X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie 100? Full pakiet 680 :)

• Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roberta kurde bardzo drogo, ja bym poszła do innego lekarza jeszcze. To każdemu moze sie przytrafić kto idzie nawet do parku, oby było dobrze 3mam kciuki!

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • d84 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak dajecie biały ser? bo nie mam pomysłu jak go dać z owocem?
    W ogóle mam problem ze sniadaniem bo kaszki malutko je, jajecznicy póki co nie chciał.

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja go rozcieńczam z mm, żeby był trochę rzadszy, taki serkowaty i dokładam owoce.
    Byłam wczoraj u lekarza nic osłuchowo nie ma, kazała inhalacje robić i trzymać w chłodzie i wilgoci. Mój szogun z gilem do pasa szalał dziś od samego rana. Najpierw się obudziła o 4.30 ale przebrałam jej pieluchę, wygoniłam chłopa do pracy i spałyśmy do 8. Później zwiedzała łóżeczko bo miałam prasowanie, a jak ją położyłam na podłodze to obeszła pół małego pokoju, trochę się przekręcała dookoła a trochę tak śmiesznie rzucała tyłkiem do góry jakby delfinem pływać chciała. Ona jest ostatnio taka mega wesoła śmieszka, nawet gile jej nie przeszkadzają. Wczoraj ją położyłam sobie na brzuchu to mi "uciekła". Zawsze się śmieję jak ktoś się śmieje i zaczęła robić papa jak ktoś wychodzi z pokoju albo z domu. Nawet w przychodni wczoraj ludziom co tam byli robiła :) Tak cicho też mówi papapapa.
    Wczoraj sąsiadka była odebrać paczkę, bo kurier u mnie zostawił i ma chłopca z rok i 2-3 miesiące i on jakiś taki płaczliwy trochę jest. Wczoraj też zaczął płakać, a ona mówi nie płacz pani Cię nie zabierze, bo kto by chciał taką marudę :/ jak można tak do dziecka powiedzieć, że nikt go nie chce :/ Debilka

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 11:27

201602111680.png
  • L Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I minęło mam już 8 miesięcy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 14:14

vayn, Lexi150, natalica06, tysiaa93, Biedroneczka29, Tusiaa, tulipanna, Mamusia_synusia, Mila920, Kri, dana222, d84, Zosia_wop, adelka77 lubią tę wiadomość

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze życzonka dla Adusi <3

My na 14.10 mamy wizytę u lekarza, małżu odebrał wyniki moczu - wszystko w porządku, temperatura 36.7 :)

Natali to moja teściowa ostatnio małżowi w telefon krzyczała, bo ona w biedronce pracuje i prosiłam ją żeby zbierała na świeżaka, że ona się naraża a Pola Ku^$% się tym bawić nie chce, że co ona sobie myśli, że ja rozpuściłam to dziecko i z niczego Polka się nie potrafi cieszyć :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 11:42

L, d84 lubią tę wiadomość

• tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh te kleszcze, czemu te cholerstwa w ogóle istnieją.

Vayn hahaha, twoja teściowa wygrywa za każdym razem jak o niej piszesz, po prostu kobieta na medal.

Sto lat dla Ady, jakie długie włoski, niedługo będzie można warkocze pleść hihi

L lubi tę wiadomość

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:

Natali to moja teściowa ostatnio małżowi w telefon krzyczała, bo ona w biedronce pracuje i prosiłam ją żeby zbierała na świeżaka, że ona się naraża a Pola Ku^$% się tym bawić nie chce, że co ona sobie myśli, że ja rozpuściłam to dziecko i z niczego Polka się nie potrafi cieszyć :D :D
    Moja teściowa też w kółko gada że Blanka taka niegrzeczna, chociaż nie widziałam grzeczniejszego dziecka i to nie tylko moje zdanie, a ostatnio jak była to mówi: A co Wy mówicie że ona taka niegrzeczna jak jej to jakby wcale nie było, w sensie że się zajmowała na macie sobą. Więc jej odpowiedziałąm, że to ona tak gada nikt inny.
    Ona nie przytulała swoich dzieci to teraz dla niej dziwne że ja moje dziecko muszę co jakiś czas wziąć na rece i wycałować albo wyściskać. Zimne nadęte babsko!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 11:47

201602111680.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego Najlepszego dla Ady :)

L lubi tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn,Twoja tesciowa przebija wszystkich. Mojego niemęza matka to murem za mna stoi.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalica06 wrote:
    Moja teściowa też w kółko gada że Blanka taka niegrzeczna, chociaż nie widziałam grzeczniejszego dziecka i to nie tylko moje zdanie, a ostatnio jak była to mówi: A co Wy mówicie że ona taka niegrzeczna jak jej to jakby wcale nie było, w sensie że się zajmowała na macie sobą. Więc jej odpowiedziałąm, że to ona tak gada nikt inny.

Ja nie wiem jak można tak o dziecku mówić, tymbardziej o swoich wnuczętach. Moja mama jak mówi o Polce to jest "kochany dzidziuś". Jasne codziennie nie jest różowo, ale to jest tylko dziecko, a tutaj to tylko negatywy. Ostatnio mijałam teściową i jej 2 znajome to się zastrzymałam obok nich to się chwaliła "to jest moja wnusia, no taka kochana teraz a ciagle tylko ryczy i ryczy". No cholera jasna aż się zdenerwowałam, i odpowiedziałam że jakim prawem mama tak mówi skoro wnuczkę widzi raz w miesiącu. To ta się aż zapowietrzyła BO ONA PRZECIEŻ PRACUJE.

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem moja mama też jest inna, czasem to aż do przesady, bo gada, że Blanka to takie ładne kupy robi??? jak kupa może być ładna czy brzydka kupa to kupa. Inni w rodzinie mojego M czy nawet jacyś znajomi to ciągle też by ją ściskali i całowali, chociaż im się za bardzo nie da. Nikt nie położy jej ani na chwilę, bo tylko by chciał ją na rękach nosić, a ona jak ją weźmie na ręce to nawet jej nie pocałuje. Nigdy nie dała jej buziaka, przynajmniej ja nie widziałam. Co to za babcia. Mój M. mi mówił że on nie pamięta żeby jego mama kiedys go przytułała czy całowała. To ja się do dzis do mojej mamy tule.

201602111680.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dużo zdrówka dla Adusi :)

Kuba obudził sie cos po 2 i niechciał spac. Dałam wode i nic, dałam smoka i nic. wziełam go i położyłam na swój brzuch i niby zasypiał ale jak odłozyłam do łózeczka to koniec spania. Wstawał, szamotał sie . Stwreidziłam ze zrobie mleko i pojdzie spac bo była juz 3 godz . No niestety wypił mleko zaczał gadac, bawic sie butelka, siadac, wstawac w łózeczku :/ ehh no ale tyle razy go kładłam na pleckach ze w koncu jakos zasnał i spał do 8 :O przypuszczam ze przesiąkniety pampers go obudził i mokry pajac :(

Moja mama tez mówi że kubus to kochany itd a ja mu przezwiska wymyslam. Okropna matka ze mnie :D jak zrobi kupe to mówie do niego chodz tu mały zasrańcu :D albo mówie do niego mój mały prosiaczek, gremlinek, gremliś, bubiś :D co mi slina na jezyk przyniesie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 12:04

L lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tesco mleko bebilon w promocji 1200g za 48,99zł. była tez ta sama promocja w intermarche i sie obkupiłam :D 7 opakowań mam w sumie :D gdybym wiedziała ze bedzie w tesco to bym poczekała i w nim kupiła to przynajmniej wiecej pkt by mi na karte nabiło :)

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • L Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tysiaa93 wrote:
    Eh te kleszcze, czemu te cholerstwa w ogóle istnieją.

Vayn hahaha, twoja teściowa wygrywa za każdym razem jak o niej piszesz, po prostu kobieta na medal.

Sto lat dla Ady, jakie długie włoski, niedługo będzie można warkocze pleść hihi

Oj tylko grzywa jej tak urosła reszta krotka taki puszek :-)

Dziękujemy za zyczonka wszystkim ciociom ;-)

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • L Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:
    W tesco mleko bebilon w promocji 1200g za 48,99zł. była tez ta sama promocja w intermarche i sie obkupiłam :D 7 opakowań mam w sumie :D gdybym wiedziała ze bedzie w tesco to bym poczekała i w nim kupiła to przynajmniej wiecej pkt by mi na karte nabiło :)

A Babilon Profutura też jest?

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusiaa wrote:

a ja mu przezwiska wymyslam. Okropna matka ze mnie :D jak zrobi kupe to mówie do niego chodz tu mały zasrańcu :D albo mówie do niego mój mały prosiaczek, gremlinek, gremliś, bubiś :D co mi slina na jezyk przyniesie :D
    lanie od nas dostaniesz :P :P

vayn, Tusiaa lubią tę wiadomość

201602111680.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L tylko pronutry w promocji

Tuli ona się uważa za autorytet. Jak to mówi że nie owija w bawełnę tylko mówi jak jest. Tyle mam co mnie wkurza niemiłosiernie, jak ochłonę to się śmieję z jej głupoty bo inaczej tego nazwać nie potrafię. Ciekawe co o mnie opowiada, skoro biednej Polci się tak obrywa to ja jestem potworem :P

• Tusiaa Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety tylko pronutra+ w promocji :(

natalica aż taka okropna jestem ?? hehe :D Trzeba sie pohamować bo niedługo zacznie powtarzac :D

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Lexi150 Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego dobrego Adusiu! <3

Ja na mojego też czasami różnie mówię Robak, Śliniak, Gnidka :D

L, Tusiaa lubią tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
‹‹ 2107 2108 2109 2110 2111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ