Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie jaki ja.miałam dziś zły dzień. Cały czas o coś płakałam a to że naczynia nie umyte a to miałam wolne, albo ze nie było już czereśni w sklepie no masakra biedny mój mąż. Do tego miałam koszmar śniło mi się ze poszłam nie do swojego gin a ten mi mówi ze nic nie ma ze juz zaczynam plamić. Ja się tak strasznie boję się poniedziałku.
-
Agnesia wrote:A ja ide zgrzeszyć bo czuje niedosyt jak wy grzeszycie to i ja zjem coś mało zdrowego! Ide na chiński makaronik! mniaaam
Hahhahaha. Ja miałam ochotę na chińskie pierożki, wysłałam m do knajpy aby mu spakowali, przebierają nogami przy oknie wypatrujac jak wariatka samochodu.
Mieszkamy na osiedlu wielu narodowości i jak ktoś "swojego"gotuje to ja odpływem,zwłaszcza teraz kiedy okna otwarte.
Właśnie ze względu na te zapachy zaczęłam eksperymentować i zagłębiać się w smaki orientu.
Skierka lubi tę wiadomość
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
tomania2806 wrote:Witajcie jaki ja.miałam dziś zły dzień. Cały czas o coś płakałam a to że naczynia nie umyte a to miałam wolne, albo ze nie było już czereśni w sklepie no masakra biedny mój mąż. Do tego miałam koszmar śniło mi się ze poszłam nie do swojego gin a ten mi mówi ze nic nie ma ze juz zaczynam plamić. Ja się tak strasznie boję się poniedziałku.
W poniedziałek razem wizytujemytomania2806, MiSia :) lubią tę wiadomość
-
Jestem najszczesliwsza na świecie pecherzyk 18mm, zarodek 3mm i najpiekniejsze bijace serduszko ))) ustalilismy, ze ciaza jest 5+5 jak na suwaczku, ale date porodu wpisal mi pan doktor na 16.02, mial chyba inny algorytm niz suwaczki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 21:54
pati87, zosiaaa, Cynamonowa, tysiaa93, Agnesia, magdalenka_ka, Max, MiSia :), Bianka* lubią tę wiadomość
-
kkkaaarrr wrote:Jestem najszczesliwsza na świecie pecherzyk 18mm, zarodek 3mm i najpiekniejsze bijace serduszko ))) ustalilismy, ze ciaza jest 5+5 jak na suwaczku, ale date porodu wpisal mi pan doktor na 16.02, mial chyba inny algorytm niz suwaczki.
GratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2015, 21:58
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
Ale naspamowalyscie nie mam sily nadrabiać
kkkaaarrr gratulacje!!!! jestesmy w tym samym dniu i mi net tez wyznacza 16 lutego ale pewnie będzie wczesniej, bo mialam wczesnie owulację
Aaaaa jak ja wytrzymam do przyszłego piątkukkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
Super kaaarrr ciesze się bardzo. Ja jutro na 21.30 mam lekarza i tez zaczynam swirowac ze usłysze coś złego mimo że za wcześnie na serduszko... Żeby było wszystko dobrze. Bo martwią mnie te pobolewania.. Wiem ze każda z nas to ma.. Ale cały czas jak chodzę do.ubikacji to sprawdzam czy nie plamie. Tez tak macie??
-
nick nieaktualny
-
Ha, nadrobiłam
Dziś moje małe dziecko było pierwszy raz w teatrze i dało radę
Kkkaaarrr super wieści, gratuluję!
Natasha witaj z powrotem co tam słychać w naszym szpitalu?
Misia ja na rowerze nie jeździłabym, ale podobno po równym i bez dziur można
Monkey tak jak dziewczyny piszą, MagneB6 można
Co tam jeszcze...mamy 200 stronę szybko nam idziekkkaaarrr lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkkaaarrr wrote:Jestem najszczesliwsza na świecie pecherzyk 18mm, zarodek 3mm i najpiekniejsze bijace serduszko ))) ustalilismy, ze ciaza jest 5+5 jak na suwaczku, ale date porodu wpisal mi pan doktor na 16.02, mial chyba inny algorytm niz suwaczki.