Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego dobrego Gabrysiu! :*
My dziś dzień nad morzem. Długo nie byliśmy bo skwar straszny i bezwietrznie. No ale zawsze cośMłodemu podobało się wszystko oprócz wody. Jak się tylko zbliżaliśmy to od razu krzyk. Zaliczył nawet drzemkę na plaży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 21:19
tysiaa93, d84, Bruśka, Kri, Zosia_wop, marissith, Mamusia_synusia, dana222, L, vayn, adelka77, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Czy Wasze dzieci tez tak robią, najcześciej zdarza sie jak biorę go na ręce z maty czy łóżeczka to szczypie mnie w ramiona i jakby chciał mnie ugryźć w szyje
Dzisiaj w końcu poszłam do fryzjera, ostatni raz byłam w styczniu haha. Fryzjerkę mam za płotem, nigdy u niej nie byłam, tylko jeździłam 25km dalej, a okazało sie ze bardzo fajnie strzyże
-
Gabryś kochanie dużo zdrówka i uśmiechu na kolejne 7miesicy
Tysia masz śliczną córeczkę . Spódniczka rewelacja
Lexi fajnie tam wam było widać pełny relax
U nas dzisiaj zupa brokułowa ,mała zajadała ku mojemu zaskoczeniu naprawdę jej smakowała ;-)może jej się w końcu odmieni i polubi moje obiadki.tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Jasne Brusia są rożne kolory, a pisałam na szybko i nie wkleiłem linka, przez apke wychodzi taniej
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/Vv63me22
I najlepsze zamówiłam 27.08 i juz dzis i mnie jestWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 20:25
-
L napisalas o brokulowej i zachciało mi sie kremu z brokułów mmmm
Vayn kaszki z bobovita w Tesco sa w promocji za 5,99 ja juz sie odkupiłam i jutro mam na drugie śniadanie tylko, ze ja dosładzam jeszcze sokiemtaka ze mnie matka, a dziecku podałam holle co smakowała jak tektura
okropne te kaszki bleee
L lubi tę wiadomość