Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha. Biedroneczko nasza miejscowość jest taka mała, ze jeszcze moze sie okazać, ze znamy sie z twoim mężem

Koleżanka sprowadziła sie z Poznania i jest w szoku, ze ona sąsiadów nie zna, bo rzadko Ich widuje na osiedlu a oni o niej wiedzą wszystko. Gdzie pracuje ona jej mąż itd...
dorkama lubi tę wiadomość
-
Jeszxze raz przestl swój spam dla tych którzy nie widzieli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 23:05
Lexi150, Biedroneczka29, tysiaa93, Moniaa, adelka77, dana222, vayn, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
To ja jeszcze raz polubię

Młody mi dziś próbował raczkować w wózku więc koniec jeżdżenia na brzuchu. Musiałam go pasami przypiąć bo mi się tak wyrywa. I jak do tej pory nie było problemu z jeżdżeniem w wózku to teraz jest foch i krzyk bo mama mnie przypięła.
Jakby siedział to by nie było problemu. Podniosłabym oparcie i już. Ale nie siedzi i nie lubi bo go chyba plecki bolą także cały czas na płasko musi być. -
Lexi miny super, pewnie mamie poprawiają nastrój. Moja też pierdzi jedzeniem. Ogólnie dziś dzień plucia i buszczania baniek ze śliny
Iguś ma śliczne oczęta.
Florka słodka dziewczynka, brudne dziecko szczęśliwe dziecko
Dziewczyny, któraś wcześniej wrzucała jakieś ćwiczenia. Nie pamiętam na której to stronie
Mogę poprosić jeszcze raz ?
-
Adelka tutaj:
https://www.youtube.com/watch?v=SMkccyjsPDQ
Brusia a czemu zastrzyk?
No te miny to mnie rozbrajają. A jak przy tym dyskutuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 19:41
-
O Lexi dzięki wielkie
Coś muszę zacząć robić z plecami bo od marudzenia jakoś nie jest lepiej 
Dziś byłyśmy z Kluską na pięciogodzinnym spacerze nad morzem. Nieżle się dotleniłam bo teraz marzę o łóżku i podusi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 19:55
-
A pisałam wcześniej może post zezarlo z niczego warga górna mi strasznie spuchla. Nic nie jadłam nowego ani nic a wyglądało jakbym botoks na połowie zrobiła lub cementu wpuscila. Masakra. Jak byłam mała to mi twarz spuchla nie wiadomo czemu i lezalam miesiąc w szpitalu i mama się wystraszyla że wróciło. Wstając małemu robić mleku pidrapalam się pid nosem i już pidczas karmienia mega Babel. Jak mnie tylek i niga boli po zastrzyku

-
Brusia współczuję bólu...oby Ci szybko przeszło

Igorek to mały alpinista a minki faktycznie robi rewelacyjne:-D
Podałam dziś małej żółtko,zrobiłam zupkę ziemniak burak czerwony i trochę marchewki do tego troszkę oliwy i wyszło naprawdę dobre z tym żółtkiem. Mała zjadła całą miseczkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 20:29
-
nick nieaktualnyOj Brusia bidulko
stres i zmęczenie też się mogły przyczynić...
Piękne mamy dzieciulki na forum
Od jutra w tesco -20% na ciuchy, przeceny też obejmuje promocja
Mi właśnie ręce opadły.. Koleżanka miała ciuszki dla Poli po swojej córce. No, ale jej mała chora, gorączka, katar i jej mówię że nie przyjedziemy bo Polka może się zarazić. Ta obrażona powiedziała że na cycku to napewno się jej nic przez te 2-3 godzinki nie stanie. Ciuchy w takim razie odda na lokalnej grupie bo napewno ktoś weźmie po czym wywaliła mnie ze znajomych na fb.... -
Igor świetne robi minki
A Florka rzeczywiście ma fajny strój do jedzenia, a łatwo sie go zakłada? Szkoda ze mam tak daleko do ikei.
Vayn weź ja olej, ja w niedziele byłam u szwagierki a jej dziecko miało katar, w sobotę mówili ze przechodzi wiec myślałam ze sie nie zarazi. W niedziele nie dała znać ze jednak sie pogorszyło i tam pojechaliśmy, Michał i ja niestety sie zaraziliśmy

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH