X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia kurcze nie pamiętam, ale zazwyczaj wrzucam przez tinypic.com albo wrzucaj.net, spróbuj na tych stronkach :-)

Słodka Polenka. Mój Tymonek cały czas mówi tylko 'po' i 'ba', a najwięcej po obudzeniu. Zębów dalej nie ma, ale na dole coraz więcej widac, widocznie powoli się wyrzynają.

Bagabaga ja właśnie zaraz będę atakować 'niemeza' hehehe ;-D okres mi się skończył, niech się pocieszy trochę biedak :-D

vayn lubi tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojechaliśmy lodówkę wybrać, fajnie spoko szybko załatwione k@#@#bilet parkingowy się rozplynal i szukanie i zapłata 20 zł. Bo już późno znaleźć nie można i dupa. Mam już dość rozkłada mnie męża całe dnie nie ma a to moje dziecko jak przrz 30 sek nie widzi to ryk. Już w stresie sikam.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia bo Twoja to przecież "rozpieszczona"(?) - kurcze nie pamiętam czy to takie określenie było ;D oczywiście żartuję ;)

Bo niestety ludzie u nas są straszni. Mój też na wakacjach był atrakcją hotelu, a tutaj patrzą na niego wręcz z wyrzutem. No i co poradzić... Taka mentalność. A w sklepie to już w ogóle...

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój dzisiaj w sklepie upatrzył sobie jakiegoś męzczyzne i sie do niego usmiechał :D i ten mezczyzna nie mógł sie powstrzymac i sie zaczał chichrać :D a ja mówie że on sie do wszystkich usmiecha a gościu to dobrze , weseoły chłopak :D kiedyś w sklepie upatrzył sobie chłopaka młodego jakiegos i tez sie usmiechał do niego pełna szczeną :D a ten młody tylko mówił ale fajny chłopczyk :D

Tematy sie skonczyły :D nasze forum chyba już upada ...

Poluśka sliczna :)

hmm... ja to chyba bym musiała wibrator uruchomic hahaha męża nie ma a nawet jakby był to nie zasłużył heheh :d

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 21:01

vayn lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia synusia tak rozpieszczona i rozwydrzona no takie dziecko za duzo pozwoliłam i weszła mi na głowę :P

Brusia ja Cie rozumiem, tez jestem cały dzien sama i nieraz puszczają mi nerwy, bo rano jeszcze humor jako tako, ale jak popołudniu buczy i buczy to wysiadam, a jak noc do tego byla kiepska to juz w ogole, do tego codziennie sprzątam i codziennie znow bałagan i od nowa to samo, a teraz musze codziennie odkurzać i myć podłogę, dobrze ze zmywarkę mam bo bym w ogole chyba miała górkę z garów i bym sie spod nich nie wygrzebała :P

A teraz jak mała spi to chodzę na paluszkach i nic nie robię, bo tylko zmywarkę otworze i juz sie budzi, pozniejA ma zły humor i jest jeszcze gorzej, wiec pierdxiele niech sie wyśpi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 21:03

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ostatnio w kolejce jak stałyśmy chłopczyka zaczepiała a ma tez odpały jak ktos sie jej nie spodoba to płacze.

A jest tu jakas dziewica poporodowa ??:) :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko ja chyba byłam ostatnią :D najdłużej zwklekałam :P hehehe

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz tez miałam swój "pierwszy" raz haha ale tez zwlekałam, a teraz tez mi sie tak składa jak wcale, zmeczona jestem jak te żony z dowcipów :P

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D u nas też jakoś od razu załapał z rurki. Ale dziś dałam mu jogurtu ze zwykłego kubeczka i miał taką frajdę że zamówiłam doidy. A z niekapkiem już załapał że pije się tylko na leżąco i sam się obraca na plecy.

Igor uwielbia ludzi zaczepiać czy w sklepie czy w windzie i jeszcze się nie zdarzyło żeby mu ktoś uśmiechu odmówił :)

Przyszły dziś zabawki ale póki co średnio zainteresowany, może dlatego że babcia jednak przyjechała i terroryzował ją :)

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nam tez dzis przyszedł stoliczek i szczeniaczek, ale zanim maz przyniósł z paczkomatu to juz była zmeczona i stoliczek jeszcze ponaciskała, ale na szczeniaczka nawet nie chciała patrzeć :P zobaczymy jutro rano jak sie wyśpi. Te zabawki są az do 36mcs i pamietam, ze moj chrześniak tez sie zainteresował mocniej po skończonym roku, jak skumał te guziczki.

Ja to powiem szczerze, ze nie mam czesto czasu na danie wiecej niz jednego Dania w rozszerzaniu diety - albo jest marudna, śpiąca, albo musze szybko wychodzić, zeby zaraz nie była śpiąca, albo spi, albo domagała sie piersi i nie jest zainteresowana żeby dojeść, a zanim bedzie znow jojczy...

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 września 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam jakie pokończyły... taki dzień gorszy :-) my się dopakowujemy... powiem Wam że żal mi jechać. Chyba dopiero na święta z rodzicami czas spędzę...

My nadal bezzębn

• d84 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia dawałam prosto z tubki do buzi, ale ja wyciskałam.
    No u nas w domu to doidy cup dalej rządzi - ulubiona część posiłku.

A mi okres jeszcze nie wrócił i nie wiem co tu zrobić żeby wrócił :P bo jak się dowiem że mi umowy nie przedłuża to do końca roku muszę zaciążyć

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    d to bedziecoe szalec cały czas :P az w koncu sie uda

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co wy gadacie ze forum nam upada, są śni kiedy malo się pisze ale zawsze ktoś odpowie :D

Ja to nie rozumiem jak można się nie usmiechnac do dziecka. Pewnie nieraz ludzie maja mnie za jakiegoś debila ale zawsze jak widzę dziecko, to jeszcze się za nim obracam :D

D ja tez jeszcze bez okresu. Jak chcesz żeby wrócił to może idź do gina po tabletki na wywołanie.

Byliśmy dzisiaj u znajomych, maja synka poltorarocznego. Taki zazdrosnik ze zabierał Gabrysce prawie każda zabawkę :P Ale spodobała jej się gąsienica interaktywna z Fishera, starzy muszą kupić :D I to zabawka na dłużej bo nawet chłopczyk jeszcze ją ciagal. Szczeniaczka mamy ale stoi na polce i się kurzy, jeszcze go nie lubi :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D to u nas zassała z niej sama, gdzieś czytałam ze te musy ułatwiają naukę z bidonu
    Kp dalej ? Przy nim mozna i 2 lata byc bez @, kolezanka nie chciała tez do pracy wracac i musiała przez to zrezygnować z kp zeby owulacja wróciła, z tym ze nie dawała mm tylko koło roku dawała juz coraz wiecej posiłków stałych a cyca na noc jeszcze przez chyba 3mce i jakos po macierzyńskim plus zaległy urlop zaszła i poszła na zwolnienie

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia to Cie przerobiłam,ja do dzis dziewica :) :) :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronka jak ty się uchowalas hihi :) w dodatku taka laska

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie biedronko jak to się stało ? Boisz się ? Po porodzie miałam wątpliwości czy będę mogła się kochać bez bólu tak jak przed ciążą :) no Ale na szczęście jest ok :) nie boli. już się chyba rozciagnelam hehe :D

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaj te pierwsze razy to była u mnie masakra :P a teraz się człowiek przyzwyczaił. I rozciągnął tak jak Tusia napisała :D

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 21 września 2016, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja dalej kp, ale wpycham w małego coraz więcej innych rzeczy. Karmić chciałam max rok + ewentualnie 2 ms i zajść w ciążę tak żeby się dziecko urodziło na początku roku, bo pewno znowu bedzie akcja z 6latkami i wtedy dziecku będzie łatwiej w szkole, ale idę w październiku podpytać w pracy i się zobaczy co z mojego planingu :P ja pracuje w odpowiedniku ministerstwa i wiadomo dobra zmiana pełno osób wywalili to nie wiem do kogo iść wogóle i czy ściemniać że wracam czy prawdę mówić że bym wychowawczego trochę chciała i ciąża kolejna.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
‹‹ 2033 2034 2035 2036 2037 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ