Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdrówka dla Gabrysi. Rosnie śliczna księzniczka
Lexi fajnie że wypadzik sie udał i pogoda dopisałaaa z Igusia tez słodziak.
Ja dzisiaj rano podałam mojemu kaszke owsianą holle. Nie próbowałam ale sie zdziwiłam bo baardzo długo jadłaa i nie wiem czy to po niej czy na zabki ale zrobił dzisiaj ze 4 kupki.
POdawał ktoś pomidorową zupę dzieciaczkom? myslałam żeby zrobic z ryżem ze świezych pomidorów.
W Lidlu beda bodziaki 2 za 19.99zł od 19 wrzesniaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 21:20
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:Zosia a jakim sposobem Tobie sie pokazuja tam ceny w zlotowkach? Bo ja na zlotowki ceny nie moge zmienic,sa inne waluty a nasza nie:/ i jak sie placi przelew do np Chin? Tak normalnie?
Ale jak widze cenę to mnożę razy 4 i widze mniej wiecej ile kosztuje.
mam nadzieje, ze czytelnie w miarę to napisałam
tulipanna lubi tę wiadomość
-
vayn wrote:Zosiu a kaszki porcja zbóż tez są w promocji? Byłam w tesco dziś, ale po pampersy i nie popatrzyłam nawet na kaszki. Premium care są za 37,99 op
Kurczę nie pomogę, bo nie wiem, domniemam ze wszystkie, ale nie jestem na 100% pewna. Patrzyłam w gazetkę i tylko jest napisane bonovita rożne rodzaje 5,99 i tyle
-
Tusua ja jeszcze boje sie dawać pomidorów jakos, ake z ryżem czemu nie jak chcesz spróbować podać małemu, mozesz dodać jakis ziół do smaku np. Pietruszki
Edit: wg tabelki pomidory niby od 11mca dopiero tak samo ogórek i bakłażan, nawet papryka jest wczesniej bo po 10, ale zas w innym źródle moze byc inaczejniewiadomo komu wierzyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2016, 21:42
-
nick nieaktualny
-
Zosia_wop wrote:L napisalas o brokulowej i zachciało mi sie kremu z brokułów mmmm
Vayn kaszki z bobovita w Tesco sa w promocji za 5,99 ja juz sie odkupiłam i jutro mam na drugie śniadanie tylko, ze ja dosładzam jeszcze sokiemtaka ze mnie matka, a dziecku podałam holle co smakowała jak tektura
okropne te kaszki bleee
A ja próbowałam tej Holle, bo daję Jasiowi, i smakuje zarówno mi, jak i jemu... zresztą wolę te niż dosładzane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 08:20
-
A mój Tymonek to taki tuliś, oprócz ciągnięcia za włosy nie robi mi krzywdy
a czasem z dyńki dostane jak się cieszy to tak śmiesznie głowa macha
. A ogólnie to kilka razy dziennie siadam z nim w fotelu i się przytulamy, glaskamy, opowiadam mu bajki (nie chcialybyscie tego słuchać, ale trening czyni mistrza hehe) pieszczoch taki z niego
zazwyczaj przy tym zasypia.
Dawała któraś z Was patisona? Bo w internecie są sprzeczne info. Ale chyba się wstrzymam, bo na niektórych stronach pisze, ze od 10 miesiąca.
-
Igor też czasami szczypie. Ale najlepsze jest "jedzenie" mamy albo taty. Otwiera buźkę i całuje
A przy tym tak strasznie się ślini że się musimy wycierać co chwilę
Kupiłam wczoraj w biedrze spodnie dresowe dla siebie i fajne są. Chyba się jeszcze na jedne skuszę. Musiałam coś kupić bo do adidasów nic już nie mam a na spacery tak najwygodniej. Ostatnio kilka miesięcy temu kupiłam w housie i taki szajs że po jednym praniu nadawały się do wyrzucenia. I są też bluzy a'la nietoperz i koszulki do spania. -
tulipanna wrote:Jakies pomysly macie jak odciagnac gluty? Bo Jagoda macha rekami,kreci glowa.. Nie moge sobie poradzic..
Ja tez chętnie podczytam jakie macie sposoby, bo u mnie podobna syt jak u Tuli, a te gluty sa teraz takie klejące, muszę sie przyznać ze jak glut jest blisko to wyciągnę czasem paznokciem
-
Tusia a w tym lidlu nawet fajne te rzeczy, a ja obiecałam sobie, ze koniec kupowania, bo F. Ma tyle rzeczy że niektórych jeszcze nie założyła, a ja kupuje następne bo fajne...qrcze
Gorgeous a jką masz tą kaszkę? Robisz na wodzie? Moze ja kupiłam taką nie bardzo, albo zbyt lubię słodkiemała smaków nie zna, wiec pewnie dla niej ok
Mnie tez mała szczypie, łapie za skore i ciągnie głownie piersi, ale tez twarz - usta, szyja, wkłada palce do nosa, oka...nieraz to okropnie boli, nawet dziadek mówił ze co Ty sie denerwujesz na takie małe raczki, rzucisz to nie boli - dopuki go nie złapała i zmienił zdanie -
Dana ja też paznokciem wyciągam jak są na wylocie
A że Igor też nie lubi odciągania to czasami patyczkiem do uszu jak śpi to wyciągam te które są ciut głębiej no ale wiadomo nie grzebię tak głęboko.
No ale jak katar to nie ma innej rady jak pomoc drugiej osoby z przytrzymaniem główki lub rączek i wtedy odciąganie. Dziecko nie lubi jak się je unieruchamia ale cóż. Inne rady nie mam