Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
renieczka wrote:Dzięki. CRL to długość (masa) płodu, a u mnie na to za wcześnie raczej. Te 8mm to długość, wielkość pęcherzyka ciążowego.
renieczka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, chyba się nadenerwuje przez to swędzenie... W sumie bardziej swędzi w okolicach cewki moczowej... Ale nie mam teraz jak poszukać ginekologa, pracę kończe o 16 a później miałam wyjazd zaplanowany... Chociaż z wyjazdu ewentualnie mogę zrezygnować tylko nie wiem czy znajdę jakiegoś ginekologa, który mnie na szybko przyjmie... Nie wiem co mam zrobić, jesli mi się nie uda umówić na spotkanie... no i nie wiem czy w ogóle jest jakiś problem czy to tylko jakieś podrażnienie... Ale mimo wszystko nerwy są...
-
Hej Wam Niestety, ale muszę zmienić forum na "styczniówki 2016" bo mam juz termin porodu, z drugiej strony martwi mnie to, że u Was ten poród jest na luty a juz macie bijące serduszko, a ja styczeń a tylko pęcherzyk, dziwne i smutne
MiSia :) lubi tę wiadomość
-
PeggyOlsen wrote:Byłam na wizycie Jest pęcherzyk, jest zarodek, zarodek ma tętno Ciąża młodsza niż wynika z OM, ale ja mam późno owulację. Następna wizyta w czwartek za tydzień, może już będzie wyraźne serducho!
Powiedzieliśmy rodzicom i mojemu bratu, o rany, ale emocje!!
Miłego dnia dziewczyny, ja do 21 gniję w szkole a myślami będę totalnie gdzie indziej.
Cudownie!!! Też kocham te emocje Rośnijcie zdrowo
Nelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
PeggyOlsen wrote:Byłam na wizycie Jest pęcherzyk, jest zarodek, zarodek ma tętno Ciąża młodsza niż wynika z OM, ale ja mam późno owulację. Następna wizyta w czwartek za tydzień, może już będzie wyraźne serducho!
Miłego dnia dziewczyny, ja do 21 gniję w szkole a myślami będę totalnie gdzie indziej.
a ktory dpo jestes?
śliczne zdjecie
-
Max wrote:Dziewczyny, chyba się nadenerwuje przez to swędzenie... W sumie bardziej swędzi w okolicach cewki moczowej... Ale nie mam teraz jak poszukać ginekologa, pracę kończe o 16 a później miałam wyjazd zaplanowany... Chociaż z wyjazdu ewentualnie mogę zrezygnować tylko nie wiem czy znajdę jakiegoś ginekologa, który mnie na szybko przyjmie... Nie wiem co mam zrobić, jesli mi się nie uda umówić na spotkanie... no i nie wiem czy w ogóle jest jakiś problem czy to tylko jakieś podrażnienie... Ale mimo wszystko nerwy są...
A może skocz do apteki i podpytaj, co proponują dla kobiety w ciąży? Może jakaś nasiadówka wystarczy? Powinni udzielić rzetelnej poradyNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnyPeggyOlsen wrote:Byłam na wizycie Jest pęcherzyk, jest zarodek, zarodek ma tętno Ciąża młodsza niż wynika z OM, ale ja mam późno owulację. Następna wizyta w czwartek za tydzień, może już będzie wyraźne serducho!
-
-
miśka905 wrote:Hej Wam Niestety, ale muszę zmienić forum na "styczniówki 2016" bo mam juz termin porodu, z drugiej strony martwi mnie to, że u Was ten poród jest na luty a juz macie bijące serduszko, a ja styczeń a tylko pęcherzyk, dziwne i smutne
-
a u mnie brzuch pobolewa... rano znowu plamiłam na taki karmel ale juz przeszło.... mam mega zły dzień... na dodatek zgubiłam kartę bankową która jest tez moim norweskim dowodem tożsamości... szkoda gadać...
A w pracy gniję do 20 jeszcze większa masakra...
nadrobię was jak wrócę -
Cześć dziewczyny:) podczytuję Was czasami bo jeszcze niedawno miałam takie same obawy jak Wy a teraz juz dobiega 5 mscMagdalena87 wrote:U mnie też występują bóle a'la okresowe i też zastanawiam sie czy to normalne czy nie i z tych mysli tylko stresuję się ale jutro wizyta więc mam nadzieję że wszystko będzie dobrze....
Do końca I trymestru bolał mnie brzuch okresowo - szczególnie z rana, oczywiście był to ból do wytrzymania i wszystko z maleństwem okej. Może tak być i nic strasznego się nie dzieje Teraz często jest kłucie lewego jajnika bo z niego rozwija się pęcherzyk.
Jejku jak ten czas szybko leci, Wy robicie bety (chociaż to jest niepotrzebny stres!!) a za chwilę będziecie już wstawiać zdjęcia Waszych brzuszków
Ja termin mam na listopad ale zapisana jestem do grudniówek, a jeszcze niedawno wszystkie dzieliłyśmy się wynikami bety, progesteronu itp.
Trzymajcie się i życzę spokojnych i nudnych 9 miesięcy :)Jakbyście miały jakieś pytania to śmiało piszcie, na pewno coś doradzę.MiSia :), Magdalena87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny