Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Zosiu brzuszek mała nie bolał bo nie płakała tylko kupki robiła co 4-5 dni,ale juz sie unormowaly i robi po dwie dziennie.
U nas dzis deszczowo,teraz przestało padać to pojdziemy na spacer.
Moje dziecko namiętnie powtarza Mama
Tuli gdzies sie podziałałas??vayn lubi tę wiadomość
-
Baga dobre!
Mila korzystajcie, korzystajcie.
My chyba w przyszłym tyg gdzieś się wybierzemy.
Igor znowu pobudka o 3. Napił się wody, poskakał po nas i po jakiejś godzinie zasnąłDo tego miałam wrażenie że katar ma. Jeszcze tego mi brakuje... Dziś w ruch idzie inhalator.
Mamuśki miałam pytać bo u mnie wyświetlili baner o szczepieniach przeciw grypie. Takie Maluchy można szczepić? Ja nigdy tego nie robiłam ale pomyśałam że warto teraz. -
Mila a przez co wrzucasz to na forum? Bo ja zgrałam na lapa i przez pokazywarke nie moge bo mi wyskakuje że jest to filmik
A my z Kubuskiem bylismy wczoraj na usg bioderek i jest wsztsrko dobrzeKolejne badanie jak zacznie chodzic
No i wczoraj jeszcze pojechałam do kolezanki i jak wracałam ok 21 Kuba zasnął. Stwierdziłam , że go nie wykapie. Przełożyłam do łózeczka i spał dalej. Zjadl o 17:30 a później dopiero o 2:55 i zjadł . toż to szok. a [później jedzonko o 7;50
Lexi ja nie wierze w te szczepienia przeciw grypieKubuś
-
nick nieaktualnyMoje dziecię mnie zadziwia z dnia na dzien coraz bardziej. Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka więc małżu wyszedł do innego pokoju co by nam w plotach nie przeszkadzać. Koleżanka pyta Poli gdzie jest tatuś na co usłyszała 'tata papa'
Ostatni spacer i czeka nas pakowanie. Jutro z samego rana wracamy na swoje włości. Pogoda się spsuła, ale Polence wcale to nie przeszkadza. Słodka minka ze spaceru Ciocie :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 21:29
Biedroneczka29, Zosia_wop, d84, tysiaa93, Lexi150, Tusiaa, e-ness, Mamusia_synusia, gorgeous, dana222, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Ale słodka Polcia!!
Baga masakra...,na Ali takie rzeczy na porządku dziennym, chyba juz pisałam ze mozna kupic tam lalkę erotyczna imitująca dziewczynkę...to chyba mowi samo za siebie, cuda ma kiju, a "najlepsze" są feedbecki ze zdjęciami w majtkach, albo i bez np powieszone na pewnej części ciałaalbo panowie w damskich...az nieraz szok że tacy ludzie są co lubią taka perwere...
Biedroneczko jakos tak sobie nie wiem czemu pomyslałam o tych zaparciach, jak nie ma to git, no ale smak mogl sie znudzić
Lexi po szczepionce na grypę grypa z wysoka gorączką murowana, nigdy sie nie szczepiłam i nie zamierzam, raz babci lekarz polecił to przeżyła to strasznie ponad 40st i drgawki juz wiecej nigdy sie nie zaszczepiła...vayn lubi tę wiadomość
-
Nawet szczeniaczek uczniaczek jest na Ali
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/7zyAnMvA
Ciut taniej niz w pl i inny głos podobno, ale po polsku mowi, Ali nie przestaje mnie zadziwiaćWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 13:56
-
A na ogólny czy pisiew? Na ogólny do woreczka a na posiew to musisz łapać do jałowego naczynka. Ja przemywalam wacikami q ciepłej wodzie i później octanisept psikasz i czekasz. Tylko to pudełeczko też nie otwarte cały czas bo nalapiesz bakterii z powietrza. Najlepiej to otworzyć złapać zamkbac ale to tylko łatwo napisać.
-
hej dziewczyny!
zniknelam bo wyobrazcie sobie ze zrobil nam sie w mieszkaniu przerazliwy grzyb za lozkiem!!!! maz to popsikal tymi chemikaliami i ucieklismy wszyscy do moich rodzicow, wyprawa 40 km no ale trudno, teraz sprzatamy tutaj i wietrzymy, zimno strasznie, maly z mama i dzis tez tam wracamy
co ciekawe! tam spal lepiej niz w domu, obudzil sie tylko raz na chwileczke!! -
Myszko to nic tylko do dziadków sie wyprowadzić
Szykują zakaz in vitro, wkurza mnie narzucanie innym swoich poglądów grrrr kiedy w tym kraju bedzie normalnie ?!
http://natemat.pl/190343,koniec-marzen-o-dziecku-dla-tysiecy-par-sejm-szykuje-okrutne-prawo -
z tym in vitro żenada nalezaloby się tym którzy za tym głosuja żeby to dotkneło bezpośrednio ich rodziny, tak samo z poronieniami kurde 3/4 z nas by w więzieniu siedziało .... - chociaż nie wiem jak oni to tam chcą zapisać
my mieliśmy atak ryku - abo 5 / 6 ząb albo gluten bo dziś wprowadziłam, ale obstawiam zęby17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D84 - ja nie uczyłam. Sam tak jakoś. Za to z niekapka nie umie
Co tu tak cicho? Dzieci śpią pewnie to z (nie)mężami baraszkujecie
Tuli sie nie odzywa. Pewnie się obraziła...Ale brakuje znowu niektórych lasek
Gorgeus się mało odzywa... i Mari i Adelcia zniknęła...
-
Maz wykapal i uszykowal dziecko do snu a mamuska zrobila serniczka z ciastem kakowym
dalam malej cycusia i spi.
Bagabaga a czemu Tuli mialaby sie obrazic?cos mnie ominelo?
Wszystkie dzieci maja zabki?moja jeszcze nie ma. -
mój za to niekapka chwycił od razu ale bidak jak jest na macie i chce się napić i go bierze leżąc na brzuchu to nie jest się w stanie napić i nie we że musi to robic leząc na plecach ;/
w ogóle to mi go żal bardzo bo na wakacjach się przyzwyczaił żewszyscy się do niego uśmiechali itp i teraz na spacerze jak jest w nosidełku to z daleka wypatruje ludzi uśmicha się a ci ***** przechodzą ze skwaszoną mina obok i się do niego nie oduśmiechną i on wtedy robi taką minkę dziwną połączenie smutku ze zniezrozumieniem ;/ nawet jak jesteśmy w kolejce w sklepie to "krzyczy: do ludzi żeby zwrócić ich uwagę na siebie, dobrze że chociaż ekspedientki do niego gadają
a cisza faktycznie jak w weekend17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Jeszcze tego bidonu sie nie dorobiłam, D a te musy z tubki dawałas bezpośrednio do buzi? Bo moja od razu załapała i ke wysysa. Ludzie w pl to czesto są posępni i smutni, moje dziecko dzis troche sie niecierpliwilo w sklepie to sie patrzyli ludzie jak na UFO i kręcili głowami, a nam na nieszczęście spadł smoczek na chodnik i nie było czym uspokoić
Biedroneczko my rownież nie mamy ani jednego ząbka
Wszystkie mamuśki widocznie zajęte...