Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ha. Biedroneczko nasza miejscowość jest taka mała, ze jeszcze moze sie okazać, ze znamy sie z twoim mężem
Koleżanka sprowadziła sie z Poznania i jest w szoku, ze ona sąsiadów nie zna, bo rzadko Ich widuje na osiedlu a oni o niej wiedzą wszystko. Gdzie pracuje ona jej mąż itd...dorkama lubi tę wiadomość
-
Jeszxze raz przestl swój spam dla tych którzy nie widzieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 23:05
Lexi150, Biedroneczka29, tysiaa93, Moniaa, adelka77, dana222, vayn, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
To ja jeszcze raz polubię
Młody mi dziś próbował raczkować w wózku więc koniec jeżdżenia na brzuchu. Musiałam go pasami przypiąć bo mi się tak wyrywa. I jak do tej pory nie było problemu z jeżdżeniem w wózku to teraz jest foch i krzyk bo mama mnie przypięła.
Jakby siedział to by nie było problemu. Podniosłabym oparcie i już. Ale nie siedzi i nie lubi bo go chyba plecki bolą także cały czas na płasko musi być. -
Lexi miny super, pewnie mamie poprawiają nastrój. Moja też pierdzi jedzeniem. Ogólnie dziś dzień plucia i buszczania baniek ze śliny
Iguś ma śliczne oczęta.
Florka słodka dziewczynka, brudne dziecko szczęśliwe dziecko
Dziewczyny, któraś wcześniej wrzucała jakieś ćwiczenia. Nie pamiętam na której to stronieMogę poprosić jeszcze raz ?
-
Adelka tutaj:
https://www.youtube.com/watch?v=SMkccyjsPDQ
Brusia a czemu zastrzyk?
No te miny to mnie rozbrajają. A jak przy tym dyskutujeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 19:41
-
O Lexi dzięki wielkie
Coś muszę zacząć robić z plecami bo od marudzenia jakoś nie jest lepiej
Dziś byłyśmy z Kluską na pięciogodzinnym spacerze nad morzem. Nieżle się dotleniłam bo teraz marzę o łóżku i podusi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 19:55
-
A pisałam wcześniej może post zezarlo z niczego warga górna mi strasznie spuchla. Nic nie jadłam nowego ani nic a wyglądało jakbym botoks na połowie zrobiła lub cementu wpuscila. Masakra. Jak byłam mała to mi twarz spuchla nie wiadomo czemu i lezalam miesiąc w szpitalu i mama się wystraszyla że wróciło. Wstając małemu robić mleku pidrapalam się pid nosem i już pidczas karmienia mega Babel. Jak mnie tylek i niga boli po zastrzyku
-
Brusia współczuję bólu...oby Ci szybko przeszło
Igorek to mały alpinista a minki faktycznie robi rewelacyjne:-D
Podałam dziś małej żółtko,zrobiłam zupkę ziemniak burak czerwony i trochę marchewki do tego troszkę oliwy i wyszło naprawdę dobre z tym żółtkiem. Mała zjadła całą miseczkęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2016, 20:29
-
nick nieaktualnyOj Brusia bidulko
stres i zmęczenie też się mogły przyczynić...
Piękne mamy dzieciulki na forum
Od jutra w tesco -20% na ciuchy, przeceny też obejmuje promocja
Mi właśnie ręce opadły.. Koleżanka miała ciuszki dla Poli po swojej córce. No, ale jej mała chora, gorączka, katar i jej mówię że nie przyjedziemy bo Polka może się zarazić. Ta obrażona powiedziała że na cycku to napewno się jej nic przez te 2-3 godzinki nie stanie. Ciuchy w takim razie odda na lokalnej grupie bo napewno ktoś weźmie po czym wywaliła mnie ze znajomych na fb.... -
Igor świetne robi minki
A Florka rzeczywiście ma fajny strój do jedzenia, a łatwo sie go zakłada? Szkoda ze mam tak daleko do ikei.
Vayn weź ja olej, ja w niedziele byłam u szwagierki a jej dziecko miało katar, w sobotę mówili ze przechodzi wiec myślałam ze sie nie zarazi. W niedziele nie dała znać ze jednak sie pogorszyło i tam pojechaliśmy, Michał i ja niestety sie zaraziliśmy