Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tego co kojarzę to nie było z tym problemów u nas raz to najpierw na such grzebień potem wieczorem oliwka i czapja zmycie i zczesanie a potem zakupiłam ziaja olejek na ciemieniuche i do mycia i po problemie było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 13:32
-
Wow Jaś szalejesz, muszę Cie pokazać Michałowi zeby przykład brał, zeby przynajmniej zaczął siadać.
Dzisiaj na spacerze uznałam ze znowu sie zaczęło myślenie jak tu ubrać dziecko. Byliśmy ok 2 godz na podwórku i w tym czasie było słońce ciepło, wiatr zimnoBruśka lubi tę wiadomość
-
Gabrysia wstała o 6 a dopiero niedawno się zdrzemnęła.
Super Jaś, silny facet.
Mmarzenak u nas była mała ciemieniucha ale była, kupiłam w rossmanie Babycap i pomógł po kilku zastosowaniach
http://www.rossmann.pl/Produkt/Babycap-spray-na-ciemieniuche-od-1-dnia-zycia-30-ml,329096,6401,6094
Do mnie dotarło, że prawie jesień a nie mam dla małej żadnych butków, dlatego koczuję na allegroWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 13:57
mmarzenak, Bruśka lubią tę wiadomość
-
Mmarzenak słyszałam że żel emolium jest dobre na ciemieniuche. W rossmanie można kupić takie.
musze sie pochwalićmamy prawą dolną jedyneczke
Lexi Twoje dziecko idzie zgodnie z opakowaniemNie martw sie jak dobrze przybiera to dobrze je. Na głodnego nie wygląda:)
Mila jak wstawiałas to zdjecie dynamiczne?
Jeju ale zdolne dzieci macieskonczył sie czas lezenia w jednym miejscu :Dmój wpełznie w każdą dziure
Firanki są najlepszą zabawką mojego syna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 21:50
tysiaa93, Kri, Bruśka, Lexi150, Biedroneczka29, Zosia_wop, d84, L, mmarzenak, dana222, Mamusia_synusia, vayn lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Brawo dla Jasia
Kri cos takiego:
http://static.pokazywarka.pl/i/6927550/204615/image.jpg
To sie wsypuje do gorącego rosolu(rosół z jednego ziemniaka i marchwi) i do tego dodaje sie warzywa lub mięso.Bruśka lubi tę wiadomość
-
Jaśko silny chłopak!
Kubuś to widzę taki czort jak nasz. Ulubione miejsce Igora to parkiet pod łóżeczkiem lub pod stołem między krzesłami
Biedroneczko to jest coś a'la kleik chyba. Zupełnie niepotrzebne. Można zagęścić żeby było bardziej treściwe ale jak dopiero rozszerzacie od niedawna to lepiej same warzywka i owocki.Tusiaa, Bruśka lubią tę wiadomość
-
Jaś zdolniacha
Tusia gratuluje ząbka, dobrze ze nie mamy firanek
Biedroneczko takich rzeczy to w pl nie mamy to chyba jakas kaszka czy cos
Rzeczywiście zimno i dzien jojczenia, czuje sie kiepsko, nawet do taty popołudniu nie pójdę bo chorzy są, wiec siedzimy w Domu.
Przyszedł gryzak z Ali, fajny
Kupiłam używana kule hula zobaczymy co przyjdzieTusiaa, Bruśka lubią tę wiadomość
-
mój ćwiczy stanie na rękach i nogach jednoczesnie taka pozycja ala' pies w jodze.
I ulubione zajęcie to docząganie się do bujaczka i przeciąganie go na środek pokoju oraz kabel od laptopa
dziś dałam mu szczypte bazyli do zupy - jakie zioła mozna uzywać, bo koperek napewno tak a inne?
Jak się wprowadzi żółtko to jak często je dawać?
też zakupiłam dziś używkę hulę kulę i szukam jesze tego centrum muzycznego fpWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 15:44
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Jeszcze mi sie przypomniało, ze ta kostka tez fajna, zainteresowanie było spore, moze tez kupie
http://m.empik.com/smily-play-kostka-edukacyjna-smily,p1081666947,zabawki-p?gclid=CODdmqaXns8CFePFcgod_4gCvw&gclsrc=aw.ds -
Brusia gratulacje!!
Czy Waszemieszkania tez wyglądają jak pobojowisko? Zabawki porozrzucane są wszędzie, cały pokoj zawalony, składam je do skrzynki i za Chwile przychodzi i juz wszystjo wywalone, a skrzynka do góry nogami i sie cieszy ehhh
W ogole to puzzle piankowe co chwila zjada, rozwala i stwierdziliśmy ze trzeba kupic nowy dywan z krótkim włosiem tylko dla niej do zabawy, no i stolik wymienić musimy na okrągły zeby sie nie waliła w kant, trzeba całe mieszkanie dostosować do harców
Tuli hop hop?!Bruśka lubi tę wiadomość
-
Ja się chyba pochlastam, najstarsza wróciła ze szkoły z gorączką a jutro miała jechać na zielona szkołe!!!!!! K@#@#%$%^a mac!
Zosia jak mój maz wczoraj wrócił z parcy to tylko się spytał " A co tutaj się stało" a mine miał taka jakby kocia kupe co najmniej na dywanie zobaczył a nie pobojowisko po zabawie
Lecę bo już się obudziła po 20 min noszz k@$#a ale dzień!Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot