Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
ja go rozcieńczam z mm, żeby był trochę rzadszy, taki serkowaty i dokładam owoce.
Byłam wczoraj u lekarza nic osłuchowo nie ma, kazała inhalacje robić i trzymać w chłodzie i wilgoci. Mój szogun z gilem do pasa szalał dziś od samego rana. Najpierw się obudziła o 4.30 ale przebrałam jej pieluchę, wygoniłam chłopa do pracy i spałyśmy do 8. Później zwiedzała łóżeczko bo miałam prasowanie, a jak ją położyłam na podłodze to obeszła pół małego pokoju, trochę się przekręcała dookoła a trochę tak śmiesznie rzucała tyłkiem do góry jakby delfinem pływać chciała. Ona jest ostatnio taka mega wesoła śmieszka, nawet gile jej nie przeszkadzają. Wczoraj ją położyłam sobie na brzuchu to mi "uciekła". Zawsze się śmieję jak ktoś się śmieje i zaczęła robić papa jak ktoś wychodzi z pokoju albo z domu. Nawet w przychodni wczoraj ludziom co tam byli robiłaTak cicho też mówi papapapa.
Wczoraj sąsiadka była odebrać paczkę, bo kurier u mnie zostawił i ma chłopca z rok i 2-3 miesiące i on jakiś taki płaczliwy trochę jest. Wczoraj też zaczął płakać, a ona mówi nie płacz pani Cię nie zabierze, bo kto by chciał taką marudęjak można tak do dziecka powiedzieć, że nikt go nie chce
Debilka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 11:27
-
I minęło mam już 8 miesięcy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2016, 14:14
vayn, Lexi150, natalica06, tysiaa93, Biedroneczka29, Tusiaa, tulipanna, Mamusia_synusia, Mila920, Kri, dana222, d84, Zosia_wop, adelka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajlepsze życzonka dla Adusi
My na 14.10 mamy wizytę u lekarza, małżu odebrał wyniki moczu - wszystko w porządku, temperatura 36.7
Natali to moja teściowa ostatnio małżowi w telefon krzyczała, bo ona w biedronce pracuje i prosiłam ją żeby zbierała na świeżaka, że ona się naraża a Pola Ku^$% się tym bawić nie chce, że co ona sobie myśli, że ja rozpuściłam to dziecko i z niczego Polka się nie potrafi cieszyćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 11:42
L, d84 lubią tę wiadomość
-
Eh te kleszcze, czemu te cholerstwa w ogóle istnieją.
Vayn hahaha, twoja teściowa wygrywa za każdym razem jak o niej piszesz, po prostu kobieta na medal.
Sto lat dla Ady, jakie długie włoski, niedługo będzie można warkocze pleść hihiL lubi tę wiadomość
-
vayn wrote:
Natali to moja teściowa ostatnio małżowi w telefon krzyczała, bo ona w biedronce pracuje i prosiłam ją żeby zbierała na świeżaka, że ona się naraża a Pola Ku^$% się tym bawić nie chce, że co ona sobie myśli, że ja rozpuściłam to dziecko i z niczego Polka się nie potrafi cieszyć
Ona nie przytulała swoich dzieci to teraz dla niej dziwne że ja moje dziecko muszę co jakiś czas wziąć na rece i wycałować albo wyściskać. Zimne nadęte babsko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 11:47
-
nick nieaktualnynatalica06 wrote:Moja teściowa też w kółko gada że Blanka taka niegrzeczna, chociaż nie widziałam grzeczniejszego dziecka i to nie tylko moje zdanie, a ostatnio jak była to mówi: A co Wy mówicie że ona taka niegrzeczna jak jej to jakby wcale nie było, w sensie że się zajmowała na macie sobą. Więc jej odpowiedziałąm, że to ona tak gada nikt inny.
Ja nie wiem jak można tak o dziecku mówić, tymbardziej o swoich wnuczętach. Moja mama jak mówi o Polce to jest "kochany dzidziuś". Jasne codziennie nie jest różowo, ale to jest tylko dziecko, a tutaj to tylko negatywy. Ostatnio mijałam teściową i jej 2 znajome to się zastrzymałam obok nich to się chwaliła "to jest moja wnusia, no taka kochana teraz a ciagle tylko ryczy i ryczy". No cholera jasna aż się zdenerwowałam, i odpowiedziałam że jakim prawem mama tak mówi skoro wnuczkę widzi raz w miesiącu. To ta się aż zapowietrzyła BO ONA PRZECIEŻ PRACUJE. -
nie wiem moja mama też jest inna, czasem to aż do przesady, bo gada, że Blanka to takie ładne kupy robi??? jak kupa może być ładna czy brzydka kupa to kupa. Inni w rodzinie mojego M czy nawet jacyś znajomi to ciągle też by ją ściskali i całowali, chociaż im się za bardzo nie da. Nikt nie położy jej ani na chwilę, bo tylko by chciał ją na rękach nosić, a ona jak ją weźmie na ręce to nawet jej nie pocałuje. Nigdy nie dała jej buziaka, przynajmniej ja nie widziałam. Co to za babcia. Mój M. mi mówił że on nie pamięta żeby jego mama kiedys go przytułała czy całowała. To ja się do dzis do mojej mamy tule.
-
Dużo zdrówka dla Adusi
Kuba obudził sie cos po 2 i niechciał spac. Dałam wode i nic, dałam smoka i nic. wziełam go i położyłam na swój brzuch i niby zasypiał ale jak odłozyłam do łózeczka to koniec spania. Wstawał, szamotał sie . Stwreidziłam ze zrobie mleko i pojdzie spac bo była juz 3 godz . No niestety wypił mleko zaczał gadac, bawic sie butelka, siadac, wstawac w łózeczkuehh no ale tyle razy go kładłam na pleckach ze w koncu jakos zasnał i spał do 8
przypuszczam ze przesiąkniety pampers go obudził i mokry pajac
Moja mama tez mówi że kubus to kochany itd a ja mu przezwiska wymyslam. Okropna matka ze mniejak zrobi kupe to mówie do niego chodz tu mały zasrańcu
albo mówie do niego mój mały prosiaczek, gremlinek, gremliś, bubiś
co mi slina na jezyk przyniesie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 12:04
L lubi tę wiadomość
Kubuś
-
W tesco mleko bebilon w promocji 1200g za 48,99zł. była tez ta sama promocja w intermarche i sie obkupiłam
7 opakowań mam w sumie
gdybym wiedziała ze bedzie w tesco to bym poczekała i w nim kupiła to przynajmniej wiecej pkt by mi na karte nabiło
Kubuś
-
tysiaa93 wrote:Eh te kleszcze, czemu te cholerstwa w ogóle istnieją.
Vayn hahaha, twoja teściowa wygrywa za każdym razem jak o niej piszesz, po prostu kobieta na medal.
Sto lat dla Ady, jakie długie włoski, niedługo będzie można warkocze pleść hihi
Oj tylko grzywa jej tak urosła reszta krotka taki puszek
Dziękujemy za zyczonka wszystkim ciociom
-
Tusiaa wrote:W tesco mleko bebilon w promocji 1200g za 48,99zł. była tez ta sama promocja w intermarche i sie obkupiłam
7 opakowań mam w sumie
gdybym wiedziała ze bedzie w tesco to bym poczekała i w nim kupiła to przynajmniej wiecej pkt by mi na karte nabiło
A Babilon Profutura też jest?
-
Tusiaa wrote:
a ja mu przezwiska wymyslam. Okropna matka ze mniejak zrobi kupe to mówie do niego chodz tu mały zasrańcu
albo mówie do niego mój mały prosiaczek, gremlinek, gremliś, bubiś
co mi slina na jezyk przyniesie
vayn, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyL tylko pronutry w promocji
Tuli ona się uważa za autorytet. Jak to mówi że nie owija w bawełnę tylko mówi jak jest. Tyle mam co mnie wkurza niemiłosiernie, jak ochłonę to się śmieję z jej głupoty bo inaczej tego nazwać nie potrafię. Ciekawe co o mnie opowiada, skoro biednej Polci się tak obrywa to ja jestem potworem