X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od jutra w carefourze karton pampersów premium za 79 zł

Od dzisiaj w biedronce dady 2op za.39,98 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 18:53

• Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z okazji brzydkiej pogody i czarnego protestu był shopping day :D było bosko! :D

Vayn a ile tych pampów w kartonie? Ostatnio kupiłam w tesco 52 szt. za 44 zł więc dobra cena

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusiu w kartonie 2x52szt :)

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

• Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tu taka cisza? Wszystkie sexują się czy co? ;P

• adelka77 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moje ośmiomiesięczne szczęście :)

Na głowie opaska z Ali.

W tle obdarta lampa :/

Pochwalę się, od 3 dni Małgosia pięknie mówi MAMA :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 16:05

d84, Tusiaa, dana222, Mila920, Lexi150, vayn, Biedroneczka29, szara myszka, Mamusia_synusia, Kri, L, Moniaa lubią tę wiadomość

l22ntv73brtiddsy.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale śliczna córa, bardzo mi się takie opaseczki podobają ale syn by mnie pewno kiedys zabił jakbym go w nie przystroiła :D

adelka77, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie wiem kiedy mi dzień minął.... I teraz siadłam na kanapie. W TV małżeństwa aranżowane.

Super zabawki wyszukujecie :) będę korzystać z doświadczenia koleżanek.

Mogę się pochwalić, ale dla wielu z was to nic nowego, że mój mały kilka sekund na czworakach próbuje wytrzymać. Aż mi się łezka w oku kręci, bo bałam się, że coś będzie nie tak.

Sto lat dla solenizanta z wczoraj - Jasia. Słodkie minki. Dziubek kochany.

Małgosiu tobie też składam życzonka. Co za kokarda. Taki prezencik to bym przyjęła <3

Proszę przekazać całuski :)

Wózek greentom i mnie kusi. Ta jego ekologiczniść - ważny dla mnie temat. Baaaardzo podobał mi sie Elodie Details, ale jak mówicie, że taki klekot to szkoda kasy chyba...

Jak wprowadzanie buraka Biedronko? Smakował? U nas to burak i kabaczek są ulubionymi warzywami.

adelka77 lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D84 - kiedyś syn a teraz jego ojciec. Mój niemalże na pewno :) ma na tym punkcie obsesje chyba.

atdc6iyei0o27of5.png
  • adelka77 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 23:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bagabaga to utrzymywanie się na czworakach to duży krok do siadania. Gratki dla Miszki jeszcze troszkę i Mamusia będzie się cieszyć z pierwszych samodzielnych siadów i raczków.

Bagabaga, D84 dziękujemy :)

Całuski przekazane.

l22ntv73brtiddsy.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 3 października 2016, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój chyba wcześniej stanie niż usiądzie, bo na czworaka juz długo jest, i na tych wyprostowanych nogach też,a dosiadania się nie bierze, za to tak smiga szybko po mieszkaniu że szok, już sie nawet wybiera na wycieczki do innych pokoi tzn do tych gdzie nas akurat nie ma. A ja nie nadążam z czyszczeniem podłogi - myję mopem 1-2 razy dziennie a body malego i tak widać że brudne ;/

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgosia jakie śliczne oczka, sto lat malutka!!!

D84 Ty wycieracz dwa razy dziennie, ja miałam nadzieje ze wystarczy dwa razy w tyg i sie właśnie zatsnawialam ile razy wy wycieracie, bo u nas 2 razy w tyg to malo, młody brudny, zwłaszcza ze zaczęło sie zwiedzianie całego domu, dzisiaj przeczołgał sie do mnie do kuchni, a zostawiłam go w innym pokoju. Raczkowaniem tego ńie mogę nazwać, bo słabo dźwiga pupę.
    Co do siedzenia, to dizisiaj podczas masażu cały czas próbował sam usiąść, juz nie duzo mu brakuje, pod koniec musiałam jednak podać rękę zeby sie podciągnął, ale mysle ze za kilka dni sam tego dokona

adelka77 lubi tę wiadomość

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja 2 razy dziennie bo jade wózkiem przez cały "salon"i nie chce żeby brud z kół zjadał, bo on jak widzi paprocha to do niego idzie i łapie go, ale pomimo tych 2 razy i tak brudny ;/ kupiłam sobie nawet specjalnie mopa takiego ze spryskiwaczem http://www.ceneo.pl/15102652żeby czas oszczędzać i mop fajny al i tak się niesie syf że ho ho

Tuli ten pchacz zebra co macie to powiedz jak z jego stabilnością i czy na panelach/płytkach koła się nie ślizgają, chciałam początkowo kupić używany vtech ale chyba kupię tą nową zebrę.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo z podlogami tak jest, ja cosziennie tano myje,wszystkoe ciapy od spodu tez bo duzo sie na nich nosi a i tak jak zaswieci slonce widac kurz. Ale i tak wole to niz dywan w ktory wlazi kurz:/ chociaz barfzoej miekko by bylo

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D,ja mam gole podlogi i nie widze zeby to sie slizgalo. No kolka sie kreca normalnie. Zebra uczy alfabetu i liczenia do 10, i ma zabawki,ja ogolnie zadowolona jestem. Teraz jak Jagoda nie chodzi to musze to przy scianie stawiac bo jak wstaje to odjechac jej moze:) Ogolnie to Wam powiem ze to za wszesnie na pchacze,ja nawet tego nie skladalam tylko sama zryafe wyjelam zeby grala ale corka Lubego skrecila bo ja ciekawilo mega. I juz zostalo

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale pogoda znowu buuuuuuuuuuu :(

na szczescie nocka dobra, zasnal o 20, zjadl o 23 jeszcze i spal do 6.30, teraz tez spi, ladnie zasnal na lozku bez rączek :)

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zrobiłam Polce dzisiaj owiankę z porcji zbóż bobovity ze słoikiem owoców, no tak otwierała buzię, że myślałam że jej kąciki popękają :P A zrobiłam na 120mm i do tego cały słoiczek a tej mało :P :P

My wychodzimy na spacerek, trochę wieje ale słoneczko świeci także korzystamy :)

• d84 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli też dywanów nie mam bo ich nie lubie :)

Od następnego tygodnia będę mieć karnet na siłkę za free po znajomości i zacznę chodzić 2 razy w tyg ale na ćwiczenia zdrowy kręgosłup i stretching na rozciągnięcie napiętych mięśni. Przed ciażą chodziłam na siłkę i areoby i miałam dobra kondycje teraz to pewnie wymięknę.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas chyba będzie kolejny ząb tylko nie wiem który, bo nie da buzi otworzyć . Trochę Wam zaczynam zazdrościć tego raczkowania i chodzenia, maluchy tak słodko wyglądają w innej pozycji :) :)jednak do raczkowania aż tak mi się nie pali, bo mamy kota i ja to będę musiała podłogi myć 2 razy w ciągu godziny :)
    Blanka dziś sobie nabiła siniaka na głowie :/ przyłożyła w łóżeczko nie wiem co chciała zrobić, bo była w łazience a jak przyszłam to miała śliwę i była dziwnie wygięta w poprzek, ale nie płakała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 10:32

201602111680.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ominęły mnie fotki :-( Sto lat zaległe dla 8 miesięczniaków :-)
    Byliśmy wczoraj u hematologa i ogólnie ok, zostaliśmy uspokojeni.
    U nas Wojtek dźwiga się do siadania jak mu się pomoże to siedzi długo i stabilnie. Ćwiczy tez pozycję na czworaka, tylko jeszcze musi obczaić że kolanka są do popierania. Ale pelza tylko metr około, nie mam go w całym mieszkaniu na szczęście jeszcze :-) jejku a Wasze już prawie biegają...

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym myciem podłóg ot mnie nie dobijajcie. Jak na razie zajmuje się tym mój niemąż, ale raz w tygodniu a odkurzy jak mu palcem pokażę. Jak przyjdzie co do czego to dojdzie mi kolejny obowiązek. Grrrrr. Chyba, że będę wychowywać brudaska - zastanowię się jeszcze nad tym :)

atdc6iyei0o27of5.png
‹‹ 2076 2077 2078 2079 2080 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ