Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia kurcze nie pamiętam, ale zazwyczaj wrzucam przez tinypic.com albo wrzucaj.net, spróbuj na tych stronkach :-)

Słodka Polenka. Mój Tymonek cały czas mówi tylko 'po' i 'ba', a najwięcej po obudzeniu. Zębów dalej nie ma, ale na dole coraz więcej widac, widocznie powoli się wyrzynają.

Bagabaga ja właśnie zaraz będę atakować 'niemeza' hehehe ;-D okres mi się skończył, niech się pocieszy trochę biedak :-D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechaliśmy lodówkę wybrać, fajnie spoko szybko załatwione k@#@#bilet parkingowy się rozplynal i szukanie i zapłata 20 zł. Bo już późno znaleźć nie można i dupa. Mam już dość rozkłada mnie męża całe dnie nie ma a to moje dziecko jak przrz 30 sek nie widzi to ryk. Już w stresie sikam.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia bo Twoja to przecież "rozpieszczona"(?) - kurcze nie pamiętam czy to takie określenie było ;D oczywiście żartuję ;)

Bo niestety ludzie u nas są straszni. Mój też na wakacjach był atrakcją hotelu, a tutaj patrzą na niego wręcz z wyrzutem. No i co poradzić... Taka mentalność. A w sklepie to już w ogóle...

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dzisiaj w sklepie upatrzył sobie jakiegoś męzczyzne i sie do niego usmiechał :D i ten mezczyzna nie mógł sie powstrzymac i sie zaczał chichrać :D a ja mówie że on sie do wszystkich usmiecha a gościu to dobrze , weseoły chłopak :D kiedyś w sklepie upatrzył sobie chłopaka młodego jakiegos i tez sie usmiechał do niego pełna szczeną :D a ten młody tylko mówił ale fajny chłopczyk :D

Tematy sie skonczyły :D nasze forum chyba już upada ...

Poluśka sliczna :)

hmm... ja to chyba bym musiała wibrator uruchomic hahaha męża nie ma a nawet jakby był to nie zasłużył heheh :d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 21:01

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia synusia tak rozpieszczona i rozwydrzona no takie dziecko za duzo pozwoliłam i weszła mi na głowę :P

Brusia ja Cie rozumiem, tez jestem cały dzien sama i nieraz puszczają mi nerwy, bo rano jeszcze humor jako tako, ale jak popołudniu buczy i buczy to wysiadam, a jak noc do tego byla kiepska to juz w ogole, do tego codziennie sprzątam i codziennie znow bałagan i od nowa to samo, a teraz musze codziennie odkurzać i myć podłogę, dobrze ze zmywarkę mam bo bym w ogole chyba miała górkę z garów i bym sie spod nich nie wygrzebała :P

A teraz jak mała spi to chodzę na paluszkach i nic nie robię, bo tylko zmywarkę otworze i juz sie budzi, pozniejA ma zły humor i jest jeszcze gorzej, wiec pierdxiele niech sie wyśpi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 21:03

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ostatnio w kolejce jak stałyśmy chłopczyka zaczepiała a ma tez odpały jak ktos sie jej nie spodoba to płacze.

A jest tu jakas dziewica poporodowa ??:) :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko ja chyba byłam ostatnią :D najdłużej zwklekałam :P hehehe

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz tez miałam swój "pierwszy" raz haha ale tez zwlekałam, a teraz tez mi sie tak składa jak wcale, zmeczona jestem jak te żony z dowcipów :P

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D u nas też jakoś od razu załapał z rurki. Ale dziś dałam mu jogurtu ze zwykłego kubeczka i miał taką frajdę że zamówiłam doidy. A z niekapkiem już załapał że pije się tylko na leżąco i sam się obraca na plecy.

Igor uwielbia ludzi zaczepiać czy w sklepie czy w windzie i jeszcze się nie zdarzyło żeby mu ktoś uśmiechu odmówił :)

Przyszły dziś zabawki ale póki co średnio zainteresowany, może dlatego że babcia jednak przyjechała i terroryzował ją :)

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam tez dzis przyszedł stoliczek i szczeniaczek, ale zanim maz przyniósł z paczkomatu to juz była zmeczona i stoliczek jeszcze ponaciskała, ale na szczeniaczka nawet nie chciała patrzeć :P zobaczymy jutro rano jak sie wyśpi. Te zabawki są az do 36mcs i pamietam, ze moj chrześniak tez sie zainteresował mocniej po skończonym roku, jak skumał te guziczki.

Ja to powiem szczerze, ze nie mam czesto czasu na danie wiecej niz jednego Dania w rozszerzaniu diety - albo jest marudna, śpiąca, albo musze szybko wychodzić, zeby zaraz nie była śpiąca, albo spi, albo domagała sie piersi i nie jest zainteresowana żeby dojeść, a zanim bedzie znow jojczy...

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam jakie pokończyły... taki dzień gorszy :-) my się dopakowujemy... powiem Wam że żal mi jechać. Chyba dopiero na święta z rodzicami czas spędzę...

My nadal bezzębn

• d84 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia dawałam prosto z tubki do buzi, ale ja wyciskałam.
    No u nas w domu to doidy cup dalej rządzi - ulubiona część posiłku.

A mi okres jeszcze nie wrócił i nie wiem co tu zrobić żeby wrócił :P bo jak się dowiem że mi umowy nie przedłuża to do końca roku muszę zaciążyć

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d to bedziecoe szalec cały czas :P az w koncu sie uda

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co wy gadacie ze forum nam upada, są śni kiedy malo się pisze ale zawsze ktoś odpowie :D

Ja to nie rozumiem jak można się nie usmiechnac do dziecka. Pewnie nieraz ludzie maja mnie za jakiegoś debila ale zawsze jak widzę dziecko, to jeszcze się za nim obracam :D

D ja tez jeszcze bez okresu. Jak chcesz żeby wrócił to może idź do gina po tabletki na wywołanie.

Byliśmy dzisiaj u znajomych, maja synka poltorarocznego. Taki zazdrosnik ze zabierał Gabrysce prawie każda zabawkę :P Ale spodobała jej się gąsienica interaktywna z Fishera, starzy muszą kupić :D I to zabawka na dłużej bo nawet chłopczyk jeszcze ją ciagal. Szczeniaczka mamy ale stoi na polce i się kurzy, jeszcze go nie lubi :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D to u nas zassała z niej sama, gdzieś czytałam ze te musy ułatwiają naukę z bidonu
    Kp dalej ? Przy nim mozna i 2 lata byc bez @, kolezanka nie chciała tez do pracy wracac i musiała przez to zrezygnować z kp zeby owulacja wróciła, z tym ze nie dawała mm tylko koło roku dawała juz coraz wiecej posiłków stałych a cyca na noc jeszcze przez chyba 3mce i jakos po macierzyńskim plus zaległy urlop zaszła i poszła na zwolnienie

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia to Cie przerobiłam,ja do dzis dziewica :) :) :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka jak ty się uchowalas hihi :) w dodatku taka laska

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie biedronko jak to się stało ? Boisz się ? Po porodzie miałam wątpliwości czy będę mogła się kochać bez bólu tak jak przed ciążą :) no Ale na szczęście jest ok :) nie boli. już się chyba rozciagnelam hehe :D

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaj te pierwsze razy to była u mnie masakra :P a teraz się człowiek przyzwyczaił. I rozciągnął tak jak Tusia napisała :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja dalej kp, ale wpycham w małego coraz więcej innych rzeczy. Karmić chciałam max rok + ewentualnie 2 ms i zajść w ciążę tak żeby się dziecko urodziło na początku roku, bo pewno znowu bedzie akcja z 6latkami i wtedy dziecku będzie łatwiej w szkole, ale idę w październiku podpytać w pracy i się zobaczy co z mojego planingu :P ja pracuje w odpowiedniku ministerstwa i wiadomo dobra zmiana pełno osób wywalili to nie wiem do kogo iść wogóle i czy ściemniać że wracam czy prawdę mówić że bym wychowawczego trochę chciała i ciąża kolejna.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
‹‹ 2033 2034 2035 2036 2037 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ