Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
na ali są różne przesyłki i też nie tylko z chin idzie bo mi 1 z innego kraju szła azjatyckiego i t może zależy jaką metodą jest wysyłane skąd, chcę sobie tam upolować jakiś fajny elegancki strój na święta dla małego
Jestem pewna ze Ci co na fb sprzedają i innych tego typu str to robią nielegalnie17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Mila super z Was rodzinka
I u nas z rana przypizdziło brrrrr.
Dziewczyny zakładacie jakies buciki czy cos ?bo z ranca naprawde chłodno i na pewno w samych skarpetkach w nóżki zimno.
Sofijka wlasnie drzemie przed szczepieniem.
Podajcie fluor na zabki ???
My czekamy na paczke z Pl dzis lub jutro ma przyjść,oby dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 09:42
Mila920 lubi tę wiadomość
-
Hej
my po "wakacjach" jeszcze na koniec dorobiliśmy sie gości, ze nie było na nic czasu
Jakbym nie miała telefonu z internetem to by mnie tu tez tyle nie byłojakbym miała włączyć kompa to byłoby ciezko
Młoda chodzi mi przy meblach, tylko ze na palcach i sie zastanawiam czy to jej stopek nie obciąża za bardzo, ale przeciez nie uda mi sie jej przystopować, dziadek jeszcze nauczył łapania za raczki i chodzenie po domu, ze teraz chce żebym tak jej robiła, ale niech zapomni.
Ja kupiłam ergo na Ali tylko ze panel tam jest mały 32 czy 33cm i dla większego dziecka na długo raczej nie wystarczy, chusta najlepiej i na plecy chyba najlepsze rozwiazanie
Na Ali od soboty ostatniej do tej Chińczycy maja święto podobno poczta nie działa i przesyłki przez to beda szły dluzej -
W Rzeszowie babka ma sklep z rzeczami z Ali (biżuteria, torebki itp) i sprzedaje nawet za fajna cenę, wiec musi to robic legalnie , na Alibaba sa hurtowe sprzedaże i tam dostają pokwitowanie i pewnie płacące wszystkie podatki i cła
-
Biedroneczko mamy papucie takie cieplejsze i zakładam, bo stopy szybko małej marzną, mam tez te skarpetko-buciki i pod nie ewentualnie daje drugie skarpety, zamówiłam tez małe uggi
-
nick nieaktualnyMy się zaraz na spacer wybieramy, w końcu nie wieje! Nieważne że pada
Zosia u nas to samo, Polka zaczęła się przesuwać przy meblach - ale robi to na całych stopach, ew 1 wykrzywia - ale to ma "po mnie" bo mi się też zdarzy.
Wczoraj dotarł garnuszek na klocuszek, narazie bez większego entuzjazmu woli się bawić pudełkiem tic tac
Ja nie mam żadnych butów dla Poli, kupiłam jedne jedyne miała je na chrzest. Od początku skarpetkowe dziecko.
Mari gdzie byłaś? Jak Ninka?
Mila super z Was rodzinka
Kurka tyle Wam chciałam napisać i nie pamiętamMila920, marissith lubią tę wiadomość
-
Vayn na całych stopach to pewnie lepiej niz na paluszkach
Jeszcze co do wagi to rownież zazdroszczę bo mi jeszcze 5 brakuje do wagi sprzed ciazy, a 10do wagi studenckiejjuz watpię ze to stracę, nawet die nie łudzę, bo po co, widocznie kiepskie geny, starsza siostra po dwoch ciążach lepiej wyglada niz ja, nie wspominając o młodszej, która sie odchudzała i sie mega wylaszczyła teraz
ja to przy nich kwazimodo
-
Dobra musze przestać jeść słodycze zacząć brać leki to może się ogarnę. Bo w ciąży lepiej wygladalam już nie mówić że dwa dni po porodzie ideał. Znów mi całe ręce wysypalo. Pełno babli nic nie mylam ani nie jadłam nowego.
Masakra.
Nie mam planu na obiad. Co robicie? U nas leje jutro mamy iść na warsztaty zobaczymy co z tego wyjdzie.
Oatatnio dopada mnie bezsennoac? Też tak macie. Poszłam spać o 21;30 a godzina 2;30 i nic czarna amba Zasnąć nie mogłam chyba do 4.
-
na obiad grilowana pierś i pieczone ziemniaki, a dla małego rosołek z wczoraj - rozdrobniony.
Mój też póki co skarpetkowy ale na zimnejsze dni zakupuję właśnie na ali jakieś ocieplane butki takie do 4$ jest pełno, niby kombinezon mam z takim czymś na stopy ale mój pewno czasem w nosidle będzie czy nawet w aucie jak na swieta bedziemy 6h jechać i trzeba będzie do wc iść z nim. a wiosną pewno tez się przydadzą czy jesienią.
Dziewczyny a 1 okres to miałyście normalny bo ja od 2/3 dni mam brązowe brudzenie tylko17/2/2016 B
11/3/2018 I -
D ja zamawialam taki odswietny komplecik i myślę ,że niedługo będzie bo to już prawie miesiąc. Jak tylko dostane to dam znać jak wygląda i jak jakość.
A w razie co to kupiłam teraz w smyku taki fajny komplecik spodnie i sweterek. Na święta będzie jak znalazł.
Ja zamówiłam na Ali takie cieplejsze papucie a poki co mam takie materiałowe bamboszki na spacer.d84 lubi tę wiadomość
-
Co robicie w deszcz z dzieciakami w domu? Florka cuduje tak, ze juz nie wiem co wymyślić. Kupiłam basen na kulki z Ali tylko kulek jeszcze brak musze na Allegro zamówić, dałam do środka zabawki i chwile ma zabawę ale pewnie jak zwykle na 5 min
-
Ja chciałam kupic taki set swiąteczny ale juz tylko same małe rozmiary zostały, a taj to 6$ to duzo moim zadaniem na cos na raz z takiego materiału kiepskiego zazwyczaj i niewiadomo jak wypadnie rozmiarowo,a ru trzeba akurat trafić w swieta, wiec poczekam na pepco na bank beda jakies świąteczne body czy pajace
Pisalam o Ali ocWiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 12:24