Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Fajowe ale za tą cenę to w smyku kupię. A zaszlam dziś do ciucha i był fajny kombinezon patrzę metką 12/18 myślę biorę będzie awaryjny w razie co. Czytam ta metke dalej pod spodem tak 80/86 cm no to zamiecione jak on już ma 82 cm plus ubranie i jego warstwa izolacyjna to go upchne.
-
Brusia kombinezony sa w auchan po 55 zl. Dla chłopców czerwone w samochody a dla dziewczynek granatowe w jakieś różowe wzorki. Fajnie nawet wyglądają. Tyle że u mnie rozmiar był 74 to już za mały będzie a na 86 za wielki. 80 nie było. Ale ogólnie wypatrzylam na olx kilka fajnych za 30-40 zl wiec może tam poszukaj.
-
Jest gdzieś teraz promo na białe pampersy. Młody po zielonych odparzyl się. Dobrze, że przy końcu paczki. Na razie w ruch poszły dady. Ale muszę się gdzieś zaopatrzyć w białe.
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPodróż super bez korków.
Polena nie jest towarzyskim dzieckiem. Mieliśmy gości to znowu wyła przeokrutnie
Nocki tutaj super poza dzisiejszą. O 6 zaczęła krzyczeć przez sen. Małż ją wybudził, zasadziła bąka i szczęśliwy dzidziuś
Za to ja umieram. W niedziele trzasnęło mnie w plecach. Ale tak dziwnie bo przy żebrach.
Ciężko mi karmić bo bolitysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Lexi polubiło mi sie niechcacy Twój [post.
L wszystkiego dobrego dla Adusi
Ja tez przeszłam na 2 ale chyba ponad tydzien przechodziłam. Bo mi nawet sporo zostało. Ja dawałam pare dni jedna miarka , poźniej 2 miarki przez pare dni itd aż mi sie skończyło mlekoBałam sie że Kube brzuch bedzie bolał ale na szczescie nic mu nie było
Vayn nerwoból? Ja miałam kiedyś takieokropnie bolało nie można było złapać głebokiego oddechu, ani sie ruszyc bo tak kłuło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2016, 09:03
L lubi tę wiadomość
Kubuś