Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kri wrote:Zosia a dlaczego masz dwa krzesełka? Pytam bo właśnie ja chcę kupić albo to chicco albo to z Ikea. Czymś wybitnie się różnią że ohy i achy?
-
My obydwoje z Mężem mamy 0 Rh+ więc Igor raczej innej opcji nie ma
My jutro jedziemy na morfo o poziom żelaza. Zawsze z palca nam robią. Jonogram też miał z palca robiony. Chodzi o to że krew nie może być wyciskana z palucha. Jak ładnie leci to nie ma potrzeby kłuć z żyły.
-
U nas krew tez zawsze z palca. Pani ktora pobiera krew zawsze mu mówi ze kobiety sa fałszywe, pierwsze sie uśmiechają, zabawiają a potem bach, ale całe szcźescie nie płacze przy tym.
Dzisiaj byłam pooglądać foteliki, mozna oszaleć, decyzja chyba bedzie trudniejsza do podjęcia niz przy wózku.
-
U nas pobierają z główki krew.
Tuli to chyba ja pytałam o siadanie Jagódki, Małgosia siada w ten sam sposób
Lexi jaką żyrafkę Sophie zamówiłaś ? Bo tych gryzaków jest kilka.
Dziś była pierwsza łyżeczka glutenu i po ok 2 godzinach miała czerwone placki na buzi. Nie mam pewności że to przez gluten. Po kolejnej godzinie zeszło.tulipanna lubi tę wiadomość
-
No Jagoda super sobie radzi i tak sobie myślę, ze te leżenie na brzuchu na prawdę jest bardzo ważne. Bo zauważyłam zależność między dzieciaczkami, które lezaly na brzuszku od malenkosci i takich leniuszkow jak mój, co glowki nie chciał długo podnieść i ogólnie na brzuszku lezec.
Jak się czujesz Lexi? Przydał się coś ten Twoj wspolmalzonek?. Igus też zaraz zacznie raczkowac
-
Tak jak Tuli pisze 2 tyg to full czasu, w połowie lipca Florka zaczęła pełzać, w połowie sierpnia siadała juz z podparciem jednej ręki, tak krzywo i nagle koniec sierpnia zaczęła ładnie siedzieć i do tego w tym samym czasie wstawać i raczkować ładnie! i tak szczerze do tej pory mowię do męża, że mi się to w głowie nie mieści, że w połowie sierpnia była jeszcze w poziomie i jeszcze jeździła w gondoli i tak szybko takie postępy zrobiła no szok po prostu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 21:09