Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dziekuje w imieniu Sofijki
Zosiu ooooo proszesto lat dla Florci
Baga a wiesz,ze dzis pomyslałam o zmianie suwaczkapozniej wejdę na kompa to ogarnę to
Kurde moja mała ma jakas wysypkę na brzuszka takie to jakies suche na buzi tez troszke.Czy rumianek moze uczulić jak wypiła go troszke ?
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
Roberta wrote:Przyszła kurtka ze smyka, 86 rzeczywiście duża. Skasowałam maila z fakturą więc wymiana lub zwrot odpada
polecam Wam do gotowanie szybkowar
kurtka jednak ok. rękawki za długie, długość i szerokość ok bo na body mierzyłam. jeszcze bluza lub sweterek -
Kri wrote:A co do tego całego smyka- krytyczna awaria systemu, część zamówień z 28 i29 09 może nie zostać zrealizowana. Haha. Ciekawe czy poinformują, że nie dojdzie i dadzą jakiś rabat na przeprosiny
Brusia nie obraź się, ale często jeżdżenie do szpitala z dzieckiem któremu nic nie jest zwyczajnie wkurza lekarzy. W sensie nic nie jest w tej chwili. Np ludzie potrafią przyjść o 2 w nocy, że dziecko o 14 miało gorączkę i wysypkę. A teraz ma? "No nie." a w dzień nie poszli, bo dyżur tez jest. Ale Ciebie rozumiem doskonale po upadku to jak najbardziej dobrze że pojechałaś. A poza tym złamania to samemu się nie oceni, warto jeździć poprostu do szpitali dziecięcych tam z zasady inaczej podchodzą. -
Biedronko i Zosiu ja dopiero teraz załapałam że Wasze Księżniczki są z 29.02!!! Śledziłam wszystkie wpisy ciążowe, oczekiwaniowe, porodowe itd. ale jakoś nie skumałam wczesniej. Może dlatego że mój bobas miał 4 tyg. więc świat wirował
a jak teraz będzie z urodzinami?
-
Mamusia synusia dziekuje,tez lubie takie kadry
jak zobaczylam ten suwaczek no to nie moglam innego wybrac:)
moja malutka jest z 29.02 to wyjatkowe dziecko pod kazdym wzgledem w koncu data mowi sama za siebie hahah
natomiast Zosi Floreczka jest z 29 ale Stycznia
urodziny bedziemy robic 28 Lutego :)a 29 jak wypadnie to dopiero bedzie biba
Mamusia_synusia lubi tę wiadomość