X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D prosze link :)
    Look what I found on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/rquuI3ai

d84 lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja w zeszłym roku trafiłam na pajaca z reniferem i tez czeka. A no i na ali zamówiłam też taki komplecik 'my first christhmas'. No ale na wszystko czekam.

A ja też już tak myślę o świętach i na pewno będą wyjątkowe. W końcu pierwsze we trójkę ;)

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bruśka wrote:
    Dobra musze przestać jeść słodycze zacząć brać leki to może się ogarnę. Bo w ciąży lepiej wygladalam już nie mówić że dwa dni po porodzie ideał. Znów mi całe ręce wysypalo. Pełno babli nic nie mylam ani nie jadłam nowego.
    Masakra.
    Nie mam planu na obiad. Co robicie? U nas leje jutro mamy iść na warsztaty zobaczymy co z tego wyjdzie.
    Oatatnio dopada mnie bezsennoac? Też tak macie. Poszłam spać o 21;30 a godzina 2;30 i nic czarna amba Zasnąć nie mogłam chyba do 4.

U nas mezu kopytka z modrą kapusta a ja ryz z jablkiem wersja dietetyczna. U nas tez leje trzeci dzien na dworze nie blism mały koszmar:(

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziarka cześć! Miałam sie przywitać ;) fajnie, ze znow tu zaglądasz :)

madzia.rka lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podwaja mi posty bo taki wiatr ze chyba zasieg wywiewa;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 13:10

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele swieta juz na temacie hehehe. Ja tez musze cos wkombinowac zeb młodego odstroic. Ja musze dupe zgubic i moze wbije sie w moja mega seksi odjazdowa kiece sprzed 4 lat hohohhohohohohohoh
    Bo poki co to mogłabym sie ino przebrac za mikołaja naqwet brzucha nie musiałabm dorabiac:)))
    Co do baseniku to u nas bomba kupiłam w dino taki za 10 zł a kulki na allegro 200 szt zapedzióam sie moje dziecie potrzebuje raptem 50 ale sa po całm domu.

Te Wasze dzieci to sa kurde ekspresy moj mały naewt nie pełza tylko do tyłu mu sie udaje przy czym jest mega jek.

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia_wop wrote:
    Madziarka cześć! Miałam sie przywitać ;) fajnie, ze znow tu zaglądasz :)

Czesc Zosienka dawno mnie tu nie było ale zagladałam , przezywałam z Wami i czasem korzystalam z porad:) Troche miałam problemów osobistych i jakos tak sie uwsteczniłam internetowo. Ale wziełam sie za sie i obiecuje poprawe.

Zosia_wop lubi tę wiadomość

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jeszcze o świętach nie myślałam. Mam piękne eleganckie sukienki kupione na 80 i myślę, że będą ok. W ogóle nie pomyślałam żeby ją jakoś tak fajnie poubierać. A to mogłabym zrobić zdjęcie przed świętami i dać jako prezent, albo nawet jako kartki z życzeniami powysyłać :O

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez jeszcze jakos o świętach nie myslalam tylko w związku z Ali bo trzeba wczesniej zamówić to przeglądałam świąteczne stroje ;)

Dziewczyny jeszcze jedna stronka z Ali która moze sie przydać przy zakupach to informacje o produkcie jak zmieniała sie jego cena na przestrzeni czasu i mozna sprawdzić czy to do ta cena czy moze byc niższa

Chnprice.com

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wlaznie na Ali planuje roczek i zamawiać będę ozdoby. Balony upatrzylam 110 cm mickey.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My roczek to raczej na skromnie, po kościele obiad w lokalu, ciasto tort i do domu każdy

• d84 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to planujecie takie roczki w restauracjach?
    Heh My pewno będziemy sami w 3 i tyle chyba że 2babcie przyjadą ale mają daleko i to zima więc nie wiadomo jak pociagi będą jeździć bo to różnie bywa. Ostatnio moja matka jechała pendolino które jedzie Krk-Wawa 2,2h i było opóźnienie ponad 2h - żenada

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam problem bo na pewno będą chcieli przyjechać rodzice, teściowie i chrzestni i za chiny ludowe nie pomieścimy się w naszym mieszkaniu w tyle osób a tym bardziej z dzieckiem biegającym czy raczkującym po podłodze. Także na chwilę obecną planujemy zrobić w moim domu rodzinnym. Tylko teściowie będą musieli dojechać. :)

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My raczej w domu, przyjdą dziadki pojedynczo i tyle, teście po rozwodzie to nie bardzo chca nawetbyc ze sobą w jednym czasie, chrzestny nawet sie pewnie nie zainteresuje, a chrzestna za daleko zeby przyjechała, ale balona i ozdobę na tor kupimy z Ali tez :) groszowe sprawy, porobimy fajne fotki

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mamy tyle miejsca żeby wszyscy się pomieścili, także tylko lokal. Obiad na 12 osób. W sumie u nas to już "całkiem" niebawem, Polka lada dzień 9 miesięcy

• Bagabaga Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my też miejsca nie mamy stąd myślimy o knajpie, ale w sumie gdyby poprosić moich rodziców. Oni zajmują dół naszego domu i mają ogromny salon... Dobra myśl :) Tylko potem to sprzątanie. A do knajpy idziesz i bach. My mamy urodziny w odstępie 2 dni w środku lata, więc jesteśmy przyzwyczajeni do tego, że na dworze, na tarasie czy w altance. A tu nam się Zimak trafił i trzeba zmienić nawyki :)

Mi też brakujących przesyłek z Ali nie chce znaleźć. Zdarzyło Wam się, że coś nie doszło?

atdc6iyei0o27of5.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi pokazało większość przesyłek i większość ma status - zwolnione z urzędu celnego Pekin 25/9 czyli wtedy pewnie poszły dalej

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bo to sa przesyłki nierejestrowane i zobaczycie tylko info co było w Chinach, chyba ze wysłał poleconym - te droższe rzeczy to wtedy podglad ma sens,choc gryzak tak szedł do mnie to juz był u mnie a na trackingu info wer Warszawa takze troche sie opóźniło
    Wszystko do tej pory doszło, a jakby nie doszło to moze przedłużyć czas oczekiwania (raz tak miałam i doszło), albo zakładasz spor oddają kasę, a jakby doszło i chcesz byc fer to piszesz do sprzedawcy zeby wystawił taka aukcje i kupisz tylko zeby nie wysyłał i wtedy potwierdzasz ze masz i kasę dostanie

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My właśnie wróciliśmy ze spaceru. Pogoda boska! :) Piękne słoneczko i nie ma wiatru. Mały śpi a mama pije kawkę :)

Biedronko u nas 8 stopni więc same skarpetki już nie dają rady. Buty ściąga jednym ruchem, więc kupiłam boskie paputki http://allegro.pl/kapcie-niemowlece-soxo-kozaczki-nad-kostke-cieple-i5747465049.html?snapshot=MjAxNi0wOS0yNVQxOTo1MDoxMFo7YnV5ZXI7NWFjNDk2OGI3OWRjMWEwMmZiNjJjNTJmOTcwMzM2NDE0OGRhMDYwNDExNTRmOTZjN2ZkY2FkNDMxMmFiMGE3OA==

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn w domu byłam ;) zrobiłam sobie przerwę od forum

‹‹ 2084 2085 2086 2087 2088 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ