Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Baga na efekty trzeba poczekać więc głowa do góry. zreszta moze być tak że tkankę tłuszczową zamieniasz w mięśnie i dlatego waga nie spada
ja chyba też trochę sobie pocwicze o ile mój w dziecko mi na to pozwoli. Jedynie jak go wloze w kojec to mam spokój i mogę swobodnie wyjść do innego pomieszczenia o ile nie krzyczy
ja bym chciała żeby mi boczki i brzuch trochę zeszły i żeby gips zrobiła się bardziej okrągła i odstajaca . No ale od siedzenia to się może spłaszczyć jeszcze bardziej niż jest
Kubuś
-
Baga pocieszę Cię, że ja przy kp praktycznie w ogóle nie schudłam (3 kg). W ciąży przytyłam 16 kg a teraz w ogóle ta moja waga jest jakaś poje****na. Wiem tylko że muszę schudnąć tylko sił brak
Zgłaszam wniosek formalny o zablokowanie wypowiedzi Biedronki! Chudnie ot tak i jeszcze chce przytyć... No wyć się chceA no i zakaz obejmuje wstawianie zdjęć bo później zasnąć człowiek nie może
Nie no żartuję oczywiście, ale jednocześnie Ci zazdroszczę... Ale tak pozytywnieTeż tak miałam do 25 roku życia. Waga stała na 52 kg (przy wzroście 172 cm)a jadłam wszystko o każdej porze dnia i nocy. Ach to były czasy...
-
Ale sie dziewczyny rozpisujecie, co chce cos napisac to moje dziecko zaczyna brzęczeć a potem juz nie pamietam o czym czytałam i co chciałam napisac.
Mi waga spadła, wazę jakieś 3-4kg mniej jak przed ciaza ale waga stoi od jakis 4 miesiecy, pomimo ze nadal karmie. Ostatnio zmobilizowałem sie jedynie do korzystania z diety Chodakowskiej, ale nie tak ze trzymam sie jej mocno, tylko poprostu chciałam jeść cos innego np na śniadanie nie jeść codziennie bułek.
Michał dzisiaj wszedł do łazienki, pomimo sporego progu, wiec był troche mokry i z moich wlosow. Muszę kupic większa szafkę do łazienki i pochować detergenty, bo na razie czesc stoi na podłodze.
Od poniedziałku nie mogę zostawić Michała na 5sekund, człowiek ńie ma jak sie wysilać, nie mówiąc juz o dwójce. Nawet jak sie bawię z nim na macie, to od czasu do czasu wspina sie na mnie, poprzytula i znowu sie bawi. Siedziec sam nie siedzi, tzn przez chciałem tak, ale sie chwieje. Próbuje sam siadać ale lituje sie nad nim i mu pomagam, bo sie denerwuje.
-
Dana skąd to znam to litowanie
Lexi super zdjęciazmotywowalas mnie do wrzucenia fotek z naszego urlopu, bo całkiem zapomnialam
Więc troszkę spamu z urlopu i nie tylko:Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2016, 22:47
madzia.rka, dana222, Moniaa, adelka77, Lexi150, szara myszka, d84, Tusiaa, Mamusia_synusia, Biedroneczka29, Zosia_wop, L, vayn, Kri, marissith, gorgeous lubią tę wiadomość
-
Spoko, zawzielam sie. Musze jakos wyglądać na pierwsze święta mojego dziecka
dawaj Madzia, Mamusia. Uda nam sie:) tylko ćwiczyć częściej musze. Niemąż powoli wyszkolony ze przed kąpielą czas na mój ruch z Ewą potem on kąpie dziubasa a ja siebie.
Lexi super wypoczynek! Widać że się wam udał.
Mila wam chyba też, co? Tymiś jest uroczy i ma przesłodką fryzurkę "na ząbek" z przodu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 23:22
Mila920, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja mam nosidełko ergobaby tylko kupione jako no name na allegro, ono jest do 20kg ale w zimie i tak to średnio widzę jak mały będzie w kombinezonie i ja w kurtce to może być ciężko.
Teraz mi się wydaje ze ktos zamawial na ali nosidelko bo tam nie ma firm podanych wyczaił ze przychodzą oryginalne i zaczą sprzedawac w pl bo kupilam je za 140 z przesyłką, a facet miał ich sporo17/2/2016 B
11/3/2018 I -
mnie tylko zastanawia jak ci ludzie co sprzedaja to w swoich sklepach to odnotowuja na legalu bo ja jak dotad zadnego paragonu od tych chinczykow nie dostalam a przeciez musi byc dowod zakupu
-
Hej Dziewczyny!
Kri,ja po prostu postanowilam Jagode usypiac w lozeczku-dwa dni troche plakala ale nie zrezygnowalam. Usypianie trwalo 10 min,teraz jakies 4 min bez placzu i spi. Polozylam ja do lozeczka,siaflam obok z nosem moedzy szczebelkami i jedna reka trzymalam pod pacha zeby nie probowala sie przekrecic a druga glaskalam po glowce i ciiiiii:) teraz juz tylko glaszcze,wie ze jest spanie. Jakies 3 tyg juz tak spimy i wierz mi ze moze 2 max 3 dni protestowala ale sie nie zlamalam. Przede wszstkom Ty musisz podjac decyzje i czuc sie z nia dobrze.
Ja juz schudlam do wagi sprzed ciazy! Hurrta-51 kg!ale skora na brzuchu rozciagnieta jest a cwiczyc mi sie nie chce bo lubie ciastki!
-
Ja mam nosidlo, a raczej hybryde nosidlo/chusta storchenwiege, bo jest to miękkie nosidlo z tego samego materiału co chusta. Myślę, ze super sie dopasowuje do sylwetki dziecia
. Z tego co pamiętam jest do 15kg. Czyli mniej więcej 2 latek chyba?
Szara myszka mi tylko jednej przesyłki nie pokazuje, a reszte widze czy dopiero etykietę sprzedawca wygenerowal, czy już jest w sortowni itd.