Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dana222 wrote:Dziewczyny mam problem z tym Ali. Wiem ze juz pialyscie jak tam trzeba płacić, ale juz nie pamietam. Jak chce zapłacić przez przelewy 24 to muszę przez komputer. Jak juz jestem na etapie płacenia to pakuzeje mi tylko możliwość karta kredytowa, jak daje więcej możliwości to i tak pokazuje tylko kartę. A jak sprawdzam na stronie głównej czy jest możliwość płacenia inaczej to jest duzo możliwości
dana222 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEh już wróciłyśmy... Słońce jak w lato, a wieje tak że ciężko oddech złapać. Wczoraj 2 godziny w ulewie spacerowałyśmy.
Zamówiłam pchacz młodej, ciekawe czy ją zainteresuje.
Ja nie zmywam podłóg, wózek jeździ po całym mieszkaniu więc musiałabym myć co 15 minut. Tylko jak błoto widzę to miotła w ruch -
Nie myjcie podłóg, ja dzisiaj uznałam ze muszę umyć podłogę w kuchni bo młody przypelza tam za mną. Odłożyłam go do pokoju na matę, a on szybciutko do mnie, nim sie obejrzałam, wylał wodę z wiadra, wiec miałam o wiele więcej sprzątania, szybko ręcznikiem zbierałam wodę z paneli, potem przebieranie wrzeszczącego Michała i wreszcie siebie. Ogólnie mam dość tego dnia, Michał spał tylko 15min, odłożony gdziekolwiek zaraz płacze. Śniadanie zjadłam o 11, tyle dobrze ze juz udało mi sie zrobic pizzę na obiad. Pada wiec spacer odpada, ale jak nie przestanie do 15 to chyba jednak wyjdziemy bo w domu ocipi...je.
-
Dana ja wczoraj miałam teki dzień mały po 18 dopiero wypogodniał.
PO spacerze jesteśmy masakra jakaś taki wiatr. Wkur*** się bo mi wywiało z wózka koc i nie zauważyłam, jak się zorientowałam przeszłam całą trasę i nigdzie go nie było ktoś musiał zajeb**. Najlepsze że ktos musiał widzieć że mi wypada bo tam dużo ludzi chodzi i nikt mi uwagi nie zwrócił ;/
Jak byliśmy w tej Grecji to zwiało mi w nocy mój ręczni kna balkon niżej i tez mi zaje**** bo jak pytałam pracowników hotelu to nic nie wiedzieli o nim a wątpię żeby rodzina właściciela tzn zona połasiła się na ręcznik po kimś więc na sete to boli ludzie z piętra niżej.
Mój dalej nie załapał że z niekapka nie pije się leżąc na brzuchu i cały czas tak usiłuje pić.
Vayan którego pchacza wybrałaś?17/2/2016 B
11/3/2018 I -
A najważniejszego nie napisałam chyba dostałam @ i się cieszę heheh. Póki co jakaś jedna plama ale może się rozwinie.
a i polecam profil na fb mamaginekolog https://www.facebook.com/mamaginekolog/posts/672688702890393:0
trafiłam tam wczoraj czytając o okresie przy kp i proszę wywołałam - jak dla mnie ten temat fajnie opisałaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 13:26
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
przyszedł mi przed chwilką bidon skip hop z ali
https://www.aliexpress.com/item/Professional-Design-Cute-Non-toxic-Cartoon-Animal-Straw-Cup-Water-Bottle-Drinking-Clamshell-Cups-for-Babies/32655688432.html?spm=2114.13010608.0.0.iBCMRV
polecam dostawa szybka bo zamówiłam 21/9 przyszedł oryginalny, bez żadnych rys itp.
PS
od tygodnia sobie myślę ale fajny listonosz puka o drzwi bo widzi dziecko a nie dzwoni dzwonkiem, a dzwonek się nam zepsuł17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Przyszła ta piłka po awanturze na poczcie kurwa od trzech dni siedzę czek aż przyjdzie kurier lub zadzwoni a on sobie zostawia te przesyłki na poczcie. A tak same schidy że z wózkiem wejść nie ma jak. Dobrze ze byłam tym nowym to oparlam na biodrze i wniislam.
A co do piłki fajna kolorowa dwustronna. Tylko że dla dziecka starszego. Działa na zasadzie jak się podrzuci to dźwięk wydaje. Z jednej strony mówi alfabet a z drugiej cyfry i jest parę melodii. Ale co do alfabetu to nie podoba mi się wymowa. Bo w ciuchci ładnie czysto mówi np B wymia be a tu B wymiawia by, najgorzej jest Y bo fp mówi igrek a tu jakby zawieszke zlapalo i jest YYY -
nick nieaktualny
-
Jeloł!
Jak minął dzień i gdzie są wszystkie, których tu nie ma?
Kri ja kupiłam dzisiaj (z Biedronki, bo choć wieś blisko to świń akurat nikt nie hoduje chyba...) i mam zamiar sobie poporcjować i zamrozić. Aczkolwiek wpadłam na pomysł aby ugotować, rozdrobnić i takie zamrozić. To nawet wtedy jeszcze szybciej obiadek się "gotuje"Robiła tak któraś?
Jak Sofija i jej wysypka?
Jak wczasowicze?
Niema dzisiaj żadnych solenizantów?
Brusiu no to rzeczywiście ta piłka taka średnia. Kto uczy dziecka, żeby mówił "by"? Bo "yyyy" to jeszcze zrozumiem - forma igrek jest bardzo rzadko używana. -
Vayn my chyba coś takiego chcemy na święta kupić ale nie mogę na tablecie w linka wejść. Wnioskuję po nazwie
uśmiałam się dziś z naszego kota. Rozłożyłam rogówke w salonie i położyłam Blanke nakładłam zabawek i ona się turlala po całej, kot się położył i chyba nie przewidział ze ona może się do niego doturlal, jak do niego dopadła to był w takim szoku ze nie mógł się ruszyć nie wiedział co się stało. Mega śmiesznie to wygladalo
-
O właśnie lista na święta.
Myślę coś o Aliexpres i może jakiś fajnych zabawkach - zwłaszcza dla bratanka, bo potem znowu skończy się w Biedronce. Ktoś ma w rodzinie 4 latka i już coś myślał o prezencie? Bo powiem Wam, że wcześniej kupiłabym zabawek, jakie mi się podobają, ale teraz odkąd mam dziecko to dwa razy pomyślę. -
Bagabaga wrote:O właśnie lista na święta.
Myślę coś o Aliexpres i może jakiś fajnych zabawkach - zwłaszcza dla bratanka, bo potem znowu skończy się w Biedronce. Ktoś ma w rodzinie 4 latka i już coś myślał o prezencie? Bo powiem Wam, że wcześniej kupiłabym zabawek, jakie mi się podobają, ale teraz odkąd mam dziecko to dwa razy pomyślę.