Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak tylko widzisz on ma takie akcje a ja boję się iść dalej. Adelka on wszystko lubi. Ja z tymi kremami zaszalalam odebrałam 4 zamówienia internetowe i jeszcze 4 na miejscu dokupilam. Jak wariatka. Tylko muszę zobaczyć czy męskie też są w promo to na dzień chłopaka prezent będzie.
-
Zosiaaa a przyszło mi na Ali takie powiadomienie i dopiero klikam to jak otrzymam towar rozumiem? Potwierdź otrzymanie zamówienia rozumiem że klikam jak je dostanę? Dziś zamówię kalesony mają dużo opinni i chwała je na grupie Ali dla dzieci. Tam recenzje wystawiaja
-
Zosia_wop wrote:To rzeczywiście malutko (w porównaniu do nas), ale moze większe porcje zjada i na jedno wychodzi, widocznie taki rytm mu odpowiada
Byliśmy dzis znow na basenie i cicho liczę, ze wymęczona pośpi lepiej niz wczoraj
tak, on je tak intensywnie przez prawie 20 minut no to mysle ze to mu wystarcza a zreszta wazy te 9 kg takze glodny na pewno nie jest
-
Tak, towary masz w zakładce goods awaitung confiemation i jak dojdzie to dajesz confirm i pozniej zostawiasz feedbecka, z reszta na Ali jest tak, ze jesli cos przyjdzie uszkodzone, nie takie jak na zdjęciu np nawet inny kolor to mozna zakładać spor i mozna nawet 100% kasy odzyskać a towar zostaje u nas, najlepiej przy otwieraniu paczek nakręcać wszystko zeby były dowody, ja tak robię tylko przy bardziej wartościowych rzeczach w razie gdyby w paczce było co innego.
-
u nas maly sie budzil w nocy, a teraz nie umial zasnac na drzemke, skonczylo sie placzem i spi na mezu
kupy nie ma trzeci albo czwarty dzien, chyba dlatego ale dziwne bo dalam mu wczoraj i przedwczoraj jablko to myslalam ze pomoze a tu chyba pogarsza a przynajmniej nie pomaga
dzis malego zostawiamy rodzicom lubego i jedziemy sobie sami nad jeziorko -
szara myszka wrote:tak, on je tak intensywnie przez prawie 20 minut no to mysle ze to mu wystarcza a zreszta wazy te 9 kg takze glodny na pewno nie jest
No to rzeczywiście, u nas to 5-8min i finito, no to masz fajnie mozesz sie urwać na troche z domu czasem
-
szara myszka wrote:no pod tym wzgledem to faktycznie nie narzekam
ale jak zje te 3 razy to sie potem najczesciej obudzi w nocy, jak zje 4 razy mleko to jest wieksza szansa ze przespi noc
Marzenie...
-
Synuś odmówił dziś obiadku. Zjadł kilka łyżeczek i zaczął płakać. Więc dostał butlę i az się trzasl na jej widok. A rano nie dojadl butli i podejrzewam że to ma związek z zębami. Bo i przedwczoraj stan podgoraczkowy był i co jakby katar ale nie katar. Juz sama glupieje.
No i od kilku tygodni po spaniu ma spuchniete prawe oczko. Nie wiem czemu. Po jakimś czasie schodzi. Kanalik czynny, nic nie ropieje tylko puchnie. Jutro chyba do lekarza skoczymy. -
Bruśka wrote:Ma któraś spacerowke joie?
-
Troszkę spamu. Pierwsze nieśmiałe próby siadania i z wczorajszego spaceru
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 19:29
Lexi150, Bruśka, Mila920, Kri, Mamusia_synusia, L, tysiaa93, Zosia_wop, dana222, Iwa2016, gorgeous, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Miechu wyżulił na Jarmarku balona od rodziców. Oto zdjęcie z serii znajdź różnice:) :
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 12:23
Lexi150, L, Mamusia_synusia, tysiaa93, Kri, Mila920, adelka77, Zosia_wop, Bruśka, Tusiaa, dana222, Iwa2016, gorgeous, Moniaa, vayn lubią tę wiadomość