X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ciotki :) pozdrawiamy z Niną

Lexi150, vayn lubią tę wiadomość

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga na efekty trzeba poczekać więc głowa do góry. zreszta moze być tak że tkankę tłuszczową zamieniasz w mięśnie i dlatego waga nie spada :) ja chyba też trochę sobie pocwicze o ile mój w dziecko mi na to pozwoli. Jedynie jak go wloze w kojec to mam spokój i mogę swobodnie wyjść do innego pomieszczenia o ile nie krzyczy :) ja bym chciała żeby mi boczki i brzuch trochę zeszły i żeby gips zrobiła się bardziej okrągła i odstajaca . No ale od siedzenia to się może spłaszczyć jeszcze bardziej niż jest :D :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga pocieszę Cię, że ja przy kp praktycznie w ogóle nie schudłam (3 kg). W ciąży przytyłam 16 kg a teraz w ogóle ta moja waga jest jakaś poje****na. Wiem tylko że muszę schudnąć tylko sił brak :(

Zgłaszam wniosek formalny o zablokowanie wypowiedzi Biedronki! Chudnie ot tak i jeszcze chce przytyć... No wyć się chce :/ ;D A no i zakaz obejmuje wstawianie zdjęć bo później zasnąć człowiek nie może ;)
    Nie no żartuję oczywiście, ale jednocześnie Ci zazdroszczę... Ale tak pozytywnie :) Też tak miałam do 25 roku życia. Waga stała na 52 kg (przy wzroście 172 cm)a jadłam wszystko o każdej porze dnia i nocy. Ach to były czasy...

• Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mari :) dawno Cię nie było... Co słychać u Niny?

marissith lubi tę wiadomość

• dana222 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale sie dziewczyny rozpisujecie, co chce cos napisac to moje dziecko zaczyna brzęczeć a potem juz nie pamietam o czym czytałam i co chciałam napisac.
    Mi waga spadła, wazę jakieś 3-4kg mniej jak przed ciaza ale waga stoi od jakis 4 miesiecy, pomimo ze nadal karmie. Ostatnio zmobilizowałem sie jedynie do korzystania z diety Chodakowskiej, ale nie tak ze trzymam sie jej mocno, tylko poprostu chciałam jeść cos innego np na śniadanie nie jeść codziennie bułek.
    Michał dzisiaj wszedł do łazienki, pomimo sporego progu, wiec był troche mokry i z moich wlosow. Muszę kupic większa szafkę do łazienki i pochować detergenty, bo na razie czesc stoi na podłodze.
    Od poniedziałku nie mogę zostawić Michała na 5sekund, człowiek ńie ma jak sie wysilać, nie mówiąc juz o dwójce. Nawet jak sie bawię z nim na macie, to od czasu do czasu wspina sie na mnie, poprzytula i znowu sie bawi. Siedziec sam nie siedzi, tzn przez chciałem tak, ale sie chwieje. Próbuje sam siadać ale lituje sie nad nim i mu pomagam, bo sie denerwuje.

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dana skąd to znam to litowanie :-)

Lexi super zdjęcia :-) zmotywowalas mnie do wrzucenia fotek z naszego urlopu, bo całkiem zapomnialam :-D

Więc troszkę spamu z urlopu i nie tylko:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 22:47

madzia.rka, dana222, Moniaa, adelka77, Lexi150, szara myszka, d84, Tusiaa, Mamusia_synusia, Biedroneczka29, Zosia_wop, L, vayn, Kri, marissith, gorgeous lubią tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu coś dla aliholiczek - http://alipaczka.pl/m/ można dokładniej sprawdzić gdzie nasze paczki sa, bo ja to się już nie mogę doczekać az ta fortuna przyjdzie :-D

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 5 października 2016, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko, zawzielam sie. Musze jakos wyglądać na pierwsze święta mojego dziecka :) dawaj Madzia, Mamusia. Uda nam sie:) tylko ćwiczyć częściej musze. Niemąż powoli wyszkolony ze przed kąpielą czas na mój ruch z Ewą potem on kąpie dziubasa a ja siebie.

Lexi super wypoczynek! Widać że się wam udał.

Mila wam chyba też, co? Tymiś jest uroczy i ma przesłodką fryzurkę "na ząbek" z przodu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 23:22

Mila920, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baga kurde motywujesz mnie. Od jutra się biorę się za się. W ogólnym rozrachunku 10 kg

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • madzia.rka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny do jakiej wagi macie nosidełka bo mój klocek już nie wchodzi w żadne a miałam dwa. Nie mieści się poprostu udka ma za grube. I zastanawiam się czy są jakieś większe bo z tych co oglądałam to do 11 kilo

relganlia0g8wnrx.png
    Nasz kochany Olus <3
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia my mamy Tule. Ogólnie chyba do 20 paru kg można nosić ale przy większej wadze dokupuje się jakiś panel czy coś. Póki co jest super. Dużo nie używam ale czas to życie ratuje.

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my Pathi. Tez można długo nosić, a poszerza się panelami.

atdc6iyei0o27of5.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiamy Mari i Ninke :)

Tymi to taki słodziak do schrupania :)

marissith, Mila920 lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nina to fajna dziewczyna ;) uczy się raczkować a i tak na wstecznym popyla po całym mieszkaniu ;) ściąga pranie z suszarki, łapie psa, cyrk na kółkach :D

vayn lubi tę wiadomość

• d84 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam nosidełko ergobaby tylko kupione jako no name na allegro, ono jest do 20kg ale w zimie i tak to średnio widzę jak mały będzie w kombinezonie i ja w kurtce to może być ciężko.

Teraz mi się wydaje ze ktos zamawial na ali nosidelko bo tam nie ma firm podanych wyczaił ze przychodzą oryginalne i zaczą sprzedawac w pl bo kupilam je za 140 z przesyłką, a facet miał ich sporo

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie tylko zastanawia jak ci ludzie co sprzedaja to w swoich sklepach to odnotowuja na legalu bo ja jak dotad zadnego paragonu od tych chinczykow nie dostalam a przeciez musi byc dowod zakupu

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi ten link do alipaczek nie pokazuje zadnego z zamowien :( pisze ze nie odnalazlo :(

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny!
    Kri,ja po prostu postanowilam Jagode usypiac w lozeczku-dwa dni troche plakala ale nie zrezygnowalam. Usypianie trwalo 10 min,teraz jakies 4 min bez placzu i spi. Polozylam ja do lozeczka,siaflam obok z nosem moedzy szczebelkami i jedna reka trzymalam pod pacha zeby nie probowala sie przekrecic a druga glaskalam po glowce i ciiiiii:) teraz juz tylko glaszcze,wie ze jest spanie. Jakies 3 tyg juz tak spimy i wierz mi ze moze 2 max 3 dni protestowala ale sie nie zlamalam. Przede wszstkom Ty musisz podjac decyzje i czuc sie z nia dobrze.
    Ja juz schudlam do wagi sprzed ciazy! Hurrta-51 kg!:-) ale skora na brzuchu rozciagnieta jest a cwiczyc mi sie nie chce bo lubie ciastki!:-)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • dana222 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michał nie spał od 2:30-5 :/ a pobudka juz o 7

zem33e5e6q3eb1ur.png
    zem32n0aejiedvpj.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 6 października 2016, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam nosidlo, a raczej hybryde nosidlo/chusta storchenwiege, bo jest to miękkie nosidlo z tego samego materiału co chusta. Myślę, ze super sie dopasowuje do sylwetki dziecia :-). Z tego co pamiętam jest do 15kg. Czyli mniej więcej 2 latek chyba?

Szara myszka mi tylko jednej przesyłki nie pokazuje, a reszte widze czy dopiero etykietę sprzedawca wygenerowal, czy już jest w sortowni itd.

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
‹‹ 2082 2083 2084 2085 2086 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ