Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To porównywanie jest tak jak piszą dziewczyny bez sensu
każdy w swoim czasie wszystko ogarnie
Ja nienawidzę jak rodzina porównuje moje dziecko do syna kuzynki. On starszy pół roku a chudy szczypiorek delikatny a mój to klucha czym ja go karmie żebym przestała itd w zartach niby ale nieraz mi przykro ale już się przestałam przejmowacgorgeous lubi tę wiadomość
-
Miechu pozdrawia z comiesięcznego ważenia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 19:47
Moniaa, Kri, adelka77, Lexi150, Bruśka, Mila920, Tusiaa, vayn, tysiaa93, d84, Mamusia_synusia, szara myszka, gorgeous, Zosia_wop, L, dana222, Iwa2016, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość
-
Lexi150 wrote:Kri wy w szpitalu znowu? Biedny Wojtasek...
-
Kri może faktycznie okaże się że to dziedziczne i w sumie nie będzie miało znacznego wpływu na życie Wojtusia. Bo Mężowi to chyba nic nie jest prawda? Trzymamy za Was kciuki! I za Jagódkę też!
Misza jaki słodziak! No i takie bodziaki też mamy
Mila będę robić pierwszy raz do zamrożenia w takie pojemniki z canpola do pokarmu mamy-mam takie 4. No i zostawiam też te większe słoiczki i może w nie pomrożę. Zobaczymy jak wyjdą.
D słoiczki się niestety nie nadają do zagotowania ponownego ale te po koncentratach pomidorowych już tak. Właśnie muszę kupić kilka bo mama mówiła że zrobi mi przeciery z malinek i jeżynek. Właśnie się sezon zaczyna. -
Tysia ja też mam tylko malinki w całości pomrożone. Później może jak będzie sezon jabłkowy i śliwkowy to coś zrobię ale nie wiem jakie owoce w tym roku będą. Zobaczymy.
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Tysia Misza to Mieszko. Zwany też Miechem.
Ja mam już zamrożone porzeczki, borówki amerykańskie i czerwone, maliny, wiśnie, czereśnie i brzoskwinie. Tylko brzoskwinie i czerwone borówki przesmażyłam. Reszta w całości. A śliwki ususzyłam. Mój mały uwielbia słoiczek "suszone śliwki" i może uda mi się robić, albo posłużą do osładzania.
Lexi lada dzień będziecie mieć sezon na śliwki, bo u nas już się kończy. A to chyba jakoś tak idzie w waszą stronę.tysiaa93 lubi tę wiadomość