Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Z zupek ja gotuje pomidorowa,bo mam przecier ze swoich dzialkowych pomidorow koktajlowycj:) gotuje krolika,dodaje ziemniaka,potem przecier. Blenduje,na koniec dodaje lyzeczke jogurtu. Bez klusek na razie. Ale ja Wam powiem ze wole jakies normalne takie jedzenie bo tym zupami to Kagoda jest taaaaka zalana cala:)
-
natalica06 wrote:Mięso kroje nożem, a gotuje je na bardzo miękko więc kawałki są nieduże, a warzywa gniote widelcem, daje jej z tego rosołu tylko marchew i seler .
albo dolewam do gotowych słoiczków, że ten rosół to u mnie taka baza do obiadu
Blanka mi wyrosła ze smykowych śpiochów na 80 :o ciągnął jej się w kroku i przy szyi ma takie rozciągnięte. Masakra!! jak ona tak dalej będzie rosła to chyba na roczek będę jej kupować ciuchy na 98 :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 08:50
-
Jaśko wszystkiego dobrego!
My od wczoraj nad morzem, Młody spał pięknie. Wczoraj pogoda dopisała a dziś już nie za bardzo ale i tak zaraz idziemy spacerować
Niunio zaczyna raczkować! Postawił kilka kroczków już, no i coraz ładniej siada.
Zosiu wczoraj widziałam ten wózek greentom (to chyba Ty o nim pisałaś). Wygląda tak inaczej ale w pozytywnym sensie. Rzuca się w oczy no i nie powiem też mi się spodobałAle wydaje mi się że trochę bardziej do dziewczynki pasuje.
Widziałam też facet prowadził parasolkę eloie details. Tragedia. Te kółka wyglądały jakby miały zaraz odlecieć. Chodnik z kostki ale w miarę prosty a dziecko tak się telepało w tym wózku że aż żal mi go było...
Bruśka, Tusiaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
dana dzieki za stronke bardzo fajna,kombinezony tez fajne
jak nic nie znajde tutaj u siebie to pewnie zdecyduje sie na jakis
tuli zoltka narazie nie daje.A jak myslisz buraka moge dac?wczesniej nie dawalam.
Brusiu samych slonecznych dni dla Jasia
Bruśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTuli tak jak Tusia napisała, wodę gotujesz i wlewasz do przestudzonego mm.
Kurde ja to chyba za cienko ubieram moje dziecię. Chodzi cały czas w body na długi i na to bezrękawnik, getry i skarpetki. Dzisiaj zrobiło się chłodno to zamiast bezrękawnika założę bluzę i ew nakryję nóżki kocykiem.
Biedroncia burak spokojnie, jedno z pierwszych warzyw. Tak jak przy wszystkim trzeba obserwować.
tulipanna lubi tę wiadomość
-
Ah peobuje wrzucić zdjęcia ale mi muli. Dziękujemy wszystkim cioteczka nadrobimy z tymi fotkami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 06:53
szara myszka, vayn, Lexi150, dana222, adelka77, Tusiaa, d84, L, Mila920, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka29 wrote:dana dzieki za stronke bardzo fajna,kombinezony tez fajne
jak nic nie znajde tutaj u siebie to pewnie zdecyduje sie na jakis
tuli zoltka narazie nie daje.A jak myslisz buraka moge dac?wczesniej nie dawalam.
Brusiu samych slonecznych dni dla Jasia -
Jasiu wszystkego dobrego , słodkie foti, fajny chłopaczek
My dziś też 8 miesięcy i dzień marudy mamy. Gryzie gryzaki i płacze. Chyba zęby dają jej w kość. Bidulka
Pogoda pod psem. Pada, ponuro.Lexi150, vayn, Mila920, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
u nas też tragiczna noc, wstawałam chyba co 20 minut, bo dama się gnieździła, leżała w poprzek łóżeczka i jęczała, słyszałam też, że uderza czymś w to łóżeczko mam nadzieję, że rączkami a nie główką
chyba za bardzo się przyzwyczaiła, że w dzień śpi w łóżku i ma całe dla siebie
-
nick nieaktualnyU nas nocka taka sobie. Jak ją wzięłam do nas o 1 rano tak się obudziła po 7... Obija się o szczebelki i się wybudza z płaczem. Nie wiem czy nie rozłożymy jej turystycznego na próbę
Kurde, ubrałyśmy się bo było tak w miarę i co przeszłyśmy może ze 100 metrów i urwanie chmury
Brusia Ty pisałaś chyba o tej gąsienicy z fishera. Masz ją? Zastanawiam się jakie zabawki małej kupić. Narazie zamówiłam tylko garnuszek na klocuszek i właśnie o tej gąsienicy myślę