Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Oooooo podaj link Lexi.
A o dziecku nic mi nie mówcie mam go jak najbardziej dość. Od pięciu dni nie śpię. Budzi się w nocy co 3 godziny i wyje wygląda jakby coś go bolało i wyje i wyje a jak dostanie butle od razu wypije ostatni łyk obraca się dupa do mbie i śpi. I ja już nie wiem czy go coś boli czy jest tak lakomy. Wygląda jakby go bolało masować się nie da. Czopek nic nie daje. Jedyne lekarstwo butla. I jak ręką odjal. Ale ile można mu dawać jedzenia. Przecież on zaraz jak prosiaczek będzie. -
http://www.aliexpress.com/item/1-Pair-Kids-Safety-Crawling-Elbow-Cushion-Infants-Toddlers-Baby-Knee-Pads-Protector-Leg-Warmers-Baby/32676390830.html?spm=2114.13010608.0.51.B3Zi07
http://www.aliexpress.com/item/2016-New-Spring-Baby-Socks-Newborn-Cotton-Boys-Girls-Cute-Toddler-Asymmetry-Anti-slip-Socks/32655516282.html?spm=2114.13010608.0.62.B3Zi07
http://www.aliexpress.com/item/Baby-First-Walkers-Baby-Shoes-Soft-Bottom-Fashion-Tassels-Baby-Moccasin-Non-slip-PU-Leather-Prewalkers/32705862539.html?spm=2114.13010608.0.77.B3Zi07 -
Mój dzisiaj też jakis taki marudny był. No miałam go serdecznie dosc. Tylko na raczkach, spiacy był ale za cholere w wózku nie chciał zasnąc, na rekach też nie.. nie wiem czy on głodny był czy co. NIby zjadł marchew+ ziemniak bo miałam taki słoiczek i normalnie po 30 min takie marudzenie
na pewno go nic nie bolało bo juz kiedys go jadł. Chciałam sie go juz pozbyc a ze robi takie lużne kupki to mysle że troche go utwardzi
wytrzymałam z nim 1,5 godz i dałam butle, włozylam do łózeczka z karuzela. Wypił i poszedł spac. Myslałam że wyjde z siebie i stanę obok. Zdjecia mi przyszły i chciałam cos z nimi zrobic ale nie było jak. Od razna zjadłam aż zupe bo nie było czasu na nic innego. Ehhh
Lexi współczuje bólu głowycos strasznego. Myslałam że przez to wczoraj padne.
dzieki Moniaale jak dla mnie kurcze zbyt wysoka cena. Mysle ze zamówie to lionelo. Bedzie na drugie dzieciatko. Ja w sumie załuje ze kupiłam szczebelkowe łózeczko bo co chwile kuba o cos przywala
i to zawsze dyńką.
Na foto też sie nie załapałamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 16:20
Kubuś
-
Haha Lexi podejrzałam Twoje zamowieńie, nakolanniki haha nawet nie wiedziałam ze cos takiego jest i rzeczywiście na panelach czy płytkach moze sie przydać, tylko szkoda ze długo sie czeka bo by sie teraz przydały. W pani gadżet kiedyś widziałam spodnie z mopem na kolanach, od razu dziecko poleruje podłogi
-
No a ja jestem wyrodna matka razy milion.. jakbyście zobaczyli mojego synka, normalnie ma limo..
Tak matka przypilnowala i bawił się taka drewniana zabawka z koralikami do przekładania i kantem się uderzył, teraz już wiem że to nie zabawka na jego wiek, zawsze niby gdy coś takiego dawalam to pilnowalam, żeby się uderzył ani nic, ale odeszlam tylko dwa kroki dalej.. Tak blisko oczka w dodatku, masakra.
-
Dana ja też nie miałam zielonego pojęcia o istnieniu czegoś takiego ale wzięłam bo Mlody uwielbia łazić po parkiecie i co chwilę ma te kolana podrapane czyms albo obtluczone.
Byłam w lumpie i dorwalam kurtkę na zimę dla Igora. A na olx wypatrzylam juz kombinezon ze smyka w idealnym stanie za 40 zl ti ubranie będę miała z głowy.
Mąż mój robi teraz 2 tygodnie a później ma 2 wolnego i kazał szukać wyjazdu na grouponie. Czyli jeszcze urlop jakiś zaliczymy
Siedzimy sobie teraz w parku na placu zabaw. Mały śpi a mamusia odpoczywa -
Tusia ale jak patrze na to Twoje to nie dość że dają puzzle w gratisie to i praktycznie tak samo jak moje jest wykonane wiec bez sensu przepłacać. A i funkcje bujania tez ma. Bo te rurki ma złożone pod spodem!
I powiem tak .... śmiało kupuj będziesz zadowolona.Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Mila nasz już nie raz miał limo pod okiem
i to chyba ja jestem wurodna bo wychodzę z założenia że jak się uderzy to więcej nie będzie ta zabawką walił tak mocno albo będzie bardziej uważał. Oczywiście nadzoruje co by sobie poważnej szkody nie wyrządził ale generalnie łazi pod stołem i lozeczkiem, wyciaga kartony, ciaga kable, lize krzesła i podłogę no i kapcie gryzie
-
Monia musiałam oblukac co to takiego bo pierwsze słyszę. Poogladam i poczytam
Tusia przypomnialas mi właśnie, że jeszcze obiadu nie jadlamjakoś mi z głowy wylecialo...
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Mila znaczy się młody juz zaliczył pierwsze limo ... ale myślę że już z każdym następnym będziesz rzadziej tak o sobie myślała.
Lexi mój mąż wczoraj do mnie ... smoczek spadł na ziemię weź go opłucz wodą.
Na co ja ... nasza waćpanna wczoraj lizała i ssała moje klapki piankowe wiec myślę że jej język od nie płukanego smoczka nie odpadnie.
Mina męża bezcennaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 16:40
Lexi150, Zosia_wop, vayn, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Monia attipasy albo jakies podroby czy cos bo sie nie zagłębialam w to jeszcze w textil market widziałam chyba jesli sie nie mylę za 20-30zl
Na nakolanniki u nas za późno zabim dojdzie, musze chyba myślec o kasku do chodzenia, kosmetyczka mi polecała u niej sie sprawdził, tylko jak to dziecko w domu z czymś na głowie chodzi -
Brusia czy kręci głowa jakos nie zauważyłam, ale jak czegoś nie chce to sie odpycha, wierci , ucieka moze Jaś ma taki teraz tik czy jak to nazwać, tak o sobie to robi bo mu sie tak podoba
Monia moj maz tez sie na tym etapie zatrzymał, smok sie wala po kątach, a on jak upadnie to koniec nie ma smoka i chce płukać
Ps. Dobrze ze wózka w domu nie mamy, bo by juz dawno wylizała kołoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 17:19
-
Baga jak tylko znajdę chwile to pewnie ,ze mozemy sie spotkac
Moje dziecko od kad zaczela jesc obiadki ma zatwardzenie i koniec ostatnio zrobiła kupę po 5 dniach ,teraz mija 5 dzien i od wczoraj robi tylko takie bobki zbite gęste.
No i to prawdziwa Zosia samosiaja nabieram jej na łyżeczkę jedzenie ona bierze łyżeczkę i wkłada do buźki i mi oddaje,jak wysłałam mojej mamie i siostrze filmik to były w szoku ze tak potrafi w tym wieku
zreszta sama jestem w szoku