Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Aaaaa chyba mnie ktoś obserwuje tutaj
Pisałam, że dziadkowie mieli kupić hule i bum. Tata właśnie zamówił i dostałam od niego wiadomość. 
Brusia super! Pokaż później zdjęcia i opisz wrażenia
Młody już prawie siada
Dziś położyłam matę w przedpokoju a sama gotowałam w kuchni i miałam na niego oko. Zwiedzał nowe miejsca i bawił się z dzidzią w lusterku 
Zosia u nas to samo w mieszkaniu. Mamy naprawdę małe bo jest raptem 45m i nie dość że graciarnia na maxa bo teraz jeszcze wóżek w domu to jeszcze pełno zabawek porozrzucanych po całym pokoju. A matka głupia następne kupuje
E-ness zdrówka, zdrówka dla dzieciaków i spokoju dla Ciebie
Dziś w ogóle jakiś dziwny dzień. Ja ledwo chodziłam tak mnie łeb napierniczał a Młody spał po 5 min.
vayn, Tusiaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Lexi to prawda mieszkanie małe, a rzeczy przybywa i bedzie przybywać
Z tymi drzewkami mamy podobnie dzis no i teraz sie zmartwiłam bo o 18 zrobiła dopiero drzemkę spała 20min wzielam na ręce i zasnęła dalej i spi do tej pory, juz sie boje o której rano wstanie
nie da sie jej nawet dobudzić 
E-ness dobre z tą kupą kota haha, moj tato zawsze mowi, że taki bałagan że tylko tu jeszcze nasrać
Biedrobeczko jak dodajesz to do wszystkiego to zaparcie murowane i bol brzuszka, daj dla odmiany warzywa ktore masz pod ręką sezonoweWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 20:32
-
ja wam napiszę coś co mnie ostatnio zbulwersowało i długo nie mogłam z tym dojść do siebie i otym myslałam. U klienta mojego męża pracuje w firmie sporo osób z Bialorusi i Ukrainy i jakaś Białorusinka opowiadała że u niej na wsi jakaś baba poszła w tango na tydzień z jakimiś facetami i zostawiła w domu samo dziecko na tydzień. Dziecko miało rok!!!!!! Zostawiła je z 1,5L butelką mleka krowiego!!! Na szczęście dziecko przeżyło17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D ja to w szoku byłam jak słuchałam że podczas nalotu na dom dealerów znaleźli to martwe niemowlę. Wyć mi się chciało i nie mogę pojąć jak kobieta może nie dbać o własne dziecko. Chłopczyk miał 9 miesięcy i ważył niespełna 5 kg taki niedożywiony. Serce się kraje jak można krzywdę wyrządzić takiemu maluszkowi.

-
Moze nie az taki hardcore, ale koło nas w takim małym domku wprowadzili taką rodzinkę do 3ppkojowego mieszkania w ogole za darmoszke bo patologia (bdw a inni to by musieli wziąć 300tys kredytu na takie mieszkanie) ake do rzeczy, ona ok 28 lat w ciazy zaawansowanej chodziła pijana, maja 3dzievi no i inna sąsiada ja zna bo mieli mieszkanie wczesniej koło jej córki i mowila że jak dostają 500+ to ona tydzien baluje i powiem wam prawda...juz 2tyg jej nie ma podobno z Ukraińcem jakimś poszła w tany, zostawiła dzieci i ma w dupie, ojca dzieci widziałam jak szedł pod wpływem, a dzieci z babcia trojka uwiedziona na jednym wózku...dobrze, że jest ta babcia, a przychodza do nich 3 jakies ładnie ubrane babki na pewno jedna to kurator i co i nic z tym nie robią ja tego nie czaje...to co ściemniają czy jak że gdzie jest mama?
-
Boże Lexi... Pogratulować mi. Myślałam, że czytacie mi w myślach czy co? Mózg mi chyba odjęło. oto link:
https://pl.aliexpress.com/item/Hot-Spot-wholesale-manufacturers-versatile-bag-can-be-diagonal-Mummy-Mummy-bags-handbags-shopping-bag-gift/1748532407.html?spm=2114.010208.3.352.Ekmlnt&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_5_10057_10065_10056_10068_10037_10055_10054_10069_301_10059_10033_10058_10032_418_10073_10017_10070_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_1&btsid=0403294e-4f30-4785-bc8d-82e3e9baf0ed -
No ja nie bardzo wiem co Cię niepokoi. Zajrzę jutro na kompie bo wyświetla mi chyba inaczej w tel.
Mi też się marzy nowa torba. Kumpela kupiła sobie ze skip hop duo. Jest cudowna. Ale najtańszą za 185 zl znalazlan. Podobają mi się też z babyono ale nie widziałam ich na żywo więc nie wiem czy warto.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 23:02
-
No chodzi o siedzącego chłopca, któremu:
1. coś wystaje (jakiś dziwnych rozmiarów)
2. po co komu spodnie z dziurą w kroku?
I o tą rodzinkę, gdzie w kółko wzięte są genitalia dziecka.
No na naszym allegro chyba takie zdjęcia by nie przeszły... Ale może się czepiam? -
Mam nadzieję że me dziecię szybko odpadnie. Wstawalam dziś do niego 4 razy. Mąż oczywiście nie słyszał a że miał na 5 do pracy to go nie wykopalam. Niby co 3 h pibudka ale co z tego jak człowiek zasnąć nie może i zostaje że śpi po 1,5 h. Jak na zlisc. Poprzedniej nocy pobudka była dopiero o 3.
Czekamy na maila potwierdzającego nagrodę i się cieszymy.
Mam nadzieję że jak mój ukochany wróci tobpojedziemy po lodówkę, oddam ten kombinezon i się wyspie.

-
Brusia chodzi Ci o tego gifa co kiedyś wstawialam z kubkiem niekapkiem? Ja mam samsunga i nie wiem czy w każdym tak samo,ale wchodzę w galerię i tam na górze po prawej stronie klikam, rozwijam menu i klikam 'animuj' i wybieram zdjęcia i właaaala

Dziewczyny jest super.. nie chce wracać. Chwilo trwaj

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH