Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam problem z tym Ali. Wiem ze juz pialyscie jak tam trzeba płacić, ale juz nie pamietam. Jak chce zapłacić przez przelewy 24 to muszę przez komputer. Jak juz jestem na etapie płacenia to pakuzeje mi tylko możliwość karta kredytowa, jak daje więcej możliwości to i tak pokazuje tylko kartę. A jak sprawdzam na stronie głównej czy jest możliwość płacenia inaczej to jest duzo możliwości
-
nick nieaktualnyBrusia tych zabawek jest tyle, że oczopląsu dostaję. Szaleć też nie ma co, ale coś nowego by się przydało. Z tym zakresem wiekowym to też jest różnie, niektórymi zabawkami dzieci się bawią hohoho i dłużej, a inne to kilka razy i nara. Weź traf czym się dziecko zainteresuje
Pociąg mi się podoba, ale drogi -
Wstrzymaj się może dziś dojdzie ta piłka co ja wygraliśmy w konkursie to napisze. Jest spora bo widziałam u innych co ja już dostali duża jest. To napisze jak ona się sprawuje. A cena to ok 70 zł widziałam na Ceneo czyli połowa pociagu. Nazywa się to piłka ks Kids to możesz sobie sprawdzić.
-
nick nieaktualnyMa któraś z Was informacje na temat tej zabawki? Przyznam szczerze wygląda fajnie
http://www.empik.com/k-s-kids-jestem-szefem-dinozaur-z-pileczkami-k-s-kids,p1063323996,zabawki-p?gclid=Cj0KEQjwg8i_BRCT9dHt5ZSGi90BEiQAItdjpF_6n1DuBEPGUPrbgRw6R4M-RnZTqdZaO3hH1DDt3AAaAnNK8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
Brusia w takim razie czekam na relacje - opis + foto -
tulipanna wrote:Dziewvzyny? Zamawialyscie moze mleko na allegro??? 3x800g za 99 zl Nam to chyba niezle,ale jakos mam obawy. Skad zamawiacie?
-
U nas noce lepsze, budzi sie raz albo dwa ale za to spanie w dzien sie znowu pogorswzylo, nie chce juz na lozku choc zasypial tak przez dwa tygodnie, wyrywa sie, drze, a w wozku obraca na brzuch i siada lol
-
vayn wrote:Ma któraś z Was informacje na temat tej zabawki? Przyznam szczerze wygląda fajnie
http://www.empik.com/k-s-kids-jestem-szefem-dinozaur-z-pileczkami-k-s-kids,p1063323996,zabawki-p?gclid=Cj0KEQjwg8i_BRCT9dHt5ZSGi90BEiQAItdjpF_6n1DuBEPGUPrbgRw6R4M-RnZTqdZaO3hH1DDt3AAaAnNK8P8HAQ&gclsrc=aw.ds
Brusia w takim razie czekam na relacje - opis + foto :DQUOTE]
http://www.bangla.pl/opinie/p3687/ks-kids-jestem-szefem-niebieski-dinozaur-z-pilkami17/2/2016 B
11/3/2018 I -
dziewczyny a czy kaszkę mleczną można zrobić w postaci płynnej bo na opakowaniu mam tylko przepis na taka w stałej konsystencji, czy ta płynna forma będzie bez sensu bo za dużo wody i zmniejsza się wówczas jej wartościowość? Jeszcze nigdy nie robiłam nic z mm i jestem zielona w tym temacie kupiłam z holle mleczną i z hippa - chce je podawać po kąpieli, albo przed nie wiem jaka pora lepsza, bo w trakcie jedzenia się u papra, a w czasie kąpieli rozbudzi.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D nigdy nie robiłam mlecznej tylko zawsze ryzowe ale mi sie wydaje ze spokojnie mozna
po prosu daj mniej kaszki i zobacz jaka konsystencja Ci przypasuje. z butli bedziesz dawac ? ja bym raczej radziła po kapieli dac . no ale jak dajesz łyuzka to moze byc wielki krzyk
Kubuś
-
nick nieaktualnyD śmiało rób rzadszą, inna przez smoczek nie przeleci
Pierwszą niestety musisz zrobić na wyczucie.
Ja Polce robię taką że z łyżki nie spada, no ale ona taką lubi na śniadanie - i wcale nie jest ubrudzojna
Kurde a tak mi się ten dinuś podoba. No nic wróci małżu z pracy to przedyskutujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2016, 18:17
-
bo ładny jest
chcę spróbować z butli chociaż mój z niej nie jadł od 4ms, ale w ten weekend mamy wesele więc mleko mu tak podadzą jak nie będzie chcial to z doidy lub niekapka.
aktualnie ulubiona zabawka mojego jest zwykły plastikowy kupek z ikea za nim raczkuje chętniej niz za kulą. Ale dzień dziś zly płacze cały czas, może ta pogoda tak działa na niego co źle wróży na najbliższe miesiące17/2/2016 B
11/3/2018 I