Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli wiele tych pięknych gadżetów dla dziewczynek mozna kupic na Ali, a w sklepikach kosztują fortunę. Te takie śpiworki niby paszcze rekinów na Ali za 4 dyszki mozna kupic, kosze na zabawki z aplikacjami, ozdoby do pokoi dziecięcych itd

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli ja właśnie czekam na ta lalkę :) mam nadzieje ze jutro paczka dojdzie :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia ja wszystko przeczytałam :) żyjemy w Chinach i nawet tego nie wiemy :) taka 'prawie' prawda :)
    A śpiwór rekin jest na mojej wishliście.

Dziewczyny jak ktoś coś fajnego na święta dla bąbli znajdzie - wklejacie linki. Fajnie będzie tak sobie poobczajać. No i na roczek też.

Ja szukam eleganckiego wdzianka. Na Smyku było takie bordowo-granatowe, ale rozmiarów już nie było :( Lexi pisałaś ze coś masz wybrane dla Igiego na Ali i w Smyku. Pokażesz?

atdc6iyei0o27of5.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia - Amen :) masz 100% racji. Wszystko to samo g... tylko w innym papierku, a czasami nawet w tym samym. Ale widzę, że Ty jesteś Aliekspertka ;) kurcze Ty chyba wszystko tam oglądałaś, bo jak rzucasz nazwami to ja nawet nie słyszałam o niektórych rzeczach ;) dżizas jak czytam to aż mnie skręca żeby tam wskoczyć, ale bronię się ile dam radę ;D

Biedronko paputki są w rzeczywistości boskie i praktycznie wyglądają jak na zdjęciu :) Tylko są szerokie, ale na nóżce tego nie widać. My mamy granatowe :) kupiłam na allegro. W ogóle soxo ma sporo takich fajnych produktów

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ekspertka to za duże słowo, pewnie nie raz mnie jeszcze cis zaskoczy ;) na Ali mozna kupic prawie wszystko, ale nie zawsze sie opłaca i czesto jest to zwykły badziew i nawet dolara nie jest warte ;) jeszcze pare lat temu to takie biznesy kręcili na tym, ze to głowa boli, ale juz coraz wiecej ludzi sie uświadamia ze jest Ali i moze samemu działać :) ja teraz czesto lubię sie bawic w tzw cebule czyli kupowanie cos bardzo bardzo tanio i czekanie czy majfriend w ogole wyśle i co to wtedy przyjdzie, czesto sie nie udaje, ale kasa zawsze wraca to jest w tym fajnie powinni to na Allegro wprowadzić moze by oszustów było tam wtedy mniej

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babka polecała to kupiłam taki zestawik dla chłopca niby, ale czemu by dziewczynkanie mogła nosić :P
    Look what I found on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/iuMVzUzE

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak sie ta grupa FB nazywa z Ali dla dzieci?

atdc6iyei0o27of5.png

Wysłany: 6 października 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga ma rację... Wrzucajcie linki Waszych zakupów. Ja będę jeszcze się powstrzymywać (chociaż czuję że już nie długo) i oglądać, ale przy okazji jest to oszczędność czasu dla innych, szukanie+czytanie opinii.
    Zosia ten zestaw jest zajebiaszczy, nawet dla chłopca.
    Ja nowe ubranka kupuję tylko na wyjątkowe okazje, no i body czy śpiochy. A tak to kupuję zestawy ubrań na allegro. Wychodzą po 1-4 zł za sztukę i w 80% są z zary, h&m, next, benetton, a ostatnio miałam sweterek ralph lauren, kurteczkę benetton i jeansy river island :D 35 szt. Ubrań w jednej paczce za 112 zł :D Poprzednia paczka 50 szt./50 zł :D kocham wygrywać aukcje ;) Stan praktycznie nowe :D

Biedronko a nie możesz przełożyć tego szczepienia? Powiedz im, że nie będzie Cię w kraju bo kupiłaś już bilet lotniczy ;) No 20 grudnia to lipa...

• dana222 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia udało sie, zrobiłam pierwsze zamowienie na Ali, jak przyjdzie i bedzie fajne to dam linka.

Tuli skorzystałam z Twojej rady o usypianiu. Michał kiedyś zawsze zasypiał na cycu, tak długo ciumkal az padł, odkładałam go do łóżeczka i był spokój. Teraz nie moze zbyt długo ciumkac bo po pewnym czasie zaczyna gryźć brodawkę auuuu, wiec usypiała go na rękach lub leżąc z nim w łożku. Wczoraj spróbowałam Twojej metody i udało sie, tylko nie potrafiłam go utrzymać na jednym boku bo sie strasznie denerwował i musiał sie troche powiercić, ale kiedy juz przecierał oczka, sam położył sie na boku, ja tylko pokolysalam go ręka i poszuszczalam i zadziałało, oby to ńie był jednorazowy przypadek

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana,jesli sie nie zlamiesz i nie skapitulujesz to bedzie tak zasypial. Ja juz nie mam z Jagoda klopotow. Nawet niemaz ja umie tak uspic:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png

Wysłany: 7 października 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia synusia ja tez sie bronię aby na Ali nie wchodzic bo groziłoby to rozwodem :)

Niestety szczepienia nie da sie szybciej,pytaliśmy sie.Ale kurczę jak dobrze pamietam mowila ze trzeba od pierwszego 2 msc odczekać to czemu nie zrobią 6czy nawet 10 tylko 20?? Trzeba tam zadzwonić i sie zapytać.

Sofija <3
    201602294556.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko-zadzwon po prostu ze Sofija jest chora,np ma katar. Z pl juz wtefy zadzwon,przeciez glowy Ci nie urwa:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png

Wysłany: 7 października 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to bedą kazali przyjechać w styczniu a my do konca Lutego w Pl bedziemy.

Sofija <3
    201602294556.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedeonko... Mam do Ciebie osobiste pytanie,jesli nie chcesz nie odpowiadaj ale juz dluzszy czas mnie to ciekawi-jak to sie stalo ze we Wloszech wyladowaliscie? Ciekawi mnie to dlatego ze niemal wszyscy obrali koerunek angielski:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia zalinkuj ten śpiworek :D

Miałam Polce lalę metoo na święta kupić, ale nie wiem czy nie zamówić przez Ali bo tam mi wyjdą praktycznie dwie w tej cenie albo i trzy nawet , mogłabym komuś sprezentować nadwyżkę :P

• d84 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tuli to ta grupa https://www.facebook.com/groups/1680197482256921/?multi_permalinks=1809072836036051&notif_t=group_highlights&notif_id=1475787238614438

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D ja juz mam to Baga chyba pytala:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Zosia zalinkuj ten śpiworek :D

Miałam Polce lalę metoo na święta kupić, ale nie wiem czy nie zamówić przez Ali bo tam mi wyjdą praktycznie dwie w tej cenie albo i trzy nawet , mogłabym komuś sprezentować nadwyżkę :P
    Vayn-ja kupilam. Doszlam do wniosku ze jak przyjdzie to ja upiore a przeplacac nie ma co

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli a którą konkretnie zamówiłaś? Dałabyś linka?

Wysłany: 7 października 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Księciunio mnie wykończy. O tej porze zawsze zasypia na godzinę- dwie, a dzisiaj jest już wyspany. Po 20 min. :/ sieczka... Nie ma czasu spać bo musi siadać i wspinać się po mnie żeby stać :/

Biedronko dziwne u Was są szczepionki i jakoś późno. My zakończyliśmy te 3 pierwsze jak Mały miał 6 m-cy. Już nie wspomnę, że na rota był obowiązek szybkiego szczepienia. I odstępy były min. 6 tygodni. Ja bym ściemniała, że dziecko ma katar, chrypkę itp. No chyba, że zrobią wcześniej. Szkoda Waszej wyprawy do Pl

‹‹ 2086 2087 2088 2089 2090 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ