Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Weszłam na chwile i dupy nie urywa 25-30zl za spodnie dresowe...szczególnie, ze niewiadomo co to przyjdzie no i wywaliło mnie ze strony moze to i dobrze bo po co mi kolejna rzecz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 20:09
-
Ja tak samo Brusia tyle mamy rzeczy ze nie wiem kiedy to założy, a lato sie skończyło a my miliony sukienek w szafie założonych raz albo dwa...jeszcze co najwyżej bym chciała jakies grubsze spodnie na zimę, ale to musze dotknąć i sprawdzić materiał
buty zamówiłam na Ali zobaczymy co przyjdzie
-
Te takie skarpeteczki z podeszwą kupiłam w rossmanie jakas promka była po 13,50 chyba wyszło nie wiem czy to tanio czy drogo, ale nie widziałam nigdzie indziej takich, a bynajmniej mocniej sie trzymają
-
Mamy śpiworek ze smyka leży w szafie
teraz widziałam w innym sklepie rozpinany na przyjdzie bo moj jest po boku i jej nie potrafię zapiać
Brusia to Ty juz na 98 wybiegasz kurde 4letbia córka brata nosi 104 -
ja w ali kupiłam rzeczy za ok 70zł ale same takie duperele co za mną chodziły a na allegro kosztowaly po 30zl a tu po 2 dolary jak np: chochla do zupy udająca potwora z loch nes
kosmetyczka do bagażu podręcznego, uchwyt na myjkę, czyścik do warzyw, bidok skip hop i jeszcze czapkę dla małego i taki plecaczek jak w linku niżej jak już będzie chodził to idealne na lotnsko czy gdzieś gdzie duzo ludzi jest - widziałam teraz na lotnisku dziewczynke w czyms takim i rezultat w tłumie zdawało, oni byli z UK i myślałam że to tamtejszy bajer a tu proszę na ali za grosze, nietoperka wziełam
https://pl.aliexpress.com/item/Sanwood-Ladybug-Baby-Kid-Toddler-Keeper-Walking-Safety-Harness-Backpack-Leash-Strap-Bag-76XU/32607800839.html?spm=2114.13010608.0.0.h70MTd17/2/2016 B
11/3/2018 I -
My córci otworzyliśmy konto i tam wpłacamy co msc kase i podobnie jak Mamusia Synusia chcemy dac na 18stw urodziny moze zechce kupic sobie auto czy cokolwiek to bedzie miała
tam tez wpłacamy wszystkie pieniądze ktore dostaje
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
proszę
https://pl.aliexpress.com/item/Professional-Design-Cute-Non-toxic-Cartoon-Animal-Straw-Cup-Water-Bottle-Drinking-Clamshell-Cups-for-Babies/32655688432.html?spm=2114.13010608.0.0.mJFvzB
są też inne rzeczy z tej serii17/2/2016 B
11/3/2018 I