Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Baga kiełbaskę lubiłam dopuki w ciazy nie zwymiotowałem nią nosem i od tej pory koniec
Ada jaka ślicznotka
Dzis dałam małej jajecznice, na razie odpukać nic sie nie dzieje, ale istatnio tez many problem z bączkami po tych stałych pokarmach, wczorajszy jogurt z malinami chyba rozluźnił ciutke i dobrze.
Moze te nasze dzieciaczki nie śpią, bo goraco? Ja na to zwalam, bo u nas w mieszkaniu juz 30st, czekam na ochłodzenie.
Na weekend jedziemy do mojej siostry zobaczymy jak u niej bedzie spac, ma duży dom i jest chłodniej i wiecej przewiewu, no i droga autem, nowi ludzie, dzieci moze ją zmęcząL lubi tę wiadomość
-
Śliczna dziewczynka z Ady.
Myszko ja mam ten komplecik na długi rękaw "new kid on the block". Kupiłam kiedyś na grupie sprzedażowej w mieście. Jakość słaba. Jeszcze bluzka jako tako ale spodenki prawie prześwitują. No ale zobaczysz jak przyjdzie bo może inny sprzedawca i od razu będzie lepiej.
Ja zamówiłam jedne spodenki, jeden komplecik, gryzak silikonowy i dla siebie taką spinkę do robienie koków.
Młody przez ostatnie dwa dni ryczał przy obiadku. Na dziś wyciągnęłam mój obiadek i zjadł ze smakiem i z uśmiechem. Chyba mi dziecko słoiczki odrzuciłoTrochę się dygam bo dałam buraczkową a zapomniałam że Igor jeszcze buraka nie jadł. Mam nadzieję, że nic nie wyskoczy.
Jutro na tapetę idzie żółtko chyba.
Nasz przy upałach co chwilę śpi. Jak wcześniej nawet 4 godziny aktywności miał to teraz po godzinie już oczy trze.
Joanna dobrze się czuję. Dzięki za troskę. Już się oczyściłam. Ustaliliśmy z Mężem, że ten cykl poczekamy i od następnego próbujemy dalej.L lubi tę wiadomość
-
Vayn pisała że ugotowała jajko i podała pokruszone żółtko i to chyba najlepszy pomysł. Bo gdzieś czytałam że dobrze zagotować zupkę razem z rozbełtanym jajkiem żeby się ścieło i później ostudzić. Ale to więcej roboty.
-
Temperatura 37,3 to chyba normalba mierzylam ma 37,8 no ale odjąć 0,5 stopnia to tak wychodzi.taki ciepły mi się wydaje podałam mu ibum bo mam wrażenie że głowa go boli jak butla to na jednej stronie mielil może to ząb? Slini się okropnie do pępka. Mam nadzieję że będzie ok.
-
Brusia ja jak dynie kroje to najpierw na małe kawałki a później skóre tak grubiej odkrawam. bo jak znowu cienko sie odkroi to twarde są te kawałki.
My po szczepioeniu Kuba nie płakał . chociaz jak pilegniarka sie wkłuła to chciał sie rozpłakac ale był twardy
u nas te kupy to chyba na zeby. bo nie sa zbite jak nieraz tylko takie lużne i sporo ich.Kubuś
-
nick nieaktualnyL najlepszego dla Adusi!
Kurde tylko ja mam takiego łysolka? No puszek na głowie, szałowy 1mm włosa :p
Narazie ratowałam się plastrami rozgrzewającymi, ale za przeproszeniem g* pomogły. Jakąś masć mi mieli załatwić.
I chyba faktycznie mnie przewiało. Rodzice mieli wentylator w swoim pokoju w nocy włączony i było go czuć też w naszym. Już z rana narzekałam że pobolewają, a jak wziełam małą na rece popołudniu to myślałam że umieram.
U nas zaraz po pomidorowej hitem jest koperkowa. Polecam ze strony ala antkowe :} ta akurat z żółtkiem i jogurtem. Pychota!
L lubi tę wiadomość
-
aa ja dalej drąze temat . No kurcze nie moge sie zdecydowac
Miała któras z Was styczność z takim łózeczkiem lionelo?
http://allegro.pl/kojec-lozeczko-turystyczne-lionelo-sven-dodatki-i6353905910.html
Głównie zalezy mi na 2 poziomach i bujaniu ale nie da sie takiego znależc bez tych dodatkowych pierdół (wibracja,daszek,zabawki, melodyjki).
L - Aduśka to piękna dziewczynka
Ja jak w ciąży wymiotowałam po pomidorówce tak do tej pory mam wstretKubuś
-
Tusiaa wrote:
Miała któras z Was styczność z takim łózeczkiem lionelo?
http://allegro.pl/kojec-lozeczko-turystyczne-lionelo-sven-dodatki-i6353905910.html
Głównie zalezy mi na 2 poziomach i bujaniu ale nie da sie takiego znależc bez tych dodatkowych pierdół (wibracja,daszek,zabawki, melodyjki).
Marika ma identyczne łóżeczko. Tylko inne kolory. Pytaj o co chcesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 01:22