X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • adelka77 Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że zelmery rządzą :)

l22ntv73brtiddsy.png
  • gorgeous Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a jak jest z rozmiarami na Ali? Jaśko jest dużym chłopcem i kupiłabym mu te spodenko-rajstopy z poprzednich linków (chyba Bruśka wrzuciła), ale totalnie nie wiem, jaki rozmiar?

dxom9vvj2dzo2yyb.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam takie jedne rajstopki z lumpa. Takie same jak Brusia wrzucala i na metce jest napisane 80 ale wg mnie to max 74. Spodnie Igorowi zamówiłam na 13-18 miesięcy no domyślam się, ze będą mniejsze a i tak na teraz nie potrzebuje. Zobaczymy jak to będzie w realu.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaa co to z tym aliii???? :D
    super te linki, zosiu wiem ze pisalas ale napisz jeszcze mi czy dobrze zrozumialam - placi sie normalnie karta, nie trzeba konta walutowego tylko z polskiej kasy pobiera tak? jak sie da duzo zamowien do jednego koszyka to przychodza w tym samym czasie czy osobno? przesylka serio gratis? nie ma zadnego cła?

baaaardzo prosze o info czy dobrze rozumiem :D

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adelka ja mam zelmer dot i super się sprawdza bo jest malutki wszędzie wejdzie i dobrze zbiera koszt niewielki.
    Kremy to te loreal te różowe i wiesz już te takie półka 30 + z loreal i z aa bo akurat w promo też 30+:'(

Georgeus brałam na 13/18 a te drygie na 4 t bo łaska pisała że są na 92/98 więc zanim dojdą będą ok.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszko dobrze rozumiesz ale jak u jednego zamówisz to może przyjść razem ale niekoniecznie a jak u różnych to osobne paczki kupując tam możesz płacić przez kobto kieruje cie na przelewy 24 i on od razu przelicza na zł i zł wysyłasz. Tylko aukcje wybierać z darmową dostawa.
    Polecam grupę na fb aliexpres dla dzieci tam rekomendacje wystawiają zakupow

szara myszka lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmiary brałabym większe, nasze dzieci różnią sie juz wielkością, a te rzeczy z Ali raczej sa mniejsze (choc rożnie moze byc) ich dzieci sa mniejsze, oni sa przeciez mniejsi i ubrania sa czesto na dorosłego za krótkie po prostu to samo mysle ze jest jesli chodzi o dzieci
    mam takie cos
    Look what I found on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/JZNvaU7B
    Wzielam na 12m i juz dawno za małe, w nogach za obcisłe mimo ze Florka szczupła, no i zatrzaski sa plastikowe, wiec jakość nie powala, ale fajny wzór
    Większe jeszcze pozniej mozna założyć, a jak za małe to po ptakach...na prezent moze byc
    Tak jak Brusia pisze na grupie fb dodają recenzje choc czytałam ze administratorka juz nie chce na razie przyjmować nowych, bo zamieszanie sie zrobiło...

Myszko kupowanie tam to łatwizna, konto wystarczy polskie, przesyłki przychodzą osobno, cło i VAT od droższych rzeczy sie płaci, choc i tu da sie kombinować z zaniżaniem cenyi moze sie udać, a moze nie...przy takich drobnostkach to mozna tylko bać sie zemsty listonosza bo moj to juz mnie chybanienawidzi :P no i to przychodzi zwykłym listem, a jakie mieści sie w skrzynce to listonosz nie nosi tylko awizo zostawia, no i przesyłka zazwyczaj darmowa, trzeba patrzeć, bo i sa płatne jak z reszta Brusia napisała

szara myszka lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rany wsiakne tam i nie wysiąkne stamtad aaaaaaaa musze wylaczyc kompa i wyjsc z domu hahahahahaha

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam, ze juz sie boje następnego lata jak zaczne kupować wszystkie śliczniunie sukieneczki, stroje kąpielowe, spineczki, spodenki, koszulki....na chodzące dzieci, tyle tego jest, ze popłynę :P

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosiu tez mam Jupiter zelmera i jestem mega zadowolona. Korzystam juz ponad rok. Ale szczotka to paneli ledwo zipie bo tylko nią odkurzacze ze 3-4 razy w tygodniu. Pójdzie chyba do wymiany :)
    Ali to tez mój przyjaciel haha kupuje trochę rzeczy tam. Mężowi zamawiam taki vag do diagnostyki aut! U nas chodzą po 1500 żeton a tam za nie całe 3 stów!
    Teraz planuje kupić kamerkę do domu żeby małż mógł nas podglądać z każdego miejsca.... oby tylko dostęp do netu miał

Vstarcam Wireless 720P Pan/Tilt Night Vision 2 Way Audio TF Card Slot Onvif2.0 Security Indoor Surveillance IP Camera Wifi
    http://s.aliexpress.com/eayY7JFN
    (from AliExpress Android)

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia fajny pomysł z kamerką jak mąż daleko.
    A ja w koncu zaczynam cieszyć sie ze mała siada i raczkuje, opanowała juz upadanie z pozycji stojącej, jak siedzi to tez juz stabilnie i sama sie bawi, nie potrzebuje moich rączek, mieszkabie w miarę zabezpieczone, a ja na kanapie siedzę i patrzę tylko co robi :) jedyne co to mi ucieka, wracam z kuchni a jej w pokoju nie ma i teraz szukaj, dobrze ze mieszkanie małe :D

Moniaa, tysiaa93, Lexi150 lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia zazdroszcze :) Gabrysia sama siada ale jeszcze zdazaja się jej upadki, także asekuracja musi być :)

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie siedzą ba ali i forum zamiera :P

Mlody od dwóch dni brzeczy i brzeczy w domu. Nie płacze ale jojczy. Jedynie na spacerach spokój. Ale w wozku to od razu na brzuch i musi wszystko obserwować. Leżenie na plecach jest be.

Moniaa, Zosia_wop lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przecieram 15 kg pomidorów. Liczę na Was

Moniaa lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi u mas było to samo takze szykuj sie ma siadanie i łażenie po domu :)
    Forum rzeczywiście zacichło, moze ta pogoda wygoniła wszystkich na dwor - ja swoich na spacer wysłałam pierwszy raz od dawna jestem sama w domu i zaraz bede oglądać pierwsza miłość :P

Ja troche grzebie ma Ali, bo szukam jakiejś fajnej zabawki
    I taki przykład zabawka na Ali 6,6$ Na Allegro 49,99+ przesyłka
    Look what I found on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/aIvm6JjM

http://allegro.pl/lamaze-zawieszka-do-wozka-fotelika-toot-tukan-hit-i6459676930.html

Zanim cos kupie zawsze sprawdzam ile u źrodła kosztuje :P

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia to wpadam na pomidorową :D

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia_wop wrote:
    Brusia to wpadam na pomidorową :D
    Z tych 15kg pomidorów to każda by się najadla :D Brusia, oczekuj tłumów

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wbijajcie dziś pomidorowa, spaghetti i przecier z 15 kg.

tysiaa93, Moniaa lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiedys dostaliśmy duzo kapusty koszonej i zrobiliśmy kapuśniak i bigos i żeśmy jedli to przez pare dni, a smakowało tak samo tylko miało inna konsystencje i sie do tej pory śmiejemy z tego czy chcesz kapuśniak zagryźć bigosem czy odwrotnie ;) nigdy wiecej takich pomysłów
    Mam pomidorki koktajlowe od babci, ale nie wiem w koncu czy dac małej czy nie i w jakiej postaci, bo pozniej to juz takich niepryskanych bie bedzie

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • adelka77 Autorytet

Wysłany: 12 września 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia ja to 40+ więc wiesz ... ;)

Dziś dzień masakra, rano wyturlałam się na spacer, schodzę na dół a w wózku koło flak wr... Oczywieście ukochany pomkę zaniósł do domu ( 2 piętro bez windy ) myślałam że go uduszę. Niestety po napompowaniu w parku znowu flak. Trzy razy pompowałam żeby do domu wrócić więc to chyba dziura. A jutro z kumpelą na specer się umówiłam ech.

Na spacerze młoda strzeliła kupę p czym zanęła. Oczywiście przeciekło.

W domu zostawiłam golasa na chwilkę w łożeczku i się zsiusiała.

Wstawiłam pranie za dużo napakowałam do pralki i nic mi się nie wyprało.

Młoda nie chce jeść, cały czas na nas pokrzykuje, zachowuje się jak nakręcona a mnie brzuch napitala. W domu sajgon a ja nie mam na nic siły. Na pocieszenie zjadłam rurkę z kremem, z diety nici.
    Oby jak najmniej takich dni.

Mnie też ali troszkę wciągnęło :)

l22ntv73brtiddsy.png
‹‹ 2008 2009 2010 2011 2012 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ