Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
co do mycia zębow pytałam kuzynki dentystki to powiedziała żeby wodą przemywać ta szczoteczka silikonową zwłaszcza jak się soczki itp podaje.
i poleciła blog swojej znajomej
https://pierwszyzabek.pl/2016/03/25/szczotki-szczoteczki-szczotunie/#more-429tysiaa93 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Baga (tu słownik zmienia mi ma Naga
) tez wcziraj jednak usiadłam do smyka i oczywiście cos kupiłam, przede wszystkim za chwile urodzi sie kolejne dziecko w rodzinie to trzeba zrobić prezent
i dresiki kupiłam tak jak chciałam, znalazłam jakies w miarę ok za 10-15zl to akurat sie opłaca, ale tej kurtki co kupiłam wczesniej to nie było, tak jak piszecie te lepsze wycofali chyba - moze asortyment zmieniają.
Kiedys jak dali nowa kolekcje od jakiegoś projektanta w hm pamietam ze sukienka była za 1000zl to tez trzeba było w kolejkę sie zapisać zeby online wejśća smyk co chwila sie wiesza i teraz ciekawe ile rzeczy przyjdzie z tego zamówienia? Kiedys kupiłam chyba 5 plus śpiworek i tylko śpiworek przyszedł i tshirt, a reszty niby nie było...moim zdaniem wtedy powinni dzwonić i pytac czy w ogole sie chce zeby to przychodziło jak połowy nie bedzie w paczce
-
A co do tego całego smyka- krytyczna awaria systemu, część zamówień z 28 i29 09 może nie zostać zrealizowana. Haha. Ciekawe czy poinformują, że nie dojdzie i dadzą jakiś rabat na przeprosiny
Brusia nie obraź się, ale często jeżdżenie do szpitala z dzieckiem któremu nic nie jest zwyczajnie wkurza lekarzy. W sensie nic nie jest w tej chwili. Np ludzie potrafią przyjść o 2 w nocy, że dziecko o 14 miało gorączkę i wysypkę. A teraz ma? "No nie." a w dzień nie poszli, bo dyżur tez jest. Ale Ciebie rozumiem doskonale po upadku to jak najbardziej dobrze że pojechałaś. A poza tym złamania to samemu się nie oceni, warto jeździć poprostu do szpitali dziecięcych tam z zasady inaczej podchodzą. -
Adelka ojej ale trzeba uwazać na nasze dzieciaczki...
Biedroneczka ja gotowałam wrzuciałam do zimnej wody i gotowałam baardzo długo bo to mieso jakies takie twarde gumiaste. Ja mam wsiowego wiec moze byc przez to. Jak fileta mam tez wsiowego to on tez jest taki twardy jakisZawsze mieso gotuje osobno i wywar wylewam do zlewu. A mieso z warzywami blenduje.
Jesli chodzi o te gramy to ja na oko. Ale z tego co widze to chyba za mało mu dajew porównaniu do was. Powinnam zwikeszyc porcje jak robie na cąły słoik .
Dziewczyny jak wasze dzieci jedza 210 ml to co ile godz ?
dzisiaj w nocy kuba zaczał piszczec. Dałam wody nic nie dało , dałam smoka tez nie chciał ale jak wziełam go na rece od razu spokój i tak spał ze mna całą noc wtulony we mnie. Ja nie wiem bał sie , czy mu sie coś przysniło czy bliskosci potrzebował.Kubuś
-
Kri widziałam tez teraz smyka pewnie bedzie lipa z tym zamówieniem. Z tym lekarzem trzęsie zgodzę teściowa czesto powtarza, ze cały dzien dziecko było chore, a oni przychodza w nocy na dyżur...ale to wlasnie czesto tak jest, ze w dzien jeszxze myślisz ze przejdzie a w nocy sie nasila...choc nie wiem czy kiedys pisałam jak zawsze mamy wzszpitalach pilnują dzieci tak, ze kiedys siedziały na korytarzu i dziecko ugryzło bąbkę (z choinki) bo takie były rozgadane
-
Przyszło mi moje zamówienie z Ali
Jak na cenę to jakość odpowiadająca. Mam legginsy w kotki i koszulkę z napisem "milk de la milk". Tylko body na 80 to króciutkie... No ale raz założyZ napisem "half wild, half child". Pewnie widziałyście, bo tego pełno tam. Czyli powiem Wam, że można zamawiać. Tylko się nastawić, że za 2-3 $ to szału jakościowego nie będzie
Czekam na buty teraz. Takie żółte mu zamówiłam dokerki jak starzy noszą. Zobaczymy co to przyjdzie...
-
Tuli to 200 to tez co 3 godz Ci wypija? No mój 180ml co 4 godz pare razy mu dałam 210 w dzien i w sumie tak 5-6 godz mineło zanim cokolwiek innego zjadł. no ale jak sie czołga na brzuchu cały czas to mu sie ulewa troche ...
ale ładna pogoda. nie wiadomo jak to dziecie ubrac na dwór. same body z długim rekawem i spodnie dresowe? czy moze body i bluzka na to z krótkim rekawkiem ? Jak wiadomo pogoda jest zdradliwa ;/Kubuś
-
Witajcie,
mam prośbę do tych Dziewczyn, które starały się o ciążę dłuższy/długi czas (ja przyjęłam okres min 1 roku). Jeśli mogłybyście opisać swoje historie na tym wątku:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/przy-nadziei-historie-o-zajsciu-w-ciaze-po-dlugim-staraniu,7641,4.html?sd=1
to byłabym Wam bardzo wdzięczna. Jest nas dużo - czekających latami na Maluszka, tęskniących i mających nadzieję. Pomóżcie nam wierzyć.
Z góry dziękuję i życzę Każdej z Was spokojnej ciąży, szczęśliwego zakończenia i zdrowego Dzidziusia.
PozdrawiamTuli
Synuś ur 08.2017 - 3 lata starań
Córcia ur 11.2019
PCO, Hashimoto, hiperprolaktyn., celiakia. -
Tusia bo krolika długo sie gotuje ja sama nozke gotowałam godzinę jak nie dłużej.
Mała nawet troche zjadła
A tak w ogole to dzisiaj mamy 7miesiecyMamusia_synusia, Zosia_wop, d84, Kri, Lexi150, dana222, tysiaa93, Tusiaa, adelka77, vayn, L lubią tę wiadomość
-
Przyszła kurtka ze smyka, 86 rzeczywiście duża. Skasowałam maila z fakturą więc wymiana lub zwrot odpada
polecam Wam do gotowanie szybkowar
kurtka jednak ok. rękawki za długie, długość i szerokość ok bo na body mierzyłam. jeszcze bluza lub sweterekWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2016, 14:16
-
Sto lat Sofijko!
Zapomniałam, ze my świętujemy razem i my dzis mamy 8 miesięcyKri, d84, Biedroneczka29, Lexi150, Mamusia_synusia, dana222, tysiaa93, Tusiaa, adelka77, vayn lubią tę wiadomość