X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Moniaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dana222 wrote:
    Dziewczyny mam problem z tym Ali. Wiem ze juz pialyscie jak tam trzeba płacić, ale juz nie pamietam. Jak chce zapłacić przez przelewy 24 to muszę przez komputer. Jak juz jestem na etapie płacenia to pakuzeje mi tylko możliwość karta kredytowa, jak daje więcej możliwości to i tak pokazuje tylko kartę. A jak sprawdzam na stronie głównej czy jest możliwość płacenia inaczej to jest duzo możliwości
    10ge25g.jpg

dana222 lubi tę wiadomość

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi by brud na bluzce chyba aż tak nie robił, ale żeby się futra mi nie najadła :) jejku w czwartek będziemy mieć 4 rocznicę ślubu. Nie mam pojęcia kiedy to zleciało

201602111680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh już wróciłyśmy... Słońce jak w lato, a wieje tak że ciężko oddech złapać. Wczoraj 2 godziny w ulewie spacerowałyśmy.

Zamówiłam pchacz młodej, ciekawe czy ją zainteresuje.

Ja nie zmywam podłóg, wózek jeździ po całym mieszkaniu więc musiałabym myć co 15 minut. Tylko jak błoto widzę to miotła w ruch

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff Vayn. No to dobrze, że nie tylko ja zlewam ten piaseczek. A też mamy koty. Ale mnie to nie brzydzi. Jak głaska je to i tak pewnie się troszkę sierści "naje".

atdc6iyei0o27of5.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie myjcie podłóg, ja dzisiaj uznałam ze muszę umyć podłogę w kuchni bo młody przypelza tam za mną. Odłożyłam go do pokoju na matę, a on szybciutko do mnie, nim sie obejrzałam, wylał wodę z wiadra, wiec miałam o wiele więcej sprzątania, szybko ręcznikiem zbierałam wodę z paneli, potem przebieranie wrzeszczącego Michała i wreszcie siebie. Ogólnie mam dość tego dnia, Michał spał tylko 15min, odłożony gdziekolwiek zaraz płacze. Śniadanie zjadłam o 11, tyle dobrze ze juz udało mi sie zrobic pizzę na obiad. Pada wiec spacer odpada, ale jak nie przestanie do 15 to chyba jednak wyjdziemy bo w domu ocipi...je.

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana ja wczoraj miałam teki dzień mały po 18 dopiero wypogodniał.

PO spacerze jesteśmy masakra jakaś taki wiatr. Wkur*** się bo mi wywiało z wózka koc i nie zauważyłam, jak się zorientowałam przeszłam całą trasę i nigdzie go nie było ktoś musiał zajeb**. Najlepsze że ktos musiał widzieć że mi wypada bo tam dużo ludzi chodzi i nikt mi uwagi nie zwrócił ;/

Jak byliśmy w tej Grecji to zwiało mi w nocy mój ręczni kna balkon niżej i tez mi zaje**** bo jak pytałam pracowników hotelu to nic nie wiedzieli o nim a wątpię żeby rodzina właściciela tzn zona połasiła się na ręcznik po kimś więc na sete to boli ludzie z piętra niżej.

Mój dalej nie załapał że z niekapka nie pije się leżąc na brzuchu i cały czas tak usiłuje pić.

Vayan którego pchacza wybrałaś?

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • d84 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A najważniejszego nie napisałam chyba dostałam @ i się cieszę heheh. Póki co jakaś jedna plama ale może się rozwinie.

a i polecam profil na fb mamaginekolog https://www.facebook.com/mamaginekolog/posts/672688702890393:0

trafiłam tam wczoraj czytając o okresie przy kp i proszę wywołałam - jak dla mnie ten temat fajnie opisała

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 13:26

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzylas jak reklamuje badania genetyczne ktore jej maz robi w sowjej klinice???Ale ile tansze niz te cale Nifty (o ile pamietam chyba 6000 tys) a tu prlen pakiet genomu 3000!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przyszedł mi przed chwilką bidon skip hop z ali

https://www.aliexpress.com/item/Professional-Design-Cute-Non-toxic-Cartoon-Animal-Straw-Cup-Water-Bottle-Drinking-Clamshell-Cups-for-Babies/32655688432.html?spm=2114.13010608.0.0.iBCMRV

polecam dostawa szybka bo zamówiłam 21/9 przyszedł oryginalny, bez żadnych rys itp.

PS
    od tygodnia sobie myślę ale fajny listonosz puka o drzwi bo widzi dziecko a nie dzwoni dzwonkiem, a dzwonek się nam zepsuł :P

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • d84 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tuli widziałam własnie ale przynajmniej napisała że reklamuje :P dobrze że nowe badania będa na rynku zawsze jak jest konkurencja to ceny lecą

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszła ta piłka po awanturze na poczcie kurwa od trzech dni siedzę czek aż przyjdzie kurier lub zadzwoni a on sobie zostawia te przesyłki na poczcie. A tak same schidy że z wózkiem wejść nie ma jak. Dobrze ze byłam tym nowym to oparlam na biodrze i wniislam.

A co do piłki fajna kolorowa dwustronna. Tylko że dla dziecka starszego. Działa na zasadzie jak się podrzuci to dźwięk wydaje. Z jednej strony mówi alfabet a z drugiej cyfry i jest parę melodii. Ale co do alfabetu to nie podoba mi się wymowa. Bo w ciuchci ładnie czysto mówi np B wymia be a tu B wymiawia by, najgorzej jest Y bo fp mówi igrek a tu jakby zawieszke zlapalo i jest YYY

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2u7yjag.jpg

qx9ag1.jpg

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez wieje, uznałam ze muszę sobie kupic cienka czapkę, przynajmniej czesać sie nie bede musiała

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D taki http://allegro.pl/vtech-chodzik-pchacz-gawedziarz-jez-polski-2kolory-i6536862694.html

Brusia czyli piłka nie zwaliła na kolana?

• Kri Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy podawałyście dzieciom polędwiczki wieprzowe?

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeloł!

Jak minął dzień i gdzie są wszystkie, których tu nie ma?

Kri ja kupiłam dzisiaj (z Biedronki, bo choć wieś blisko to świń akurat nikt nie hoduje chyba...) i mam zamiar sobie poporcjować i zamrozić. Aczkolwiek wpadłam na pomysł aby ugotować, rozdrobnić i takie zamrozić. To nawet wtedy jeszcze szybciej obiadek się "gotuje" :) Robiła tak któraś?

Jak Sofija i jej wysypka?
    Jak wczasowicze?
    Niema dzisiaj żadnych solenizantów? :)

Brusiu no to rzeczywiście ta piłka taka średnia. Kto uczy dziecka, żeby mówił "by"? Bo "yyyy" to jeszcze zrozumiem - forma igrek jest bardzo rzadko używana.

atdc6iyei0o27of5.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn my chyba coś takiego chcemy na święta kupić ale nie mogę na tablecie w linka wejść. Wnioskuję po nazwie :-) uśmiałam się dziś z naszego kota. Rozłożyłam rogówke w salonie i położyłam Blanke nakładłam zabawek i ona się turlala po całej, kot się położył i chyba nie przewidział ze ona może się do niego doturlal, jak do niego dopadła to był w takim szoku ze nie mógł się ruszyć nie wiedział co się stało. Mega śmiesznie to wygladalo

201602111680.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie lista na święta.
    Myślę coś o Aliexpres i może jakiś fajnych zabawkach - zwłaszcza dla bratanka, bo potem znowu skończy się w Biedronce. Ktoś ma w rodzinie 4 latka i już coś myślał o prezencie? Bo powiem Wam, że wcześniej kupiłabym zabawek, jakie mi się podobają, ale teraz odkąd mam dziecko to dwa razy pomyślę.

atdc6iyei0o27of5.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bagabaga wrote:
    O właśnie lista na święta.
    Myślę coś o Aliexpres i może jakiś fajnych zabawkach - zwłaszcza dla bratanka, bo potem znowu skończy się w Biedronce. Ktoś ma w rodzinie 4 latka i już coś myślał o prezencie? Bo powiem Wam, że wcześniej kupiłabym zabawek, jakie mi się podobają, ale teraz odkąd mam dziecko to dwa razy pomyślę.
    Może zapytaj jego rodziców czy coś by mu się przydało. My zawsze pytamy i wtedy zawsze dzieci zadowolone :-)

201602111680.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 4 października 2016, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No pewnie my też sie pytamy, ale przeważnie odpowiedź brzmi nie wiem. Albo niestety takie zabawki, że mnie nie stać.

atdc6iyei0o27of5.png
‹‹ 2077 2078 2079 2080 2081 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ