Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moje ośmiomiesięczne szczęście
Na głowie opaska z Ali.
W tle obdarta lampa
Pochwalę się, od 3 dni Małgosia pięknie mówi MAMAWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 16:05
d84, Tusiaa, dana222, Mila920, Lexi150, vayn, Biedroneczka29, szara myszka, Mamusia_synusia, Kri, L, Moniaa lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem kiedy mi dzień minął.... I teraz siadłam na kanapie. W TV małżeństwa aranżowane.
Super zabawki wyszukujeciebędę korzystać z doświadczenia koleżanek.
Mogę się pochwalić, ale dla wielu z was to nic nowego, że mój mały kilka sekund na czworakach próbuje wytrzymać. Aż mi się łezka w oku kręci, bo bałam się, że coś będzie nie tak.
Sto lat dla solenizanta z wczoraj - Jasia. Słodkie minki. Dziubek kochany.
Małgosiu tobie też składam życzonka. Co za kokarda. Taki prezencik to bym przyjęła
Proszę przekazać całuski
Wózek greentom i mnie kusi. Ta jego ekologiczniść - ważny dla mnie temat. Baaaardzo podobał mi sie Elodie Details, ale jak mówicie, że taki klekot to szkoda kasy chyba...
Jak wprowadzanie buraka Biedronko? Smakował? U nas to burak i kabaczek są ulubionymi warzywami.
adelka77 lubi tę wiadomość
-
mój chyba wcześniej stanie niż usiądzie, bo na czworaka juz długo jest, i na tych wyprostowanych nogach też,a dosiadania się nie bierze, za to tak smiga szybko po mieszkaniu że szok, już sie nawet wybiera na wycieczki do innych pokoi tzn do tych gdzie nas akurat nie ma. A ja nie nadążam z czyszczeniem podłogi - myję mopem 1-2 razy dziennie a body malego i tak widać że brudne ;/17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Małgosia jakie śliczne oczka, sto lat malutka!!!
D84 Ty wycieracz dwa razy dziennie, ja miałam nadzieje ze wystarczy dwa razy w tyg i sie właśnie zatsnawialam ile razy wy wycieracie, bo u nas 2 razy w tyg to malo, młody brudny, zwłaszcza ze zaczęło sie zwiedzianie całego domu, dzisiaj przeczołgał sie do mnie do kuchni, a zostawiłam go w innym pokoju. Raczkowaniem tego ńie mogę nazwać, bo słabo dźwiga pupę.
Co do siedzenia, to dizisiaj podczas masażu cały czas próbował sam usiąść, juz nie duzo mu brakuje, pod koniec musiałam jednak podać rękę zeby sie podciągnął, ale mysle ze za kilka dni sam tego dokonaadelka77 lubi tę wiadomość
-
ja 2 razy dziennie bo jade wózkiem przez cały "salon"i nie chce żeby brud z kół zjadał, bo on jak widzi paprocha to do niego idzie i łapie go, ale pomimo tych 2 razy i tak brudny ;/ kupiłam sobie nawet specjalnie mopa takiego ze spryskiwaczem http://www.ceneo.pl/15102652żeby czas oszczędzać i mop fajny al i tak się niesie syf że ho ho
Tuli ten pchacz zebra co macie to powiedz jak z jego stabilnością i czy na panelach/płytkach koła się nie ślizgają, chciałam początkowo kupić używany vtech ale chyba kupię tą nową zebrę.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D,ja mam gole podlogi i nie widze zeby to sie slizgalo. No kolka sie kreca normalnie. Zebra uczy alfabetu i liczenia do 10, i ma zabawki,ja ogolnie zadowolona jestem. Teraz jak Jagoda nie chodzi to musze to przy scianie stawiac bo jak wstaje to odjechac jej moze:) Ogolnie to Wam powiem ze to za wszesnie na pchacze,ja nawet tego nie skladalam tylko sama zryafe wyjelam zeby grala ale corka Lubego skrecila bo ja ciekawilo mega. I juz zostalo
-
nick nieaktualnyJa zrobiłam Polce dzisiaj owiankę z porcji zbóż bobovity ze słoikiem owoców, no tak otwierała buzię, że myślałam że jej kąciki popękają
A zrobiłam na 120mm i do tego cały słoiczek a tej mało
My wychodzimy na spacerek, trochę wieje ale słoneczko świeci także korzystamy -
Tuli też dywanów nie mam bo ich nie lubie
Od następnego tygodnia będę mieć karnet na siłkę za free po znajomości i zacznę chodzić 2 razy w tyg ale na ćwiczenia zdrowy kręgosłup i stretching na rozciągnięcie napiętych mięśni. Przed ciażą chodziłam na siłkę i areoby i miałam dobra kondycje teraz to pewnie wymięknę.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
u nas chyba będzie kolejny ząb tylko nie wiem który, bo nie da buzi otworzyć . Trochę Wam zaczynam zazdrościć tego raczkowania i chodzenia, maluchy tak słodko wyglądają w innej pozycji
:)jednak do raczkowania aż tak mi się nie pali, bo mamy kota i ja to będę musiała podłogi myć 2 razy w ciągu godziny
Blanka dziś sobie nabiła siniaka na głowieprzyłożyła w łóżeczko nie wiem co chciała zrobić, bo była w łazience a jak przyszłam to miała śliwę i była dziwnie wygięta w poprzek, ale nie płakała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 10:32
-
Jej ominęły mnie fotki
Sto lat zaległe dla 8 miesięczniaków
Byliśmy wczoraj u hematologa i ogólnie ok, zostaliśmy uspokojeni.
U nas Wojtek dźwiga się do siadania jak mu się pomoże to siedzi długo i stabilnie. Ćwiczy tez pozycję na czworaka, tylko jeszcze musi obczaić że kolanka są do popierania. Ale pelza tylko metr około, nie mam go w całym mieszkaniu na szczęście jeszczejejku a Wasze już prawie biegają...
-
Z tym myciem podłóg ot mnie nie dobijajcie. Jak na razie zajmuje się tym mój niemąż, ale raz w tygodniu a odkurzy jak mu palcem pokażę. Jak przyjdzie co do czego to dojdzie mi kolejny obowiązek. Grrrrr. Chyba, że będę wychowywać brudaska - zastanowię się jeszcze nad tym