Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi150 wrote:No Tuli dlatego tak się wsiąka bo szukasz i szukasz
8t to może być różny rozmiar. W każdym opisie powinna być tabela z wymiarami i w opiniach też warto poszukać jak oceniają rozmiar ci co kupili.
-
a jeszcze apropo ali to patrzcie - od dawna mam polubiony rten "sklep" na fb
https://www.facebook.com/Ma%C5%82pka-207575346277771/?fref=ts
nie wiem czy to w ogole legalnie ta dziuewczyna prowadzi
wszystko z ali a patrzcie jakie ceny
kurtke w dinozaury zamowilam za 20zl, ona sprzedajw za 59, komplet z szopem ponad 40zl sprzedaje, ja zamowilam za 25... masakra
choc w sumie dobry pomysl na biznes -
Monia tak wzywalam cie wczoraj do tablicy hihi
Myszko na allegro tez są takie aukcje. Widziałam na aliexpress np takie długie skarpety w liski a na allegro ze trzy razy drozej, no ale jak komus zależy na czasie albo boi się zamawiać z zagranicznych stron to i tak kupi. Pomysl na biznes tak jak piszesz dobry
Ja nie zauwazylam, żeby po jogurcie były lepsze kupki. Ale Gabryska wali czasem ze dwie dziennie
Dzisiaj starzy czyli my mają wychodne, idziemy ze znajomymi do klubu, aż mi dziwnie z tą myśląMoniaa lubi tę wiadomość
-
Myszjo ciurkiem z Ali. Wcziraj na lokalnej grupie łaska pisze ze sprzedaje ręcznie malowane papuerowe worki na zabawki niby hande made a z Ali i że aranżacje pokoju też robi oczywiście zdjęcia chamski pokradzione z Ali. Już jej miałam napisać żeby dała mi sprawdzone linki do aukcji jak ma zaufanych sprzrdawcow.
tulipanna lubi tę wiadomość
-
chlopy poszly na spacer i wsiakli!! druga godzine ich juz nie ma, ja posprzatalam mieszkanie i upieklam ciastka i siedze na ali <hahaha> masakra tez sie zastanawiam czy by sklepu internetowego nie otworzyc z ubrankami dla dzieci,bo to wszystko takie sweet
-
kurde zlozylam wczoraj zamowienie z tym kuponem minus 4$ i dzis patrze ze kasy mi nie pobralo a przy zamowionych rzeczach btlo "wykonczone" ;/ chce te rzeczy to pal licho i zamowilam jeszcze raz i widze ze znowu mi kasy nie pobralo
-
WIEC Tak doszly do mnie te czapki co miala Zosia te sowki bardzo fajne. Akurat na jesien. Doszedl ten slon zawieszka za 7 zl w kraju nic takiego sie nie dostanie fajne gryzaczki gumowe ma. No i jedne getry dotarly takie w paski granatowo szare. Wzielam rozmiar 90 sa troszke za duze ale lepiej niz za male pid spodnie akurat. Cieple. Czekam jeszcze na jedne getry w tygryska. I przepaski. Linki wkleje pozniej bo pisze z tel mojego malza.
-
Tuli jak masz konto int to najlepiej wybierac opcje przelewy 24 bo od razu w zl wysylasz a chyba jak przez aplikCje z nr karty i chyba od banku zalezy czy wezma za przewalutowanie za dolary. Bo plaCi sie w dolcach . A 24 od razu zlotowki pobieraja. Sprawnie idzie.
-
a ja tez nie kupuje na ali bo tak patrze na te strony tak nawalone wszystkeigo, nie umiem sie obsługiwac takie to wszystko dziwne. Trzeba przeliczac. a w ciul z tym hehe
mam pytanie jak dajecie kaszke w butli to czekacie az sie troche zgesnie?Kubuś
-
Dziewczyny tylko tak na szybciutko ślemy pozdrowienia z wyjazdu
Zdjęcie sprzed wejścia do kopalni złotapogoda nas rozpieściła dzis!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2016, 08:03
Mila920, adelka77, Lexi150, Tusiaa, Moniaa, Biedroneczka29, dana222, Bruśka lubią tę wiadomość