Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jusia powtórz test za dwa dni z rana tej samej firmy i krecha napewno sciemnieje. Ja zrobilam sobie male laboratorium w domu. Kupilam 12 tanich testow i sikalam na nie rano i wieczorem. I gdzies 5 dni po terminie nasikalam wieczorem a test negatywny. Poryczalam sie jak bóbr i poszlam na 2h na spacer i po spacerze powtorzylam test jeszcze raz - kreseczka pojawila sie i byla taka sama jak z rana. Chce przez to powiedziec, ze pomimo iz beta rosnie to w moczu to wyglada ciut inaczej i w zaleznosci pewnie od wypitych plynow stezenie sie wacha. I tak oto po takiej akcji zamknelam moje domowe laboratorium wczoraj zobaczylismy serduszko, wiec znikajaca kreska nie oznaczala niczego zlego
Dziewczyny serdecznie gratuluje wszystkich serduszek![link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
A teraz mam ja pytanie czy któraś z Was kupiła już coś dla Dzidzi? Byłam dzis w h&m i dorwalam ocieplony dresik, uniwersalne kolorki i cena była -70% no i nie umiałam się oprzeć...
tomania2806, MiSia :) lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
magdalenka_ka wrote:A teraz mam ja pytanie czy któraś z Was kupiła już coś dla Dzidzi? Byłam dzis w h&m i dorwalam ocieplony dresik, uniwersalne kolorki i cena była -70% no i nie umiałam się oprzeć...
-
Tysia wrzucę foto po pracy, bo ciąża nadal ukrywana przed światem też myślę o szaleństwie zakupowym dopiero po poznaniu płci no ale trafiła się taka perełka w tak śmiesznej cenie...
Skierka, tysiaa93, MiSia :) lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
magdalenka_ka wrote:A teraz mam ja pytanie czy któraś z Was kupiła już coś dla Dzidzi? Byłam dzis w h&m i dorwalam ocieplony dresik, uniwersalne kolorki i cena była -70% no i nie umiałam się oprzeć...
Ja jeszcze nie,ale mam plan kupować od początku i liczę właśnie na tutejsze wyprzedaże,bo akurat te cieplejsze ciuszki teraz są za grosze. Jak coś mi wejdzie w rękę,to kupię od razuNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
Marcel 01.2013, Kaya 09.2014 29tc [*]
-
nick nieaktualnymagdalenka_ka wrote:A teraz mam ja pytanie czy któraś z Was kupiła już coś dla Dzidzi? Byłam dzis w h&m i dorwalam ocieplony dresik, uniwersalne kolorki i cena była -70% no i nie umiałam się oprzeć...
Skierka lubi tę wiadomość
-
magdalenka_ka wrote:Tysia wrzucę foto po pracy, bo ciąża nadal ukrywana przed światem też myślę o szaleństwie zakupowym dopiero po poznaniu płci no ale trafiła się taka perełka w tak śmiesznej cenie...
-
magdalenka_ka wrote:Skierka dzięki :* bo mąż mi coś o zapeszaniu zarzucił a ja chcę myśleć, że będzie dobrze i cieszyć się Dzidziuśkiem od początku
To powiedz mu o mnie. W poprzednie ciąży nic nie miałam dla córci, a stało się jak się stało Wiec teraz wbrew wszystkiemu będę upajać się ciążą ile mogęNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
nick nieaktualny
-
natalica06 wrote:któraś z dziewczyn wyżej pisała o swędzeniu, mi na swędzenie pomógł płyn do higieny intymnej, jak używasz jakiego żelu czy mydła to może Cię teraz uczulać. Mi przeszło jak zaczęłam używać tego płynu i już nic nie swędzi
No właśnie używam płynu... Dzwoniłam do kilku ginekologów, ale wszędzie mają komplety. Zestresowalam się juz tak, że nie mogę normalnie pracować. Boję się strasznie, że to moze zaszkodzić fasolce... -
Max wrote:No właśnie używam płynu... Dzwoniłam do kilku ginekologów, ale wszędzie mają komplety. Zestresowalam się juz tak, że nie mogę normalnie pracować. Boję się strasznie, że to moze zaszkodzić fasolce...
To może zamień na razie płyn na tantum rosa, albo zwykłą wodę. Ewentualnie podpytaj w aptece. I nie stresuj się tak. Tym fasolce nie pomożeszNelly 10.2008, Nicol 05.2010,
-
Hej, narazie jedynie czytałam wątek ale widząc zmartwienie Max musiałam się dołączyć do rozmowy. Z tego co czytałam nie zagraża to w żaden sposób ciąży, wiadomo należy wyleczyć, ale nie stresuj się. Mój lekarz na pytanie zadane jakiś czas temu czy grzybica może powodować poronienie stwierdził definitywnie, że nie. Polecam do higieny intymnej LACTACYD Pharma.