Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, a ja nie wiem czy się jakas infekcja u mnie nie pojawia, bo czuje swędzenie w dole... Dzisiaj chyba nie bede miala jak podejść do jakiegoś ginekologa, a nie wiem czy jesli pójdę w poniedziałek, to nie zaszkodzi to fasolce...
Mam jednak nadzieje, ze moze to jakieś uczulenie czy coś a nie infekcja żadna... -
nick nieaktualnyDzień dobry koleżankom
Monkey odpoczywaj, a jak masz się ciągle stresować to może lepiej zadzwoń do lekarza. Uspokoisz się.
A ja po pierwszym usg, co prawda serduszka jeszcze nie było wydać, ale 8mm fasola jak byk
Az się popłakałamzosiaaa, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Max a nie masz jak zadzwonić do gina? Albo podejść do apteki, można kupić takie jakby testy, którymi mierzy się Ph pochwy i będziesz wiedziała czy coś się zaczyna dziać, np to http://www.mojaintima.pl/gineintima-test-ph.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=longtail&gclid=CIWY2rG5m8YCFYsMcwodBvMFpw
-
nick nieaktualnyPrzybliże moja sytuacje W 22 dniu cyklu zrobiłam test ciązowy i druga kreska bardzo blada, zrobiłam go wieczorem, nastepnego dnia z rana, kreska druga mniej widoczna niz ta wieczorna, do tej pory nie wiem dlaczego, przeciez stezenie hormonu jest wieksze z rana, chyba ze sie myle heh wieczorem znow zrobilam ciazowy i kreska znow slabsza, dodam, ze razem z ciazowym zrobilam owulacyjny i tam pojawily sie odrazu dwie wyrazne kreski ( dodam foto ), a dziś rano znow druga kreska na ciazowym slabsza od wczorajszej, a na owu odrazu pojawily sie dwie mocne kreski. O co chodzi? Dziewczyny na poprzednim forum twierdzily ze to moze byc torbiel hmm..- przewiduja najgorsze. wiem ze dla rozjasnienia sytuacji najlepsza bylaby beta, ale juz wole poczekac do terminu @ (wtorek) niz biegac na krew a dla mnie to masakra
Ok ponizej foto z wczorajszymi testami
i wykres
-
jusiakpp wrote:Przybliże moja sytuacje W 22 dniu cyklu zrobiłam test ciązowy i druga kreska bardzo blada, zrobiłam go wieczorem, nastepnego dnia z rana, kreska druga mniej widoczna niz ta wieczorna, do tej pory nie wiem dlaczego, przeciez stezenie hormonu jest wieksze z rana, chyba ze sie myle heh wieczorem znow zrobilam ciazowy i kreska znow slabsza, dodam, ze razem z ciazowym zrobilam owulacyjny i tam pojawily sie odrazu dwie wyrazne kreski ( dodam foto ), a dziś rano znow druga kreska na ciazowym slabsza od wczorajszej, a na owu odrazu pojawily sie dwie mocne kreski. O co chodzi? Dziewczyny na poprzednim forum twierdzily ze to moze byc torbiel hmm..- przewiduja najgorsze. wiem ze dla rozjasnienia sytuacji najlepsza bylaby beta, ale juz wole poczekac do terminu @ (wtorek) niz biegac na krew a dla mnie to masakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 11:51
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjusiakpp wrote:Przybliże moja sytuacje W 22 dniu cyklu zrobiłam test ciązowy i druga kreska bardzo blada, zrobiłam go wieczorem, nastepnego dnia z rana, kreska druga mniej widoczna niz ta wieczorna, do tej pory nie wiem dlaczego, przeciez stezenie hormonu jest wieksze z rana, chyba ze sie myle heh wieczorem znow zrobilam ciazowy i kreska znow slabsza, dodam, ze razem z ciazowym zrobilam owulacyjny i tam pojawily sie odrazu dwie wyrazne kreski ( dodam foto ), a dziś rano znow druga kreska na ciazowym slabsza od wczorajszej, a na owu odrazu pojawily sie dwie mocne kreski. O co chodzi? Dziewczyny na poprzednim forum twierdzily ze to moze byc torbiel hmm..- przewiduja najgorsze. wiem ze dla rozjasnienia sytuacji najlepsza bylaby beta, ale juz wole poczekac do terminu @ (wtorek) niz biegac na krew a dla mnie to masakra
i wykres
-
Byłam na wizycie Jest pęcherzyk, jest zarodek, zarodek ma tętno Ciąża młodsza niż wynika z OM, ale ja mam późno owulację. Następna wizyta w czwartek za tydzień, może już będzie wyraźne serducho!
Powiedzieliśmy rodzicom i mojemu bratu, o rany, ale emocje!!
Miłego dnia dziewczyny, ja do 21 gniję w szkole a myślami będę totalnie gdzie indziej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2015, 12:07
miszkaaa, kada24, pati87, Agnesia, renieczka, kkkaaarrr, Sylka, Monkey, Bianka*, tomania2806, MiSia :), Mila920, zosiaaa lubią tę wiadomość