Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tusia kurcze nie pamiętam, ale zazwyczaj wrzucam przez tinypic.com albo wrzucaj.net, spróbuj na tych stronkach
Słodka Polenka. Mój Tymonek cały czas mówi tylko 'po' i 'ba', a najwięcej po obudzeniu. Zębów dalej nie ma, ale na dole coraz więcej widac, widocznie powoli się wyrzynają.
Bagabaga ja właśnie zaraz będę atakować 'niemeza' heheheokres mi się skończył, niech się pocieszy trochę biedak
vayn lubi tę wiadomość
-
Pojechaliśmy lodówkę wybrać, fajnie spoko szybko załatwione k@#@#bilet parkingowy się rozplynal i szukanie i zapłata 20 zł. Bo już późno znaleźć nie można i dupa. Mam już dość rozkłada mnie męża całe dnie nie ma a to moje dziecko jak przrz 30 sek nie widzi to ryk. Już w stresie sikam.
-
Zosia bo Twoja to przecież "rozpieszczona"(?) - kurcze nie pamiętam czy to takie określenie było
oczywiście żartuję
Bo niestety ludzie u nas są straszni. Mój też na wakacjach był atrakcją hotelu, a tutaj patrzą na niego wręcz z wyrzutem. No i co poradzić... Taka mentalność. A w sklepie to już w ogóle... -
Mój dzisiaj w sklepie upatrzył sobie jakiegoś męzczyzne i sie do niego usmiechał
i ten mezczyzna nie mógł sie powstrzymac i sie zaczał chichrać
a ja mówie że on sie do wszystkich usmiecha a gościu to dobrze , weseoły chłopak
kiedyś w sklepie upatrzył sobie chłopaka młodego jakiegos i tez sie usmiechał do niego pełna szczeną
a ten młody tylko mówił ale fajny chłopczyk
Tematy sie skonczyłynasze forum chyba już upada ...
Poluśka sliczna
hmm... ja to chyba bym musiała wibrator uruchomic hahaha męża nie ma a nawet jakby był to nie zasłużył heheh :dWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 21:01
vayn lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Mamusia synusia tak rozpieszczona i rozwydrzona no takie dziecko za duzo pozwoliłam i weszła mi na głowę
Brusia ja Cie rozumiem, tez jestem cały dzien sama i nieraz puszczają mi nerwy, bo rano jeszcze humor jako tako, ale jak popołudniu buczy i buczy to wysiadam, a jak noc do tego byla kiepska to juz w ogole, do tego codziennie sprzątam i codziennie znow bałagan i od nowa to samo, a teraz musze codziennie odkurzać i myć podłogę, dobrze ze zmywarkę mam bo bym w ogole chyba miała górkę z garów i bym sie spod nich nie wygrzebała
A teraz jak mała spi to chodzę na paluszkach i nic nie robię, bo tylko zmywarkę otworze i juz sie budzi, pozniejA ma zły humor i jest jeszcze gorzej, wiec pierdxiele niech sie wyśpiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 21:03
-
D u nas też jakoś od razu załapał z rurki. Ale dziś dałam mu jogurtu ze zwykłego kubeczka i miał taką frajdę że zamówiłam doidy. A z niekapkiem już załapał że pije się tylko na leżąco i sam się obraca na plecy.
Igor uwielbia ludzi zaczepiać czy w sklepie czy w windzie i jeszcze się nie zdarzyło żeby mu ktoś uśmiechu odmówił
Przyszły dziś zabawki ale póki co średnio zainteresowany, może dlatego że babcia jednak przyjechała i terroryzował ją
-
Nam tez dzis przyszedł stoliczek i szczeniaczek, ale zanim maz przyniósł z paczkomatu to juz była zmeczona i stoliczek jeszcze ponaciskała, ale na szczeniaczka nawet nie chciała patrzeć
zobaczymy jutro rano jak sie wyśpi. Te zabawki są az do 36mcs i pamietam, ze moj chrześniak tez sie zainteresował mocniej po skończonym roku, jak skumał te guziczki.
Ja to powiem szczerze, ze nie mam czesto czasu na danie wiecej niz jednego Dania w rozszerzaniu diety - albo jest marudna, śpiąca, albo musze szybko wychodzić, zeby zaraz nie była śpiąca, albo spi, albo domagała sie piersi i nie jest zainteresowana żeby dojeść, a zanim bedzie znow jojczy... -
nick nieaktualny
-
Zosia dawałam prosto z tubki do buzi, ale ja wyciskałam.
No u nas w domu to doidy cup dalej rządzi - ulubiona część posiłku.
A mi okres jeszcze nie wrócił i nie wiem co tu zrobić żeby wróciłbo jak się dowiem że mi umowy nie przedłuża to do końca roku muszę zaciążyć
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Co wy gadacie ze forum nam upada, są śni kiedy malo się pisze ale zawsze ktoś odpowie
Ja to nie rozumiem jak można się nie usmiechnac do dziecka. Pewnie nieraz ludzie maja mnie za jakiegoś debila ale zawsze jak widzę dziecko, to jeszcze się za nim obracam
D ja tez jeszcze bez okresu. Jak chcesz żeby wrócił to może idź do gina po tabletki na wywołanie.
Byliśmy dzisiaj u znajomych, maja synka poltorarocznego. Taki zazdrosnik ze zabierał Gabrysce prawie każda zabawkęAle spodobała jej się gąsienica interaktywna z Fishera, starzy muszą kupić
I to zabawka na dłużej bo nawet chłopczyk jeszcze ją ciagal. Szczeniaczka mamy ale stoi na polce i się kurzy, jeszcze go nie lubi
-
D to u nas zassała z niej sama, gdzieś czytałam ze te musy ułatwiają naukę z bidonu
Kp dalej ? Przy nim mozna i 2 lata byc bez @, kolezanka nie chciała tez do pracy wracac i musiała przez to zrezygnować z kp zeby owulacja wróciła, z tym ze nie dawała mm tylko koło roku dawała juz coraz wiecej posiłków stałych a cyca na noc jeszcze przez chyba 3mce i jakos po macierzyńskim plus zaległy urlop zaszła i poszła na zwolnienie -
no ja dalej kp, ale wpycham w małego coraz więcej innych rzeczy. Karmić chciałam max rok + ewentualnie 2 ms i zajść w ciążę tak żeby się dziecko urodziło na początku roku, bo pewno znowu bedzie akcja z 6latkami i wtedy dziecku będzie łatwiej w szkole, ale idę w październiku podpytać w pracy i się zobaczy co z mojego planingu
ja pracuje w odpowiedniku ministerstwa i wiadomo dobra zmiana pełno osób wywalili to nie wiem do kogo iść wogóle i czy ściemniać że wracam czy prawdę mówić że bym wychowawczego trochę chciała i ciąża kolejna.
17/2/2016 B
11/3/2018 I