Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Płacenie karta to dopiero masakra, karta zapisana i tylko klikasz ok i juz...dlatego z tego zrezygnowałam
Lexi przeciez tanio, patrz ile mąż zaoszczędzi dzieki Twoim zakupom u majfrenda -
Moze ktos żarty z dzieci chce sobie porobić
duzo tego w pl i sobie życzą miliony monet za to a tu taka tanioszka
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/2eMvUB3e -
No i ja przepadlam na tym ali, ale mnie Luby bierze pod włos i co chwile przypomina mi, że zbieramy na wesele
Tak więc jeszcze nic nie kupiłam, ale to do czasu..
Moje dziecko od rana na mnie krzyczy.. oczka trze, widać ze nie dospal, ale żeby pójść spać to nie bo po co eh eh a mamuske juz głowa boli..
-
Dana zdrówka na Michalka!
Adelka ja niedawno kupiłam zelmer aquawelt pioracy. Też jest dosyć spory ale ja akurat nigdzie targac nie muszę bo małe mieszkanie wiec nie przeszkadza mi to. Odkurza pieknie. Ma pojemnik z woda zamiast worka co bardzo eliminuje kurz ale jak się chce to worek też mozna zamontować. Ogólnie polecam zelmery. Wcześniej mialam malego elfa i sluzyl nam bardzo długo. Moi rodzice też tylko zelmera kupuja i na lata intensywnego użytkowania wystarczy.dana222 lubi tę wiadomość
-
Zdrowia dla Michałka!
My mamy odkurzacz zelmer jupiter, jak kupowaliśmy to chcieliśmy workowy z turboszczotką, bo mieliśmy psabardzo fajny, ale czy lekki 5,4kg chyba, ma regulacje siły ssącej, ale my zawsze i tak na maxa, ma szczotkę do paneli i troche innych końcówek jeszcze
dana222 lubi tę wiadomość