Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
przyszlo mi to z ali i fajne
https://pl.aliexpress.com/item/New-Arrival-Creative-Folding-Silicone-Hanging-Storage-Holders-Kitchen-Bathroom-Storage-Holders-Racks/32592117105.html?spm=2114.13010608.0.0.INVmnH
mój poszedł pierwszy raz sam na spacer z małym i to w nosidełku, ciekawe na jak długo17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D tak byliśmy u lekarza i zdiagnozował
najpierw wlasnie miała takie suche plamy i nadal je ma a do tego doszły chrostki czerwone rano miała takie małe a w dzien zmieniałam pampersa i patrze a ona taka wysypana ze od razu za telefon do meza a on do lakarza.Mojej siostry synek tez miał .Oby tylko na brzuszku miała.
-
Biedroneczko może jeszcze skonsultujcie z innym lekarzem. Ponoć azs wcale nie tak łatwo zdiagnozować.
Ja na temat polityki i tego co teraz się dzieje w naszym kraju mam tylko jedno określenie: żenada. Rzadko chodziłam na wybory ale obiecałam sobie że na następne pójdę choćby nie wiem co. Nie chcę żyć w państwie kościelnym i ciemnogrodzie. A do tego to dąży.
Co do blogu hafiji to moim zdaniem ona jest fanatyczka. Oczywiście niektóre artykuły i porady mogą wspomóc mamy które borykają się z problemami przy kp ale jest to napisane w taki sposób, że przynajmniej mi sie odechciewa tego czytać. Wszytko w takim jakby oskarzycielskim tonie. No ale to moje odczucie bo przecież ja nie kp
Ale mi się okazja trafia. Mam tylko nadzieję, że uda nam się jeszcze ustrzelic to co chcemy. W przyszły weekend w hurtowni dziecięcej sa targi i foteliki joie stages będą w cenie 650 zl a ten wiekszy 750. A wózki joie litterax 4 plus za 780. I nie wiem czy się nie skuszę też na wózek. Chociaż miał być dopiero na wiosnę. -
Ciężkie tematy tutaj od popołudnia
Jak to wygląda w waszych miastach? szykuje się szeroki protest? Bo u nas chyba nieAle burmistrz wystosował wpis na FB, który dla mnie miał wydźwięk namawiający kobiety do strajku 3.10
On jest rok starszy ode mnie, ma fajną żonkę i podejrzewam, że ten temat jest im bliski (nie mają dzieci).
Ale mój bobas był dzisiaj słodki. Wreszcie dzień bez jojczenia godzinami i mogę się pochwalić małym postępem. Rusza się. Po podłodze przesuwa się do tyłu co prawda, ale przemierzył dziś pół przedpokoju, znalazł i skonsumował kapcie oraz przestawił krzesła (chyba mu się wystrój wnętrz zaaranżowany przez matkę nie podoba), podciągnął się do siadu w bujaczku, krzesełku i foteliku samochodowym. Czyli to co pisałyście, że wasze bobaski robią jakiś miesiąc temu
Chyba znaczy, że i mój może w końcu usiądzie? Ale jestem szczęśliwa. I za radą e-ness nie planuję i nie zakładam już jaki będzie dzień tylko zaklinam rzeczywistość wieczorem jak już mogę powiedzieć, że było cudnie i oby tak codziennie.
Tusiaa, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
Ja się zastanawiałam nad tym fotelikiem ale w sumie chlip w sklepue odradzil. Bo w pirownaniu do be safe który przoduje w jeździe tyłem joue nie ma podpory na nogi i w razie co łamie je. A rzeczywiście w be safe jest coś takiego. I sama nie wiem.
-
nick nieaktualnyBrusiu dałabyś linka do tego fotelika?
Lexi patrzyłam na te wózki na olx i większość za używki chce niewiele mniej niż cena nowego. No masakraA jednak spacerowy się dłużej użytkuje
Mąż pojechał w delegację i mi przypadła kąpiel młodej. Kurka czemu jak ja kąpiel Polkę to dom wygląda jakby przeszło tsunami? Biedny mop nie dał rady do sucha wytrzeć, nie wspomnę o ścianach -
Dlatego ja chcę kupić stacjonarnie. Bo chcemy przymierzyć do auta i czy Igorowi będzie wygodnie. Jednak będziemy kilka lat użytkować więc lepiej sprawdzić. A jak nie ten to może inne będą w jakiejś lepszej cenie. Myślałam że nasz fotelik jeszcze trochę pociągnie bo do 13 kg ale jak ostatnio trochę cieplej ubrałam to nie dość że miał ciasno to jeszcze głowa na styk jest. Jakby był w kombinezonie to by pewnie wystawała także musimy kupić większy.
A dziś pojechaliśmy w odwiedziny do dziadków i zapomnieliśmy butliTakże Igor pił dziś mleko z niekapka na dwa razy robione
-
A i mi dziś przyszedł pierwszy zakup z Ali. Skarpetki. Są cudne! Zamówiłam na 13-18 miesięcy i pewnie na tyle będą bo póki co za duże.
No i przyszła też troba do wózka. Zamówiłam tą z babyono. Jest bardzo fajna i pojemna. Wiadomo wykonanie i materiał bez porównania do skip-hop ale jest większa i będzie w sam raz dla mnie. Także jak coś polecam Babyono so city -
nick nieaktualnyA ja nie wiem co z fotelikiem, małżu rzucił hasłem że w przyszłym roku trzeba samochód wymienić. Max za 2 lata. Bo on chciałby nowszy rodzinny
I jak u nas recaro z bazą fajnie leży, tak w octavi - jeźzi taką służbową na którą choruje- Pola była pod całkiem innym kątem ustawiona
Ja jutro idę młodej kupić czapkę i rękawiczki do 51015 vb0 -25% rzucili na kolekcję zimową. Mieliśmy kurtkę też kupić, ale to brat małża dzisiaj dzownił że widział płaszczyk w reservedzie albo cocodrillo i ma kupić młodej. Także jeden wydatek mniej -
nick nieaktualnyBiedronciu Polce też wyskakują takie suche placki, głównie na nóżkach, ale też plecki i brzunio. Nie wiem właśnie od czego to, podobno może być też od jedzenia. Ja mam AZS teraz wyskakują mi tylko na nogach suche placki, ale jak byłam w wieku przedszkolym to miałam na buzi i przy ustach
Balsamuj ciałko, powinno trochę ulżyć dziecku. Polce po balsamowaniu i kąpleli w emolientach blednie