X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi150 wrote:
    No Tuli dlatego tak się wsiąka bo szukasz i szukasz :P 8t to może być różny rozmiar. W każdym opisie powinna być tabela z wymiarami i w opiniach też warto poszukać jak oceniają rozmiar ci co kupili.
    Oooo to juz nie dla mnie.. Ja lubie pozaznaczac:wiek,rozmiar,dl rekawa i szukac w wybranych:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze apropo ali to patrzcie - od dawna mam polubiony rten "sklep" na fb

https://www.facebook.com/Ma%C5%82pka-207575346277771/?fref=ts

nie wiem czy to w ogole legalnie ta dziuewczyna prowadzi
    wszystko z ali a patrzcie jakie ceny

kurtke w dinozaury zamowilam za 20zl, ona sprzedajw za 59, komplet z szopem ponad 40zl sprzedaje, ja zamowilam za 25... masakra
    choc w sumie dobry pomysl na biznes :D

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli cło mogą naliczyc od drogich towarów np wózki telefony od pierdolek nie naliczaja. A rozmiary różne na fb jest grupa Ali dl dzieci i tam jest dużo recenzji może vos znajdziesz.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia tak wzywalam cie wczoraj do tablicy hihi :D

Myszko na allegro tez są takie aukcje. Widziałam na aliexpress np takie długie skarpety w liski a na allegro ze trzy razy drozej, no ale jak komus zależy na czasie albo boi się zamawiać z zagranicznych stron to i tak kupi. Pomysl na biznes tak jak piszesz dobry ;)

Ja nie zauwazylam, żeby po jogurcie były lepsze kupki. Ale Gabryska wali czasem ze dwie dziennie :P

Dzisiaj starzy czyli my mają wychodne, idziemy ze znajomymi do klubu, aż mi dziwnie z tą myślą :D

Moniaa lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszjo ciurkiem z Ali. Wcziraj na lokalnej grupie łaska pisze ze sprzedaje ręcznie malowane papuerowe worki na zabawki niby hande made a z Ali i że aranżacje pokoju też robi oczywiście zdjęcia chamski pokradzione z Ali. Już jej miałam napisać żeby dała mi sprawdzone linki do aukcji jak ma zaufanych sprzrdawcow.

tulipanna lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chlopy poszly na spacer i wsiakli!! druga godzine ich juz nie ma, ja posprzatalam mieszkanie i upieklam ciastka i siedze na ali <hahaha> masakra tez sie zastanawiam czy by sklepu internetowego nie otworzyc z ubrankami dla dzieci,bo to wszystko takie sweet

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde zlozylam wczoraj zamowienie z tym kuponem minus 4$ i dzis patrze ze kasy mi nie pobralo a przy zamowionych rzeczach btlo "wykonczone" ;/ chce te rzeczy to pal licho i zamowilam jeszcze raz i widze ze znowu mi kasy nie pobralo

f2wlj48apsehglf6.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam na ali jak sie placi? Mozna przelewem? Czy trzeba miec karte kredytowa?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    można kartą zwykłą i przelewy 24 są przy niektórych (ja raz ich nie miałam w jednej tranzakcji). Płaciłam zwykłą kartą visa.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WIEC Tak doszly do mnie te czapki co miala Zosia te sowki bardzo fajne. Akurat na jesien. Doszedl ten slon zawieszka za 7 zl w kraju nic takiego sie nie dostanie fajne gryzaczki gumowe ma. No i jedne getry dotarly takie w paski granatowo szare. Wzielam rozmiar 90 sa troszke za duze ale lepiej niz za male pid spodnie akurat. Cieple. Czekam jeszcze na jedne getry w tygryska. I przepaski. Linki wkleje pozniej bo pisze z tel mojego malza.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli jak masz konto int to najlepiej wybierac opcje przelewy 24 bo od razu w zl wysylasz a chyba jak przez aplikCje z nr karty i chyba od banku zalezy czy wezma za przewalutowanie za dolary. Bo plaCi sie w dolcach . A 24 od razu zlotowki pobieraja. Sprawnie idzie.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak konto internetowe mam,za to w zyciu karty kredytowej nie mialam i miec nie bede:) dlatego pytam czy normalnie nizna Aplacic i czy to gdzies widac ze mozna przelewy 24 zrobic??

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja tez nie kupuje na ali bo tak patrze na te strony tak nawalone wszystkeigo, nie umiem sie obsługiwac takie to wszystko dziwne. Trzeba przeliczac. a w ciul z tym hehe :D

mam pytanie jak dajecie kaszke w butli to czekacie az sie troche zgesnie?

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli a korzystasz z apki czy że strony?

• Kri Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia, do klubu? Łaaaa ł. My to nie chodzimy bo jesteśmy najstarszymi na sali heeheh :-) udanej imprezy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2016, 21:14

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moze i ja sprobuje jogurt to moze bedzie czesciej kupki robic.
    A my dzis pojechalismy do Zary i obkupilismy malutka ze hoho :)Lubie Zare :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko,Ty na razie zadnych jogurtow nie wprowadzaj. Poczekaj az wysypka zejdzie

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniaa wrote:
    Tuli a korzystasz z apki czy że strony?
    Ze strony. Ja to ogolnie sie boje jakos tam zamawiac:/

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tylko tak na szybciutko ślemy pozdrowienia z wyjazdu :)
    Zdjęcie sprzed wejścia do kopalni złota :) pogoda nas rozpieściła dzis!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 08:03

Mila920, adelka77, Lexi150, Tusiaa, Moniaa, Biedroneczka29, dana222, Bruśka lubią tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 1 października 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajne laski :) no coś właśnie mi ciebie tu mało było Zosiu :)

A moja dzidzia dzisiaj pierwszy raz naumyślnie powiedziała tata :) ze 3 razy w ciagu dnia jak go chciała zaczepić. oczywiście nikt nam w rodzinie nie wierzy.

atdc6iyei0o27of5.png
‹‹ 2071 2072 2073 2074 2075 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ