Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vayn,no nie zazdroszcze takiego malpoluda-tesciowej.Ja to nie mam co narzekac-noe pomaga ale i nie przeszkadza. Nie robi prezentow.Schorowana jest ale sie nie madrzy,zawsze oboje Lubego rodzice mowia ze jest sliczna,ze oczka niebieskie,ze duuuza urosla. Moi rodzice to wiadomo ze ochy i ahy-poerwsza wnuczka.
Vayn a czy Ty jej dosrac po kalesonach nie mozesz? -
nick nieaktualnyTuli raz próbowałam, skończyło się takimi wyzwiskami w moją stronę że aż się popłakałam. Mąż wściekły zrobił jej zadymę, a mi powiedział żebym była mądrzejsza od niej bo ona jest prostakiem.
Nawet na weselu przez nią płakałam to moje przyjaciółki mnie broniłym Małż znalazł nas w łązience bo długo mnie nie było. Taką jej zadymę zrobił to usłyszał, że ona nie krzyczała po mnie tylko po mojej mamie. A o co poszło.. o to że wódka weszła na stoły dopiero po 1 tańcu bo gdyby ona organizowała wesele byłoby od początku na stołach -
Tusia no właśnie niedługo wszystkim powie co mama mówiła
generalnie dzieci to paple co się w domu dzieje, trzeba się będzie przyzwyczaić, że nie jesteśmy "sami", że są uszy do słuchania, oczy do patrzenia i buzia do mówienia
Mój durny mąż mówi czasem na Blankę - blancik :]Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 12:50
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Mój Tymonek to Tymoniasty, Tymon demon, Robak, Tymi (to akurat Lexi wymyslila i tak się spodobalo
), Kurczak, Niunia Maruda, Rogal, Myszka lub Myszek, generalnie chyba będzie miał problem z zapamiętanie swojego imienia
ostatnio tez jest Tymoniasty czerwoniasty i Tymoniasty ogoniasty, ale dlaczego to mnie nie pytajcie
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
Igor najczęściej reaguje na Niuniek albo jak mówimy do niego po nazwisku
Tuli na ali widziałam bidony, zastawę stołową, śliniaki i organizery ze skip hop. A czego konkretnie szukasz?
Coinsy można wymieniać na kupony zniżkowe. Codziennie logujesz się do apki i zbierasz, można też wykorzystać na grę i wtedy możesz wygrać kupony albo dodatkowe coinsy -
Hej dziewczyny.
Na zdjęcie Sofji się nie załapałamCo tak krótko? Reklamację składam.
A Ada rzeczywiście śliczna. I ta spinka, od razu zauważyłam. Fajnie się czesze kiteczki?
Ja tam swojego też przezywam. Uważam, że to słodkie takie wymyślanie przezwisk. Też jest Marudem, Chrupkiem albo Bródką.
Poszliśmy dzisiaj do lekarza, bo ten kaszel mnie już wkurzał. Co jadł albo pił to musiał odkaszlnąć po tym. Niemąż się śmiał, że nas wyrzuci jak jej powiemy, że żadnych więcej objawów. No ale pani od razu zajrzała do gardła i mamy początkujące zapalenie migdałów -
Na Gabrysię mówię różnie, najczęściej jest moim kochanym grubaskiem albo Pynią
Muszę się odzwyczaić bo to do niej przylgnie i jeszcze jakieś kompleksy będzie miała
Zdrówka dla Miszy
Brusia noo jak pięknie tam u ciebie, prawdziwa złota jesień
Moja druga przyjaciółka się dzisiaj zaręczyła i w 2018 czekają mnie dwa weselaMoże do tego czasu schudnę
Ten makaron, który dajecie do zupek dla dzieciaków to jakiś specjalny czy taki jak dla dorosłych?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 14:15
-
Tysia 2018 to jeszcze daleko. A może do tego czasu druga dzidzia w brzuszku będzie
Makaron taki zwykły dałam a dokładniej jajeczny bo taki zawsze do rosołku dajetysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Lexi joie muzę powiem że jak na wózek kupowany w ciemno to jesto ok. Oglądaliśmy dużo i zakochałam soe w tym air ale drogi. Ten prawie identycznie się składa jest lekki i miał od razu pokrowiec na nogi. Nie mogę narzekać. Ogladakismy dużo espiro a te 4 baby atom i ten zamówiliśmy bez oglądania go w ciemno