X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli wiele tych pięknych gadżetów dla dziewczynek mozna kupic na Ali, a w sklepikach kosztują fortunę. Te takie śpiworki niby paszcze rekinów na Ali za 4 dyszki mozna kupic, kosze na zabawki z aplikacjami, ozdoby do pokoi dziecięcych itd

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli ja właśnie czekam na ta lalkę :) mam nadzieje ze jutro paczka dojdzie :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia ja wszystko przeczytałam :) żyjemy w Chinach i nawet tego nie wiemy :) taka 'prawie' prawda :)
    A śpiwór rekin jest na mojej wishliście.

Dziewczyny jak ktoś coś fajnego na święta dla bąbli znajdzie - wklejacie linki. Fajnie będzie tak sobie poobczajać. No i na roczek też.

Ja szukam eleganckiego wdzianka. Na Smyku było takie bordowo-granatowe, ale rozmiarów już nie było :( Lexi pisałaś ze coś masz wybrane dla Igiego na Ali i w Smyku. Pokażesz?

atdc6iyei0o27of5.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia - Amen :) masz 100% racji. Wszystko to samo g... tylko w innym papierku, a czasami nawet w tym samym. Ale widzę, że Ty jesteś Aliekspertka ;) kurcze Ty chyba wszystko tam oglądałaś, bo jak rzucasz nazwami to ja nawet nie słyszałam o niektórych rzeczach ;) dżizas jak czytam to aż mnie skręca żeby tam wskoczyć, ale bronię się ile dam radę ;D

Biedronko paputki są w rzeczywistości boskie i praktycznie wyglądają jak na zdjęciu :) Tylko są szerokie, ale na nóżce tego nie widać. My mamy granatowe :) kupiłam na allegro. W ogóle soxo ma sporo takich fajnych produktów

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ekspertka to za duże słowo, pewnie nie raz mnie jeszcze cis zaskoczy ;) na Ali mozna kupic prawie wszystko, ale nie zawsze sie opłaca i czesto jest to zwykły badziew i nawet dolara nie jest warte ;) jeszcze pare lat temu to takie biznesy kręcili na tym, ze to głowa boli, ale juz coraz wiecej ludzi sie uświadamia ze jest Ali i moze samemu działać :) ja teraz czesto lubię sie bawic w tzw cebule czyli kupowanie cos bardzo bardzo tanio i czekanie czy majfriend w ogole wyśle i co to wtedy przyjdzie, czesto sie nie udaje, ale kasa zawsze wraca to jest w tym fajnie powinni to na Allegro wprowadzić moze by oszustów było tam wtedy mniej

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babka polecała to kupiłam taki zestawik dla chłopca niby, ale czemu by dziewczynkanie mogła nosić :P
    Look what I found on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/iuMVzUzE

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak sie ta grupa FB nazywa z Ali dla dzieci?

atdc6iyei0o27of5.png

Wysłany: 6 października 2016, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga ma rację... Wrzucajcie linki Waszych zakupów. Ja będę jeszcze się powstrzymywać (chociaż czuję że już nie długo) i oglądać, ale przy okazji jest to oszczędność czasu dla innych, szukanie+czytanie opinii.
    Zosia ten zestaw jest zajebiaszczy, nawet dla chłopca.
    Ja nowe ubranka kupuję tylko na wyjątkowe okazje, no i body czy śpiochy. A tak to kupuję zestawy ubrań na allegro. Wychodzą po 1-4 zł za sztukę i w 80% są z zary, h&m, next, benetton, a ostatnio miałam sweterek ralph lauren, kurteczkę benetton i jeansy river island :D 35 szt. Ubrań w jednej paczce za 112 zł :D Poprzednia paczka 50 szt./50 zł :D kocham wygrywać aukcje ;) Stan praktycznie nowe :D

Biedronko a nie możesz przełożyć tego szczepienia? Powiedz im, że nie będzie Cię w kraju bo kupiłaś już bilet lotniczy ;) No 20 grudnia to lipa...

• dana222 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia udało sie, zrobiłam pierwsze zamowienie na Ali, jak przyjdzie i bedzie fajne to dam linka.

Tuli skorzystałam z Twojej rady o usypianiu. Michał kiedyś zawsze zasypiał na cycu, tak długo ciumkal az padł, odkładałam go do łóżeczka i był spokój. Teraz nie moze zbyt długo ciumkac bo po pewnym czasie zaczyna gryźć brodawkę auuuu, wiec usypiała go na rękach lub leżąc z nim w łożku. Wczoraj spróbowałam Twojej metody i udało sie, tylko nie potrafiłam go utrzymać na jednym boku bo sie strasznie denerwował i musiał sie troche powiercić, ale kiedy juz przecierał oczka, sam położył sie na boku, ja tylko pokolysalam go ręka i poszuszczalam i zadziałało, oby to ńie był jednorazowy przypadek

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana,jesli sie nie zlamiesz i nie skapitulujesz to bedzie tak zasypial. Ja juz nie mam z Jagoda klopotow. Nawet niemaz ja umie tak uspic:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png

Wysłany: 7 października 2016, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusia synusia ja tez sie bronię aby na Ali nie wchodzic bo groziłoby to rozwodem :)

Niestety szczepienia nie da sie szybciej,pytaliśmy sie.Ale kurczę jak dobrze pamietam mowila ze trzeba od pierwszego 2 msc odczekać to czemu nie zrobią 6czy nawet 10 tylko 20?? Trzeba tam zadzwonić i sie zapytać.

Sofija <3
    201602294556.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedronko-zadzwon po prostu ze Sofija jest chora,np ma katar. Z pl juz wtefy zadzwon,przeciez glowy Ci nie urwa:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png

Wysłany: 7 października 2016, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to bedą kazali przyjechać w styczniu a my do konca Lutego w Pl bedziemy.

Sofija <3
    201602294556.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedeonko... Mam do Ciebie osobiste pytanie,jesli nie chcesz nie odpowiadaj ale juz dluzszy czas mnie to ciekawi-jak to sie stalo ze we Wloszech wyladowaliscie? Ciekawi mnie to dlatego ze niemal wszyscy obrali koerunek angielski:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia zalinkuj ten śpiworek :D

Miałam Polce lalę metoo na święta kupić, ale nie wiem czy nie zamówić przez Ali bo tam mi wyjdą praktycznie dwie w tej cenie albo i trzy nawet , mogłabym komuś sprezentować nadwyżkę :P

• d84 Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tuli to ta grupa https://www.facebook.com/groups/1680197482256921/?multi_permalinks=1809072836036051&notif_t=group_highlights&notif_id=1475787238614438

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D ja juz mam to Baga chyba pytala:)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Zosia zalinkuj ten śpiworek :D

Miałam Polce lalę metoo na święta kupić, ale nie wiem czy nie zamówić przez Ali bo tam mi wyjdą praktycznie dwie w tej cenie albo i trzy nawet , mogłabym komuś sprezentować nadwyżkę :P
    Vayn-ja kupilam. Doszlam do wniosku ze jak przyjdzie to ja upiore a przeplacac nie ma co

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuli a którą konkretnie zamówiłaś? Dałabyś linka?

Wysłany: 7 października 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Księciunio mnie wykończy. O tej porze zawsze zasypia na godzinę- dwie, a dzisiaj jest już wyspany. Po 20 min. :/ sieczka... Nie ma czasu spać bo musi siadać i wspinać się po mnie żeby stać :/

Biedronko dziwne u Was są szczepionki i jakoś późno. My zakończyliśmy te 3 pierwsze jak Mały miał 6 m-cy. Już nie wspomnę, że na rota był obowiązek szybkiego szczepienia. I odstępy były min. 6 tygodni. Ja bym ściemniała, że dziecko ma katar, chrypkę itp. No chyba, że zrobią wcześniej. Szkoda Waszej wyprawy do Pl

‹‹ 2086 2087 2088 2089 2090 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ