Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
No no Tuli jaka laska
fajnie ze chrzciny sie udały ! Tez mysle o jeździku, ale nie wiem czy bedzie miejsce na tych naszych niecałych 40mkw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2016, 14:03
-
Zosia_wop wrote:No no Tuli jaka laska
fajnie ze chrzciny sie udały ! Tez mysle o jeździku, ale nie wiem czy bedzie miejsce na tych naszych niecałych 40mkw
-
O hej Tuli. Fajnie, że wszystko się udało. Super wyglądacie i Jagoda jaka szczęsliwa... Ten pchacz - robi pozytywne wrażenie. Jak się doczekam aż mój zacznie się poruszać to też go rozpatrze. Być może będzie to w okolicach Gwiazdki, więc będzie miał o co poprosić
-
Tuli super się prezentujecie.
A kaszkę na noc dajesz płynna do picia czy papkę do jedzenia, dzis mi przyszła paczka z kaszkami holle itp więc na dniach pierwsze podejście do kaszki na noc.
Kupiłam też płyn ziajka na ciemieniuchę bo sobie rady z nią nie daję, a ją ma małą bo małą ale ma.
Na pchacza też poluję ale nie wiem jaki czy ten z vtech gawędziaż czy jakiś inny. Widziałam też pchacze które się przerabia na stolik edukacyjny.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Kri wrote:Hehe fajnie dziewczyny, że sobie wyjaśniamy loginy itp i imiona po takim czasie znajomości na forum
Fajne to krzesełko bez kitu, szkoda że nie mamy wanny
No ja to muszę swój Nick objaśnic na pewno nie wiecie od jakiego imienia hahahaha:-D wpisywalam jak się logowalam pierwszy raz Lizi skrót od Elżbiety i co zostało zapisane samo L -
natalica06 wrote:Myszko czytałam kiedyś w jakiejś książce, że każda osoba jak śpi to co jakiś czas nieświadomie się wybudza i dorośli potrafią od razu zasypiać, nawet nie wiedząc, że się budzą, a dzieci często mają z tym problem. Niektóre po 2-3 miesiącach potrafią to kontrolować inne nie, póki się nie nauczą tego zasypiania to się ciągle budzą co około 40-60 minut. Może to o to chodzi, poszukaj może czegoś w necie czy da się dziecku pomóc tego nauczyć.
tez to czytalam natalciu ale on juz nam spal od 21 do 6, to teraz sie cos popsuloalew ma coraz wiekszy katar, mysle ze to przez to - dzis go nasmaruje czyms na noc zeby mu sie lepiej oddychalo
-
tuli on kaszek nie znosi kurde, juz rozne probowalam ;/ ale musze chyba poprobowac jeszcze raz
kiedy bylo tak ze zasypial o 21 to mial trzy takie porzadniejsze posilki bo tak o 15,18 i przed 21 jadl i dlugo spal, a teraz zasypia po 19 wiec jednego brakuje
no ale to i tak nie powod sie tyle budzic co dzis
jestem jak zombie dzis, na szczescie mama mi go teraz wziela ale i tak nie umiem spac w dzien -
szara myszka wrote:tez to czytalam natalciu ale on juz nam spal od 21 do 6, to teraz sie cos popsulo
alew ma coraz wiekszy katar, mysle ze to przez to - dzis go nasmaruje czyms na noc zeby mu sie lepiej oddychalo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Super wygladcie. Ja się zakochałam w tym joie co kupiłaś Tuli ale żal mi było takiej kasy. I kupiliśmy joie muzę bo ma pokrowiec na nogi. Myślałam że przyjdzie dziś ale utknął w Gdańsku może będzie jutro. Dobra zbieram się do dalszego sprzątania chłopaków wygonilam.
-
Jagoda to czysty tatuś
Dostałam dziś kurtkę i kombinezon ze smyka i stanowczo 80 wystarczy. Teraz jest sporo za duży. 86 byłoby jak worek.
Fajny ten pchacz zeberka. Może się skuszę. Ten stoliczek też extra ale trochę dużo miejsca by zajmował. Zobaczę jeszcze i na pewno coś dokupię. Póki co centrum muzyczne to fajna zabawka, pilocik też ok. Na szczeniaczka jeszcze za wcześnie. A pod koniec tygodnia będzie hula.