla mojego A. ponieważ uwielbia, a ja czasami lubię go rozpieszczać Już tydzień powtarza że ma na nie ochotę taka niespodzianka będzie po pracy:) -
roxa wrote:Max mnie wczoraj cos napadlo... poradzilam sobie cola i bananami... do teraz odpukac jest ok...
Doti trzymam kciuki za wizyte!!!
Za reszte wizytujacych tez!!!
Banana właśnie jem, ale ogólnie jestem glodna bo nie mogłam rano nic przełknąć... A widzisz... O coli zupełnie zapomniałam....
-
Ehhhh no i za przeproszenie dupa z zobaczenia czegokolwiek dziś. Okazało się, że lekarza dziś nie będzie. A tak się nastawiłam, że czegoś się dowiem
Strasznie mi się przykro zrobiło, bo teraz to dopiero za 2 tygodnie pójdę, już na tą umowioną wizytę. Plus taki, że przynajmniej wtedy powinnam już zobaczyć serduszko.