Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia ale taki krem? Ugotować i zblendować?
Dzis dałam do picia z doidy jogurt naturalny z przetartymi malinami, podobno to pierwszy krok do nauki samodzielnego picia, bo leci powoli i sie dziecko nie zadławi, podobało jej sie, moze bede tak zupki podawać na taki pomysł wpadłam wtedy moze bedzie większe zainteresowanie, bo sama dozuje -
Adelka Tysia ma rację. Jutro będzie lepiej
Niuniek dziś zeżarł całą pałeczkę chrupka Tygryska. Wcześniej nie bardzo wiedział co z tym zrobić.Obiadek też dziś z krzykiem za to owoce na deser szamie aż miło. Jutro rozmrażam moją zupkę może mu bardziej podejdzie.
Ja bym zrobiła z pomidorów normalną zupkę do tego pietruszkę, marchewkę i może batata do osłody. -
Zosia no tak myślałam że Młody niedługo ruszy ale nie wie co z rączkami zrobić a do siadania się nie ciągnie. Ale tak jak już pisałaś to wszystko w ciągu kilku dni może się zmienić. Najgorzej z tym wózkiem bo póki co na brzuchu niech sobie jeździ ale jak zacznie mi raczkować to trzeba go będzie pasami przypinać bo aż strach w takiej pozycji.
-
Bruśka wrote:Wpadaj obecnie jestem w kujawsko-pomorskim
aa wiesz że wysłałam męża po świeże pomidory i inne składniki i zgadnij co dziś wieczorem będę robic ?
Dzięki dziewczyny, pewnie że jutro będzie lepiejmusi hehe bp inaczej osiwieje .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 20:38
-
Zosia normalnie pomidorki podgotuj jakbyś zwykłą pomidorówkę robiła. Możesz nawet z cebulką... Tylko kwaśna może nie smakować, wiec ja daje pół na pół z marchewką lub batatem dla osłodę. Do tego ryż lub makaron i mięsko jeśli chcesz i zblendiwac. Ja tez miałam opory przed pomidorami, ale miałam własne z krzaka i pomyslałam, ze inaczej skosztuje dopiero w przyszłym roku?
Aaaaaa Biedronka mnie zdemaskowała! Tak, skąd znasz imprezy z zapiździajewa?Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
My też w domu mamy Zelmer odkurzacz ale nasz ma coś koło 15 lat haha
huczy okropnie . Rura posklejana . Niezniszczalny. Przydałoby się jakiś inny kupić ale ciężko znaleźć taki który by miał naprawdę dobra moc ssania .
Ja w końcu wczoraj dałam łososia z jarzynkami ze sloiczka. Jakoś wcale Nie smierdzial. Kubie smakował baardzo. Dzisiaj zrobiłam deser z mango, jabłka i bananapyszny był . Po tym Kuba wytrzymał prawie 4 godz bez jedzenia
Mnie plecy bolą i mięśnie brzucha . Chyba za bardzo poszalalam z mężemAlbo te plecy od dzwigania wózka, Kuby .
Ja na Tym Ali Noe potrafię się poruszać.. wszystko tak ładnie wygląda na zdjęciach a zresztą ciężko mi znaleźć coś konkretnego.Kubuś
-
A i więcej tej kaszki owsianej holle nie kupię. Jakoś Kuba w nocy po niej tylko baczki puszcza, wytrzymuje bez jedzenia krócej niż normalnie.. No i kupy .. na początku niby zbite gęste a teraz takie rzadkie i ich więcej. Wczoraj jak leżał wwoxku zrobił kupę. nawet. Nie wiedziałam . Mąż zauważył a tam udo prudne, materac też i do tego kawałek tetry. A Kuba w najlepsze bawił się w wózku.Klein ryżowy najlepszy
Jutro idziemy na szczepienieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2016, 21:11
Kubuś
-
adelka77 wrote:a jak katar Michałka ? Lepiej już choć trochę ?
-
Musze cos z tych pomidorów zrobić, moze rzeczywiście dodam tej marchewki ja to uwielbiam taką zupke tylko podsmażam jeszcze cebule i marchewkę, blednie i z mozarella i troche śmietanki mmmm pyszne musze zrobić, ake obieranie takiej ilości pomidorów koktajlowych mnie zniechęca do gotowania zupy dla całej rodziny
Tusia nam stary zelmer tez został w spadku po rodzicach, ale na ślub babcia męża chciała cos kupić to sobie odkurzacz nowy wybraliśmy
Brusia jeszcze raz spam o Ali, kombinezony cudne
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/emii6fI3