Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bagabaga wrote:Moniaa, ale czad Sophie na smyczy
Jaka profesjonalna. Sama szyjesz?
Biedroneczka29 lubi tę wiadomość
-
Czy to nie byłam ja? Kiedyś nieopatrznie wzięliśmy ją na zakupy i w Tesco wypadła z wózka
Niemąż chodził i szukał, no bo tragedia by była. Znalazł pod półką - nie wiem jakim cudem. A ja już uruchamiałam znajomości wśród pracownic. A tak w ogóle to wracaliśmy się już z końca miasta, bo się dopiero zorientowałam. Więcej nie zabieramy jej z domu.
Też mi się podobają te smyczki. Gdybyś tylko miała coś z czaszkami... -
Lexi ja nie widziałam na ali kiedyśswoją na eBay kupiłam i razem z kosztami wyniosła mnie 20 zetów ale list był zwykły a nie polecony. A lepiej jednak poleconym bo jest jakiś monitoring i można składać reklamacje chyba.
Ooo i masz już wiadomość na priv
Baa .... nie to raczej nie ty ... bo to w Białymstoku było -
Lexi150 wrote:A i mi dziś przyszedł pierwszy zakup z Ali. Skarpetki. Są cudne! Zamówiłam na 13-18 miesięcy i pewnie na tyle będą bo póki co za duże.
No i przyszła też troba do wózka. Zamówiłam tą z babyono. Jest bardzo fajna i pojemna. Wiadomo wykonanie i materiał bez porównania do skip-hop ale jest większa i będzie w sam raz dla mnie. Także jak coś polecam Babyono so city
Lexi daj linka do skarpetek -
dziewczyny ktore dajecie jopgurt naturalny powiedzcie mi - bo uznalam ze mu go wprowadze ze moze mu to pomoze bo go czesto boli brzuch przed kupa, prezy sie dwa dni zanim zrobi, czasem robi raz na 4 dni, pomyslalam ze moze jogurcik mu pomoze? zaobserwowalyscie cos takiego?
wczoraj dalam mu lyzeczke, dzis dwie i nic zlego sie nie dzieje
jako jedna porcje to ile dajecie tak docelowo tego jogurtuy? -
nick nieaktualnyKurka ja nic nie zamówiłam na ali, musze się poprawić.
Myszko Pola od 7mca je po całym kubeczku jogurtu -150g a teraz to taki 150g to jej mało. U nas jak kupy 2 dni nie ma to daję jogurt, następnego dnia rano pełny pampersszara myszka lubi tę wiadomość
-
Myszko proszę:
https://pl.aliexpress.com/item/2016-New-Spring-Baby-Socks-Newborn-Cotton-Boys-Girls-Cute-Toddler-Asymmetry-Anti-slip-Socks/32655516282.html?spm=2114.13010608.0.0.HwWuvr
Wzięłam te z uszkami z przodu, z uszkami z tyłu i z napisem boy. Na 13-18 miesięcy i są jeszcze dużo za duże także myślę że rozmiarówka nie jest zaniżona.szara myszka lubi tę wiadomość
-
Tuli nogi do góry, kawka w rękę i relax na całego
Jak kupujesz jakieś ubranka czy małe pierdółki to raczej nie ma się co martwić cłem. Gorzej jest np z elektroniką no ale tak w rzeczywistości to ryzyk-fizyk. -
No Tuli dlatego tak się wsiąka bo szukasz i szukasz
8t to może być różny rozmiar. W każdym opisie powinna być tabela z wymiarami i w opiniach też warto poszukać jak oceniają rozmiar ci co kupili.
-
szara myszka wrote:dziewczyny ktore dajecie jopgurt naturalny powiedzcie mi - bo uznalam ze mu go wprowadze ze moze mu to pomoze bo go czesto boli brzuch przed kupa, prezy sie dwa dni zanim zrobi, czasem robi raz na 4 dni, pomyslalam ze moze jogurcik mu pomoze? zaobserwowalyscie cos takiego?
wczoraj dalam mu lyzeczke, dzis dwie i nic zlego sie nie dzieje
jako jedna porcje to ile dajecie tak docelowo tego jogurtuy?
Ja nie zauważyłam jeszcze związku jogurtowo-kupkowegoJa Jasiowi daję Bakomę w kubeczku i prawie całego tego małego wypija
szara myszka lubi tę wiadomość