Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuli wiele tych pięknych gadżetów dla dziewczynek mozna kupic na Ali, a w sklepikach kosztują fortunę. Te takie śpiworki niby paszcze rekinów na Ali za 4 dyszki mozna kupic, kosze na zabawki z aplikacjami, ozdoby do pokoi dziecięcych itd
-
Zosia ja wszystko przeczytałam
żyjemy w Chinach i nawet tego nie wiemy
taka 'prawie' prawda
A śpiwór rekin jest na mojej wishliście.
Dziewczyny jak ktoś coś fajnego na święta dla bąbli znajdzie - wklejacie linki. Fajnie będzie tak sobie poobczajać. No i na roczek też.
Ja szukam eleganckiego wdzianka. Na Smyku było takie bordowo-granatowe, ale rozmiarów już nie byłoLexi pisałaś ze coś masz wybrane dla Igiego na Ali i w Smyku. Pokażesz?
-
Zosia - Amen
masz 100% racji. Wszystko to samo g... tylko w innym papierku, a czasami nawet w tym samym. Ale widzę, że Ty jesteś Aliekspertka
kurcze Ty chyba wszystko tam oglądałaś, bo jak rzucasz nazwami to ja nawet nie słyszałam o niektórych rzeczach
dżizas jak czytam to aż mnie skręca żeby tam wskoczyć, ale bronię się ile dam radę
Biedronko paputki są w rzeczywistości boskie i praktycznie wyglądają jak na zdjęciuTylko są szerokie, ale na nóżce tego nie widać. My mamy granatowe
kupiłam na allegro. W ogóle soxo ma sporo takich fajnych produktów
-
Ekspertka to za duże słowo, pewnie nie raz mnie jeszcze cis zaskoczy
na Ali mozna kupic prawie wszystko, ale nie zawsze sie opłaca i czesto jest to zwykły badziew i nawet dolara nie jest warte
jeszcze pare lat temu to takie biznesy kręcili na tym, ze to głowa boli, ale juz coraz wiecej ludzi sie uświadamia ze jest Ali i moze samemu działać
ja teraz czesto lubię sie bawic w tzw cebule czyli kupowanie cos bardzo bardzo tanio i czekanie czy majfriend w ogole wyśle i co to wtedy przyjdzie, czesto sie nie udaje, ale kasa zawsze wraca to jest w tym fajnie powinni to na Allegro wprowadzić moze by oszustów było tam wtedy mniej
-
Babka polecała to kupiłam taki zestawik dla chłopca niby, ale czemu by dziewczynkanie mogła nosić
Look what I found on AliExpress
http://s.aliexpress.com/iuMVzUzEMamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Baga ma rację... Wrzucajcie linki Waszych zakupów. Ja będę jeszcze się powstrzymywać (chociaż czuję że już nie długo) i oglądać, ale przy okazji jest to oszczędność czasu dla innych, szukanie+czytanie opinii.
Zosia ten zestaw jest zajebiaszczy, nawet dla chłopca.
Ja nowe ubranka kupuję tylko na wyjątkowe okazje, no i body czy śpiochy. A tak to kupuję zestawy ubrań na allegro. Wychodzą po 1-4 zł za sztukę i w 80% są z zary, h&m, next, benetton, a ostatnio miałam sweterek ralph lauren, kurteczkę benetton i jeansy river island35 szt. Ubrań w jednej paczce za 112 zł
Poprzednia paczka 50 szt./50 zł
kocham wygrywać aukcje
Stan praktycznie nowe
Biedronko a nie możesz przełożyć tego szczepienia? Powiedz im, że nie będzie Cię w kraju bo kupiłaś już bilet lotniczyNo 20 grudnia to lipa...
-
Monia udało sie, zrobiłam pierwsze zamowienie na Ali, jak przyjdzie i bedzie fajne to dam linka.
Tuli skorzystałam z Twojej rady o usypianiu. Michał kiedyś zawsze zasypiał na cycu, tak długo ciumkal az padł, odkładałam go do łóżeczka i był spokój. Teraz nie moze zbyt długo ciumkac bo po pewnym czasie zaczyna gryźć brodawkę auuuu, wiec usypiała go na rękach lub leżąc z nim w łożku. Wczoraj spróbowałam Twojej metody i udało sie, tylko nie potrafiłam go utrzymać na jednym boku bo sie strasznie denerwował i musiał sie troche powiercić, ale kiedy juz przecierał oczka, sam położył sie na boku, ja tylko pokolysalam go ręka i poszuszczalam i zadziałało, oby to ńie był jednorazowy przypadek
-
Mamusia synusia ja tez sie bronię aby na Ali nie wchodzic bo groziłoby to rozwodem
Niestety szczepienia nie da sie szybciej,pytaliśmy sie.Ale kurczę jak dobrze pamietam mowila ze trzeba od pierwszego 2 msc odczekać to czemu nie zrobią 6czy nawet 10 tylko 20?? Trzeba tam zadzwonić i sie zapytać. -
nick nieaktualny
-
vayn wrote:Zosia zalinkuj ten śpiworek
Miałam Polce lalę metoo na święta kupić, ale nie wiem czy nie zamówić przez Ali bo tam mi wyjdą praktycznie dwie w tej cenie albo i trzy nawet , mogłabym komuś sprezentować nadwyżkę -
nick nieaktualny
-
Mój Księciunio mnie wykończy. O tej porze zawsze zasypia na godzinę- dwie, a dzisiaj jest już wyspany. Po 20 min.
sieczka... Nie ma czasu spać bo musi siadać i wspinać się po mnie żeby stać
Biedronko dziwne u Was są szczepionki i jakoś późno. My zakończyliśmy te 3 pierwsze jak Mały miał 6 m-cy. Już nie wspomnę, że na rota był obowiązek szybkiego szczepienia. I odstępy były min. 6 tygodni. Ja bym ściemniała, że dziecko ma katar, chrypkę itp. No chyba, że zrobią wcześniej. Szkoda Waszej wyprawy do Pl