Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, kochane jesteście! Dziękuję za komplementy w imieniu mojego syna
Mam nadzieję, że następnym razem trafię na inną pediatrę, bo wiedziałam, że ta wredna, ale teraz to mi podniosła ciśnienie. Jeszcze poprosiłam o skierowanie do neurologa dziecięcego, a ona że wymyślam... No faktycznie, przecież każda matka tylko doszukuje się jakichś problemów u swojego dziecka, żeby jak najczęściej latać do lekarzy, bo to taaakie fajne... Poza tym, podzieliłam się swoimi obawami co do kolejnego szczepienia (tego w 13-14 miesiącu), więc w ogóle lekarka mnie musiała znienawidzić. xD
-
Tuli, nadal dość często ma ściągnięte paluszki i czasami jeszcze piąstki zaciska. Nieraz jeszcze ma nieco przekrzywioną główkę zamiast trzymać prosto i jak leży na brzuszku, a potrzebuje odpocząć, to ciągle kładzie ją na jedną stronę, chociaż przy karmieniu i przewracaniu się nie ma problemu. Nierzadko spina się tak, że ani nóżek, ani rączek nie zegnie, tylko trzyma bardzo sztywno. Poza tym, lekarka robiła próbę trakcji i głowa leciała bardzo, w ogóle nie usiadł. Na wcześniejszym szczepieniu (u innej lekarki) podniósł się, a teraz w ogóle. Wiem, że jest ciężki i ma ciężką główkę, no ale sama stwierdziła, że może troszkę napięcie jest zwiększone, ale za miesiąc przyjść...
-
Jaś superancki. My wczoraj rewolucja po jarzynowej wiwc dziś mleko. A z racji że karmienie wypadało o 18,40 przetrzymujemy się i takie oto atrakcje robimy abyśmy nie marudzili tylko zaraz się wykapali i poszli lulu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 06:59
Lexi150, gorgeous, d84, tysiaa93, dana222, vayn, Iwa2016, Biedroneczka29, Tusiaa, adelka77, tulipanna lubią tę wiadomość
-
Gorgeous a dostałaś to skierowanie? U nas na wizytę do neurologa dziecięcego min 3 miesiące trzeba czekać także i tak poszłam prywatnie
Moja lekarka rodzinna nie jest pediatrą i nie za bardzo się zna ale jak tylko jej coś zgłaszam to ona od razu daje skierowanie do specjalisty albo wyciąga jakieś tam kartki z notatkami i sprawdza co i jak. Naprawdę spoko babka. Nigdy niczego nam nie odmówiła a i sama wychodzi z propozycją gdzie można pójść i co sprawdzić. -
Szara myszka Luby został Nielubym, bo był niegrzeczny. A tak całkiem serio to doprowadza mnie ostatnio do szału. Ciężki ma charakter i zawsze miał, a teraz przy Tymonku wiele spraw zaczęło mi przeszkadzać. Ale nie dam się, oglosilam rozejm, zobaczymy na jak długo.
Mieszko to normalnie cud miod, taki slodki, ze łyżkami bym jadła jak to moja mama mówi
Jasio też cudny i te jego minkii wcale nie gruby, spokojnie możecie przełożyć turnus dla grubasow o jakiś miesiąc ha ha dobrze wymyśliłaś Tysia
brak słów. Mój Tymonek 8kg a mówią, ze malutki.. Bo w gondoli jeszcze jeździ, a jeździ bo mu wygodnie spać w niej i jeszcze się mieści to co mam na siłę w spacerowej? Jeszcze się najezdzi, a każdy tylko ciągle pyta kiedy spacerowka..wrr..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 07:31
gorgeous lubi tę wiadomość
-
Dzieciaczki słodkie. Normalnie do wycalowania
ale nam się piękne dzieci trafiły na forum
A Jaś wygląda na normalnego chłopca . Ja tam nie widzę jakiegoś grubasa. Ci lekarE są coraz bardziej pier ******** . Brak słów.
Zosia no faktycznie urwisek Ci mały rośniejuż trzeba się przyzwyczajać
U nas Kuba pelza do połowy pokoju. Jak mata leżała rozłożona nie interesował się. włożyłam ją do foli i zainteresowanie ogromnegorgeous lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Wczoraj koleżanka zraziła mnie do blw, mowi że miała spotkanie z dziewczynami ze szkoły rodzenia i jedna zaczęła tylko od blw i 2 razy była w szpitalu bo dziecko połykało duże cząstki i to zalegało na żołądku i pozniej w jelitach i wydaliło w całości pozniej wiadomo i to doprowadziło do jakiegoś zapalenia, kupy z krwią i bóli brzuszka...takze sama juz nie wiem.
Dziewczyny wasze 9-10kg to sie chowawidziałam post na fb 7mcy chłopczyk 14kg 2razy wiekszy od Florki chłop jak dąb
-
Kochana weź ogarnij mi to krok po kroku i co kupiłaś? O co kaman z ceną np od 8,65-9.42 różna cena do rozmiaru? Co to ten feedback? Bo ja zielona jestem ale te ciuchy to za grosze tam są? I myślę o kombinezonie na zimę lub kurtce ale to już trzebabybylo zamówić bo idzie miesiąc przeważnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 08:28
-
Brusia kupuje tam juz 4lata i chyba sie uzależniłam bo czekam w tej chwili jeszcze na 20paczek
tak to aliholizm haha
Zaraz dodam fotki co kupiłam dla małej (tyle ile ogarnęłam), bo duzo tez kupuje pierdol do domu i jestem uzależniona od zegarków, a tam sa super fajne tanie zegarki. Cena tak jak napisalas zależy i od rozmiaru i czesto od wzoru (jesli sa) czy koloru - musisz zaznaczyć co chcesz, wybrac kolor, rozmiar i zobaczysz cenę za ten konkretny przedmiot. Feedback to opinia klienta po zakupie - nimi zawsze sie sugeruje jak mam cos kupić przede wszystkim zdjęciami, ale tez co kto napisał bo nieraz fajnie wyglada a jest to szajs np bluzka niby fajna a to nylon...no i co do jakości niestety te tanie rzeczy czesto są sztuczne i ubiera sie je raz i tyle. Z rozmiarami tez czesto rożnie bywa np różowa sukieneczka co zaraz dodam fotkę była tania mniej niz 10zl i kupiłam 3-6mcy najpierw to była taka mała jak na 1-2mce i musiałam kupić chyba 9-12 czy większa i jest ok na teraz. Z tym ciezko trafić bo Chińczycy sa mali i szyja to pod siebie głownie. Kurtkę moge cos luknąć zaraz i zobaczyć, choc czesto fajne rzeczy wcale tak tanio nie wychodzą